2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar normalde canım hep acı ekşi turşu falan çekiyordu bugünde topitop canım çekti yedikten sonra da pişmanlık duyuyorum zararlı şekerli diye hamilelik ne kadar değişikmiş

Kızlar normalde canım hep acı ekşi turşu falan çekiyordu bugünde topitop canım çekti yedikten sonra da pişmanlık duyuyorum zararlı şekerli diye hamilelik ne kadar değişikmiş
Ben daha yeni yedim o kadar kendini strese sokma canim ayarinda yedikten sonra bise olmaz Allah in izniyle kaan kocatepenin bi videosu var bununla ilgili gebelikte abur cubur tuketimi onu izlemeni tavsiye ederim

Kaçıncı haftada oldu çok üzüldüm inşallah öbürünü alırsın kucağına. İlk haftalarda olabiliyor problemli bebek büyüyemiyor malesef. Allah sabrını versin inşallah
Cok teşekkür ederim 6. Haftada durmus kalbi digeri 9 haftalık kalbi duran onu da etkileyebilir diyor doktorlar inşallah bişey olmaz

Ben daha yeni yedim o kadar kendini strese sokma canim ayarinda yedikten sonra bise olmaz Allah in izniyle kaan kocatepenin bi videosu var bununla ilgili gebelikte abur cubur tuketimi onu izlemeni tavsiye ederim
Yaaa demekki sadece benım canım çekmiyormuş o doktoru biliyorum canım arada izliyorum abur cubur videosunu izlememiştim izleyeyim senın bebişlerin cinsiyeti neydi

Öyle kosullama canım kendini benim çevremde ikiz çok 37 den önce gelen çok yok ama tabi en iyisini doktorun bilir. Ve en önemlisi bebisler kendi karar verecek :)

Benimde canım deli gibi cips cekiyo ah ah markete gidemiyom içim gidiyo

Agri sizi acisindan cok fark var mi canim agrilarimiz falan normal mi ikiz olunca yani
Tabiki canim. Ben ilk kizimda gelisim geriligi ayrintilida cikana kadar en ufak bir agrim sizim yoktu. Bunda surekli ağrı çekiyorum. Her gun baska.bir yerim.agriyor. karnim surekli gergin. Hep rahatsiz hissediyorum. Cok zor geçiyor. İlk.hamileligimde hamile.oldugumi unutuyordum o derece rahattim.bu tam.tersi.

O gerginlikler agrilar bende de var ara ara endise duyuyordum ama biraz daha rahat olup strese yer vermemeliyim demekki saglikla dogsun kuzularimiz
Ben de bunu merak ediyorum. Ben de 24.haftaya kadat raporum vardi. 24De.idari izin alirim.diyordum. simdi nasıl olacak acaba
Ben bugun gorustum.24te izinlisiniz hocam dedi yine de ders verip vermeyecegimi sordu. İzinliyken ders anlat diye diretme haklari yok diye dusunuyorum ben de zorlaniyorum daha cok istirahat halindeyim uzaktan egitim yapmayacagim dedim ki gercekten oyle. bakalim az kaldi durumdan haberdar ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…