2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çok tatlis güle güle giysin kızçeler:) ben de sadece hastane çıkışını aynı aldım gerisi farklı farklı artık büyüdükçe aynı giydiririm:)
Teşekkür ederiz teyzesi .
Bende aynen bu üç takımı eşit aldım 3/6 ay alacaklarimi farklı alicam.Zibinlarini farklı almaya çalışıyorum.İlk resimlerinde kıyafetleri aynı olsun istedim minnak hallerinde.

Sanırım internet bağlantısında sorun var foto desteklemiyor ama aldığım hastane çıkışı minilamb kuzulu takım diye geçiyor:)

Eklentiler

• IMG-20201111-WA0007.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 39
Sanırım internet bağlantısında sorun var foto desteklemiyor ama aldığım hastane çıkışı minilamb kuzulu takım diye geçiyor:)
Baktım çok tatlı hastane çıkışı.Tulum 3 er'li iki şer takım mi aldın canım?bı de bulutlu setten aldım demiştin demi?5'li
Sağlıkla giysin meleklerin

Baktım çok tatlı hastane çıkışı.Tulum 3 er'li iki şer takım mi aldın canım?bı de bulutlu setten aldım demiştin demi?5'li
Sağlıkla giysin meleklerin
Teşekkürler canım:) tulumu 3 lü set iki tane aldım ama setler aynı değil:) farklı farklı giyecekler :) daha sonra foto için bir iki takım aynı alırım diye düşünüyorum. Bulutlu seti çok beğenmiştim ama battaniyesi yok diye almadım. İnstagram da iklim bebe var o sayfaya bak çok güzel modeller var henüz ordan sipariş vermedim ama düşünüyorum çok cici:)

Evet ilkim bebeye sağlamda diyolar güvenli alışveriş açısından...benim şimdi 3 er takım oldu hastane çıkışlari.İkiser tane de tulum aldım civilden.Bundan sonra artık alt üst şeklinde alırım diye düşünüyorum.

Kızlar bugün ayrıntılı ultrason vardı oğlumda bir sıkıntı yok kızımda sıkıntı var normalde bugün 19+5 im kızım 19 haftalık çıktı 5 gün geri 270 gram. Beyninde kist varmış ilerde kaybolur dedi ama içim içimi yiyor kalbinde parlaklık var dedi bu 3 etken down sendromlu olabilir dedi haftaya tekrar bakacak duruma göre aminosentez önerebilirim dedi

Geçmiş olsun hemen yazayım dedim kardeşimin bebeğindede beyinde kist denildi ama sakin olun zamanla düzeldi ,dua edelim anne karnında şifa bulsun inşallah ...

Degildir canim insallah icini ferah tut. Benim kuzenimin kizi icin de doktor risk gordu kalpte patlaklik gormus hatta hani pahali bi test varya kan testi onu onerdi yaptirdilar tabi o surecte neler yasadilar ne stresler ama sukur sonuc iyi geldi ve kizi suan 2 yasina yaklasti cadi gibi tatli bir kiz. Senin de oyle olacak insallah kendini ve bebeklerini uzme canim bol dua et insallah haftaya guzel haberlerle doneceksin

Beyindeki kist koroid pleksus ise çok üzerine düşmeyin tek başına down sendromu belirtisi değil yanında birçok organda ciddi sıkıntı olursa down sendromu ihtimali çıkıyormuş ortaya. Bizimde kızda değilde oğlanda var dedi perinatolog, ama hem kendi doktorum hemde YouTube da izlediğim doktorlar tek başına risk taşımaz diyorlar

Geçmiş olsun hemen yazayım dedim kardeşimin bebeğindede beyinde kist denildi ama sakin olun zamanla düzeldi ,dua edelim anne karnında şifa bulsun inşallah ...
Sağ ol canım doktor 26. Haftadan sonra kayboluyor ama 3 etken birlikte olunca tekrar kontrol edecem dedi 5 gün geri olması kalpte parlaklık ve kist down sendromlu olma ihtimalini yükseltiyor dedi

İşte canım hem kist hem parlaklık hem geri olması sebebiyle korktu

İşte canım hem kist hem parlaklık hem geri olması sebebiyle korktu
Yok yok bahsettiğim diğer organlarda sıkıntı olması böbreklerde damar genişlemesi, kol yada bacak kemiklerinin kısa olması, karaciğerde vs problem saptanması durumunda sıkıntıymış. O kalpteki parlaklık durumunu neredeyse tüm hamile arkadaşlarımdan duydum bende, hepsininde maşallah sapasağlam çocukları oldu. Bence ikinci kontrolde kaybolmuş olacak

Parlaklık sanırım kuzu 24 te kist 26 da gidiyormuş o zaman a kadar dokuz doğuracam ya haftaya tekrar bakıp aminosentez olayını konuşacak rahim ağzını 56 ölçtü çok iyi dede erkek bebeğe her şeyi çok iyi normal dedi ama o da mı zayıf 19+5 305 gram kızda 270

Canım fetal DNA testi yaptırmasmis mıydın down ve türevleri orda yüksek oranda yanıt veriyo.Kalpte ve bağırsakta parlaklık down belirtisi vs diyolar ayrıntılı da evet.Ama bu kesin demek değil lütfen içini ferah tut. öyle cikipta ikinci incelemede hiçbir şey görünmeyen çok kişi var.Buarada 1 haftaya kadar ileri geri durumu tıbben normal sayiliyo dua edelim herşey yolunda olsun.

Son düzenleme:
Rahim uzunluğunu vajinal mi karından mi ölçtü canım.Evet iyi çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…