- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.901
Evet öyle oluyolarKizlar sizin de bebisler kimi gunler cok hareketli kimi gunler daha durgun oluyor mu
Evet aynen öyle oluyor. İki gün önce o kadar hareketliydiler ki şaşırıp kaldım. Ama dünden beri çok sakinler daha az hareket ediyorlar.Kizlar sizin de bebisler kimi gunler cok hareketli kimi gunler daha durgun oluyor mu
Evet öyle oluyolar
Normal demekki kizlar sagolunEvet aynen öyle oluyor. İki gün önce o kadar hareketliydiler ki şaşırıp kaldım. Ama dünden beri çok sakinler daha az hareket ediyorlar.
Ben daha yeni yedimKızlar normalde canım hep acı ekşi turşu falan çekiyordu bugünde topitop canım çekti yedikten sonra da pişmanlık duyuyorum zararlı şekerli diye hamilelik ne kadar değişikmiş
Cok teşekkür ederim 6. Haftada durmus kalbi digeri 9 haftalık kalbi duran onu da etkileyebilir diyor doktorlar inşallah bişey olmazKaçıncı haftada oldu çok üzüldüm inşallah öbürünü alırsın kucağına. İlk haftalarda olabiliyor problemli bebek büyüyemiyor malesef. Allah sabrını versin inşallah
Yaaa demekki sadece benım canım çekmiyormuşBen daha yeni yedimo kadar kendini strese sokma canim ayarinda yedikten sonra bise olmaz Allah in izniyle kaan kocatepenin bi videosu var bununla ilgili gebelikte abur cubur tuketimi onu izlemeni tavsiye ederim
Öyle kosullama canım kendini benim çevremde ikiz çok 37 den önce gelen çok yok ama tabi en iyisini doktorun bilir. Ve en önemlisi bebisler kendi karar verecek :)Genelde ikizler 36 ya zor dayaniyo canımdoktorum da Max 37 de alicaz dedi.Fazla bekletmek risk oluyo dedi hatta 16 Mart in adını dahi koydu ondan olabilir.
36 yi göremeyen ikizlerde çok fazla en erken 36 yi görsek diye dua ediyorum.
İzle icin rahatlar birazYaaa demekki sadece benım canım çekmiyormuşo doktoru biliyorum canım arada izliyorum abur cubur videosunu izlememiştim izleyeyim senın bebişlerin cinsiyeti neydi
Kendi kendine yok olur diye düşünüyorum vücut kendini ayarlıyor korkma inşallah öbürünü sağlıkla alacaksın kucağına inşallahCok teşekkür ederim 6. Haftada durmus kalbi digeri 9 haftalık kalbi duran onu da etkileyebilir diyor doktorlar inşallah bişey olmaz
Aman erken gelmesinler deÖyle kosullama canım kendini benim çevremde ikiz çok 37 den önce gelen çok yok ama tabi en iyisini doktorun bilir. Ve en önemlisi bebisler kendi karar verecek :)
Benimde canım deli gibi cips cekiyoKızlar normalde canım hep acı ekşi turşu falan çekiyordu bugünde topitop canım çekti yedikten sonra da pişmanlık duyuyorum zararlı şekerli diye hamilelik ne kadar değişikmiş
Oy maşallah canım darısı başıma inşallah benımde gönlümden bi kız bi erkek geçiyorİzle icin rahatlar birazbiri kiz biri erkek teyzesi insallah
Amin insallah canim gonlunden gecenler saglikla kucagini doldursunOy maşallah canım darısı başıma inşallah benımde gönlümden bi kız bi erkek geçiyorsağlıkla kucağımıza alalım da
Tabiki canim. Ben ilk kizimda gelisim geriligi ayrintilida cikana kadar en ufak bir agrim sizim yoktu. Bunda surekli ağrı çekiyorum. Her gun baska.bir yerim.agriyor. karnim surekli gergin. Hep rahatsiz hissediyorum. Cok zor geçiyor. İlk.hamileligimde hamile.oldugumi unutuyordum o derece rahattim.bu tam.tersi.Agri sizi acisindan cok fark var mi canim agrilarimiz falan normal mi ikiz olunca yani
Ben de bunu merak ediyorum. Ben de 24.haftaya kadat raporum vardi. 24De.idari izin alirim.diyordum. simdi nasıl olacak acabaBenim 24. Haftada idari izin başlıyordu Aralık başında öğretmenim ben de, Uzaktan eğitimi yap derler şimdinasıl olur sizce kızlar yapın derler mi
Ben onuda yedimBenimde canım deli gibi cips cekiyoah ah markete gidemiyom içim gidiyo
O gerginlikler agrilar bende de var ara ara endise duyuyordum ama biraz daha rahat olup strese yer vermemeliyim demekki saglikla dogsun kuzularimizTabiki canim. Ben ilk kizimda gelisim geriligi ayrintilida cikana kadar en ufak bir agrim sizim yoktu. Bunda surekli ağrı çekiyorum. Her gun baska.bir yerim.agriyor. karnim surekli gergin. Hep rahatsiz hissediyorum. Cok zor geçiyor. İlk.hamileligimde hamile.oldugumi unutuyordum o derece rahattim.bu tam.tersi.
Ben bugun gorustum.24te izinlisiniz hocam dedi yine de ders verip vermeyecegimi sordu. İzinliyken ders anlat diye diretme haklari yok diye dusunuyorum ben de zorlaniyorum daha cok istirahat halindeyim uzaktan egitim yapmayacagim dedim ki gercekten oyle. bakalim az kaldi durumdan haberdar ederim canimBen de bunu merak ediyorum. Ben de 24.haftaya kadat raporum vardi. 24De.idari izin alirim.diyordum. simdi nasıl olacak acaba
Evet dün göbeğinden çıkacaktı bugün hiç ses seda yok her gün illa bi şekilde strese sokacaklar biziKizlar sizin de bebisler kimi gunler cok hareketli kimi gunler daha durgun oluyor mu