- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende d olarak göstermiş galiba o hem iç kese hem dış kese işaretli 1d: 1.35 cm 2d:0.48 cm diye heralde o boyutu diye düşünmustumcanim orda keseyi isaretlediyse cizgo halinde olcu aldiysa kagidin bi yerinde yaziodu.gs miydi neydi adı tam hatirlamiom.gs: 9mm seklinde yada gs: 0,9cm seklinde.ama o gs miydi adi tam emin deilim
cok anlamiom canim ultrason goruntusunden 1 d olan olsa 1.35 cm 13 mm eder.43/7 den 6+1 olabilir.bilemiyorum ama 1d jese boyutumuBende d olarak göstermiş galiba o hem iç kese hem dış kese işaretli 1d: 1.35 cm 2d:0.48 cm diye heralde o boyutu diye düşünmustum
Bende anlamıyorum daha boyutu falan önemli değil sağlıcakla gelissin büyüsünde tekcok anlamiom canim ultrason goruntusunden 1 d olan olsa 13 mm.43/7 den 6+1 olabilir.bilemiyorum ama
aynen canim.bazen 7 haftalik ama 5 haftalik dedi doktor vs. diyen oluo gec dolleme falan olabilio oyuzden hesaplama ise yario.yoksa hic onemli deilBende anlamıyorum daha boyutu falan önemli değil sağlıcakla gelissin büyüsünde tek
Salı günü 5 buçuk 6 haftalık şu an dedi daha çok yeni diye tam bı hafta söyleyemedi bence o yüzden de her hafta cagiriyo galiba bakmak içinaynen canim.bazen 7 haftalik ama 5 haftalik dedi doktor vs. diyen oluo gec dolleme falan olabilio oyuzden hesaplama ise yario.yoksa hic onemli deil
Ben de güvenmek istiyorum ama henüz iki defa görüştük ve bu tutumu beni biraz endişelendirdi açıkçası. Kimse sorsam tsh için sınır 2,5 diyor çünkü. Başka görüşler de alacağızBen kendi doktoruma güveniyorum, kendisi ne derse öyle yapıyorum canım. Aradaki farkı bilmiyorum gerçekten. Haftaya perşembe randevum var. Kendi doktoruma soracağım senin için. En azından farklı bir yorum öğreniriz.
Canım ben de progestan kullanmaya başladım. Benim akıntımı bayağı kesti. İnşallah senin bebeğin de sağlıklıdır. Bir sonraki randevunuz ne zaman? Belki o zamana kadar büyür ve kendini toparlar, moralini bozmamaya çalış.
15 gün sonra inşallah canm Rabbim hepimize sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsinBen kendi doktoruma güveniyorum, kendisi ne derse öyle yapıyorum canım. Aradaki farkı bilmiyorum gerçekten. Haftaya perşembe randevum var. Kendi doktoruma soracağım senin için. En azından farklı bir yorum öğreniriz.
Canım ben de progestan kullanmaya başladım. Benim akıntımı bayağı kesti. İnşallah senin bebeğin de sağlıklıdır. Bir sonraki randevunuz ne zaman? Belki o zamana kadar büyür ve kendini toparlar, moralini bozmamaya çalış.
Hayırlı olsun gebeliğiniz, benimde tarihler size yakın benim adet tarihim 1 ocak 18 inde çatlama oldu 30 unda kan testi yaptırmıştım 528 çıktı, bugün tam 6 haftalık oldu yarın doktora gideceğim inşallah keseyi görürümMerhaba Allah kısmet ederse inşallah bende Ekim annesi olacam.
Benim son regl tarihim 29 Aralık yumurtlama 19 20 Ocak çatlama 21 Ocak
30 Ocak evde gebelikle çift çizgi yine 30 Ocak da kan tahlili 16.9 la öğrendim normalde 2 Şubat regl tarihimi ben 3 Şubat'ta doktora gittim bir tane anne karnında kalbi duran meleğim var erken olduğunu biliyordum sadece önlem amaçlı gittim tabiki de kese görünmedi ilaçlarımı aldım en azından yine beta bakıldı 130 çıktı gayet normal düzenli artış olmuş denildi haftaya Perşembe tekrar gidecem büyük ihtimalle hem kese hem de kalp atışını duyarım diye düşünüyorum
7 haftalık olacak haftaya kısmetse insallahhh
İnşallah benim 35 günde bir regl oluyordum ondan da biraz karışık aslında normalde 28 günde bir olurdum hiç sasmazdi bu ay 4. Ay oldu hep 35 oldu çok şükür sonucu güzel olduHayırlı olsun gebeliğiniz, benimde tarihler size yakın benim adet tarihim 1 ocak 18 inde çatlama oldu 30 unda kan testi yaptırmıştım 528 çıktı, bugün tam 6 haftalık oldu yarın doktora gideceğim inşallah keseyi görürüm
Progestan verdi 200 lük sabah akşam onu içicem şimdilik başka bir dr a devam ediyorum öyle söyledi Bugün de artış var beta da bakalım inşallah iyi gelir iğne şimdilik olmak istemedim.3-4-5.haftalarda
Kızlar ben hamileyken enfeksiyon sebebi ile vajina içini sirkeli su ile yıkadım hamile olduğumu bilmiyordum tahmini 3 4 haftalıkken. Bunun bebeğe zararı olur mu
[/QUOTE ]
Buradakiler tahminden öte gitmez bence doktora sormalısınıZ. Bebeğe zararı olmasa bile bir daha yapmayın vajina pH dengesi bozulunca cok Zor düzeliyor.
Bana da öyle dendi.bekliyorum bendekızlar ne olur bana bir akıl verin... 6 haftalık hamileyim 2 gün sonra 7.haftaya giricem kalp atışı var fakat bebek küçük oldugu için kalp atışı dinlenmedi normal mi? ve bugün bir kaç damla pembe kan geldi yaşayan var mı? doktorum progestan hap verdi günde 3 tane kullan dedi yaşayan var mı bu durumu çok çok korkuyorum... Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
Endokrin uzmanı bir doçentle görüştüm. Değerimin çok yüksek olmadığını, diğer hormonlar olan serbest t4, anti tpo ve t3 le birlikte değerlendirdiğinde ilaca gerek olmadığını söyledi. Yani doktorum yanılmamış görünüyorBen de güvenmek istiyorum ama henüz iki defa görüştük ve bu tutumu beni biraz endişelendirdi açıkçası. Kimse sorsam tsh için sınır 2,5 diyor çünkü. Başka görüşler de alacağız