- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.881
Haberlerde tam tersini gördüm sankiAlla alla haber böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberlerde tam tersini gördüm sankiAlla alla haber böyle
Öyleymiş tatlımHaberlerde tam tersini gördüm sanki
Canım sen izin yazdırmadan 10 gün rapor alsana sonra bir çaresi olur elbetİç işleri başkanlığı genelge yayınlayacakmis ayrıntılı kamuyla ilgili de.Keske 24 hafta muhabbeti olmadan izinli sayılacak cumaya netleşir herhalde ona göre izin yaptıracağım bende.
Canım normalde idari izin verilirken işinde imkanı olanlar evden çalışacak denildi bazı kurumlar buna elverişli bazıları değil. Evden çalışmaya sistemi uygun olup evden çalışmayan da var personel ve iş yoğunluğuna göre değişiyor ama öğretmenler için durum farklı tabi. Online eğitim verebilirsin ya da müdürüne göre direkt izinli de sayilabilirsin.Benim 24. Haftada idari izin başlıyordu Aralık başında öğretmenim ben de, Uzaktan eğitimi yap derler şimdi nasıl olur sizce kızlar yapın derler mi
Kaçıncı haftada oldu çok üzüldüm inşallah öbürünü alırsın kucağına. İlk haftalarda olabiliyor problemli bebek büyüyemiyor malesef. Allah sabrını versin inşallahKızlar ikiz gebeligimde birinin kalbi durmus böyle bir durum yasatan var mı
Evet canim idrar testi isteyebilir doktorun bu sikayetler uzerine ihmal etme tabiki ancak fitilden de olabilirKızlar sarı akıntım oluyor mukus kıvamında ama kokmuyor kaşıntı idrarda yanma falan da yok ama akıntım arttı normal mi bazen koyu oluyor progestan fitil kullanıyorum sizde enfeksiyon olabilir mi bunu anlamak için idrar testi mi veriyoruz
Benim bi tanidigim yasadi canim ama 2.bebegini sag salim kucagina aldi cok sukur insallah Allah sana bagislasin bebeginiKızlar ikiz gebeligimde birinin kalbi durmus böyle bir durum yasatan var mı
Progestan fitil kullansan kullanmasan da vajinal akıntı çok aşırı olmamak şartıyla yani gunluk pedi geçmeyecek şekilde açık sarı beyaz veya seffat kokusuz akıntı normal sayiliyo canim benim hala var doktorum normal dedi.Kızlar sarı akıntım oluyor mukus kıvamında ama kokmuyor kaşıntı idrarda yanma falan da yok ama akıntım arttı normal mi bazen koyu oluyor progestan fitil kullanıyorum sizde enfeksiyon olabilir mi bunu anlamak için idrar testi mi veriyoruz
Bende pcostan dolayı 7 yıl glifor kullandım insülin direncim vardı 10 haftam dolunca doktorum ilacımı bıraktırdı.24 haftam dolunca şeker yuklemesine sağlık ocağı çağırdı inşallah bende de bişey çıkmaz baba tarafımda seker hastalığı çok var gebelikte şeker tansiyon çok önemli diyo doktorum her defasında.Sagsalim 36 haftayı hepimiz görelim inşallahMerhaba kızlar. Dün 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Ailem de şeker olmamasına rağmen korkularım vardı neyse ki 114 çıktı çok şükür. 140 üstü olunca takip edilmesi gerekiyormuş. Bu arada ben kahvaltımı yaparak gittim. 50 gr glikoz dedikleri de bir kutu gazoz idi. İçtikten tam 1 saat sonra kan verdim. Bu yöntemin zararlı olduğunu sanmıyorum. Şekerli içecek tüketen biri değilim hatta 0 kalori olan diyet içecekler bile baş ağrısı yapar ben de ancak bu verdikleri içecek rahatsız etmedi açıkcası. Eğer şeker yüklemesi konusunda tereddüte düşen arkadaşlar varsa diye yazıyorum. Eşimin ailesinde tip 1 diyabet hastası çok o yüzden ben tereddüt etmedim açıkçası. Doktorum ünv hastanesinde prof. Ona da güveniyorum. Bu testler benim için bir oyunda ki leveller gibi geliyor. İyi sonuç gördükçe mutlu oluyoruz. Paylaşmak istedim. Sağlıcakla kalın
Yeşim canım 38 39 diyelim arkadaşım ikizlerin ı 39. Haftasında aldı kucağına:) kendini neden koşulladin 36 çok erken yaBende pcostan dolayı 7 yıl glifor kullandım insülin direncim vardı 10 haftam dolunca doktorum ilacımı bıraktırdı.24 haftam dolunca şeker yuklemesine sağlık ocağı çağırdı inşallah bende de bişey çıkmaz baba tarafımda seker hastalığı çok var gebelikte şeker tansiyon çok önemli diyo doktorum her defasında.Sagsalim 36 haftayı hepimiz görelim inşallah
Ben bebişleri hergün tembihliyorum durdugunuz yer çok rahat gelmeye kalmayın sakın dogcanız zaman ben size haber vercem 38 de doğcaksınız inşallah hem erken doğarsanız küçüçük olursunuz babanız sizi kucagına alamaz düşürür sonra diyorum beni anlıyolarmı bilmiyorum onlarla sohbet etmek hoşuma gidiyoYeşim canım 38 39 diyelim arkadaşım ikizlerin ı 39. Haftasında aldı kucağına:) kendini neden koşulladin 36 çok erken ya
Genelde ikizler 36 ya zor dayaniyo canım doktorum da Max 37 de alicaz dedi.Fazla bekletmek risk oluyo dedi hatta 16 Mart in adını dahi koydu ondan olabilir.Yeşim canım 38 39 diyelim arkadaşım ikizlerin ı 39. Haftasında aldı kucağına:) kendini neden koşulladin 36 çok erken ya
Magosit p.tsi gittiğim doktor bana da verdi dün başladım.Benimkiler de hemen hemen eşit gibi gidiyolar inşallah hep böyle devam ederler.Evet o dediğin kasılma tarzı sertleşme bende de başladı günde 1 kez oluyo sanki bu haftadan itibarenBende bugün kontrole gittim biri 960 gr başı aşağıda ayakları midemde yayıla yayıla yatıyodu diğeri 800 gr ufacıcık yere kıvrılmış bi şekilde yatıyordu. Doktor buda uzun yatsa daha net kilosunu hesaplardık büyük ihtimal diğerine yakındır dedi. İyilermis çok şükür bel ve sırt agtım aşırı çok oldugunu soyledim zentıus çiğneme tableti ile magosit ilacı verdi. Arada karnım sertleşiyo sivriliyo orası dedim rahım kendini doğumu hazırlıyo normal dedi sık aralıklarla olursa gelirsin dedi
Çok gecmis olsun,Allah'ım sana diğer evladını bağışlasın.Kızlar ikiz gebeligimde birinin kalbi durmus böyle bir durum yasatan var mı
Masallah canım Benim de ilk defa dün belim çok ağrıdı. Çok korktum açıkçası. Adet olacakmış gibydi ağrı. Çok şükür bugün bir şey yok. Ama en azından bu tarz ağrının bu haftalarda normal olabildiğini gördüm. Geceleri çok zor geçiyor benim. Zaten 2 defa tuvalet ihtiyacı. Sonra bacak kalça ağrısı. Sık sık sola ve sağa dönme hareketi derken sanırım 7-8 kere uyanıyorum.Bende bugün kontrole gittim biri 960 gr başı aşağıda ayakları midemde yayıla yayıla yatıyodu diğeri 800 gr ufacıcık yere kıvrılmış bi şekilde yatıyordu. Doktor buda uzun yatsa daha net kilosunu hesaplardık büyük ihtimal diğerine yakındır dedi. İyilermis çok şükür bel ve sırt agtım aşırı çok oldugunu soyledim zentıus çiğneme tableti ile magosit ilacı verdi. Arada karnım sertleşiyo sivriliyo orası dedim rahım kendini doğumu hazırlıyo normal dedi sık aralıklarla olursa gelirsin dedi
Aynen ben de oyle canim saga sola donme uyanmasi cok yasiyorum sikayetci degiliz bugunleri gosterene bin sukur ama oluyor iste bu tarz sorunlarimizMasallah canım Benim de ilk defa dün belim çok ağrıdı. Çok korktum açıkçası. Adet olacakmış gibydi ağrı. Çok şükür bugün bir şey yok. Ama en azından bu tarz ağrının bu haftalarda normal olabildiğini gördüm. Geceleri çok zor geçiyor benim. Zaten 2 defa tuvalet ihtiyacı. Sonra bacak kalça ağrısı. Sık sık sola ve sağa dönme hareketi derken sanırım 7-8 kere uyanıyorum.