2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Evet ben aldim 2 takim. Ben de emin olamadim. Biraz küçük dogarlarsa baya kullanırlar. Kizimda erken dogdu düşük kiloda. Hastane çıkışını neredeyse 6 ay kullandim ben
Senin ikinci gebelik demek bu kez ikiz mi?cinsiyet belli oldu mu?Bende aldım bişeyler illaki normal tek bebeğe göre küçük doğacaklar hastane çıkışları işimizi en az 2 ay görür diye düşünüyorum.ilk bebeğin ne zaman doğdu hafta olarak?Neden erken geldi?

20.hafta testlerimin sonucunu aldım toxo ıgm vs negatif sıkıntı yok.Ama 3 hafta önce 0.34 olan crp 4.2 çıkmış haftaya tekrar test istedi doktorum 5 üzerine çıkarsa ilaç başlıcaz dedi canım sıkıldı biraz

Evet minik olurlar diye düşünüyorum . Ama 0-3 ay çok mu büyük geliyor acaba ona tereddüt ediyorum doğduktan sonra ihtiyaca göre gelirlenecek gibi
Ben kizimda normal 0-3 ay hastane çıkışı almistim. 1580gr dogdu. Icinde kaybolmustu. Sonra gittim prematur aldim 2 takim.

İnşallah teşekkür ederim cvp için

Eve 2. hamileligim. 2si de tup bebek. 4 bucuk yasinda kizimvar. 35+0da 1580gr dogdu. Karnimdayken gelisim geriliği oldu kizimda.onu takip ederken bir anda tansiyonum yükseldi idrarda proteinkacagi oldu yani gebelik zehirlenmesi yasadim. Hemen ertesi gün dogum yaptim.

Ben kizimda normal 0-3 ay hastane çıkışı almistim. 1580gr dogdu. Icinde kaybolmustu. Sonra gittim prematur aldim 2 takim.
İnşallah sağlıkla zamanında gelirler canım benim aldığım hastane çıkışları da 0- 3 ay prematüre olmasa büyük olur bence çünkü 3.5 kilo doğan ikizler duymadım. Bakalım artık doğumdan sonra ihtiyaç dahilinde yeniden alınır.
Bu arada senin ikinci ikiz mi cinsiyet belli mi ? Rabbim kızına hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin

Zor şeyler atlatmışssın inşallah bu kez öyle bi durum yaşamazsın.Haftasına göre kızın zayıf kalmış yoksa 35+0 çok erken değil.Bu kez ikiz mi seninde.Benimde tüp bebek ve ilk gebeliğim.

BEBEK odasını ne zaman almayı planlıyorsunuz? Ben en başından beri karar vermiştim ama ne zaman alsam karar veremiyorum. Birde herşeye zam gelecek yılbaşı diye. Alsam mı almasam mı bilemedim.

BEBEK odasını ne zaman almayı planlıyorsunuz? Ben en başından beri karar vermiştim ama ne zaman alsam karar veremiyorum. Birde herşeye zam gelecek yılbaşı diye. Alsam mı almasam mı bilemedim.
Ben 1 ay sonra insallah alalim istiyorum dedigin gibi zam gelecek mutlaka zamdan once alalim diye

Evet ikiz 2 erkek dedi en son değişmezse. İlk hamileligimdeki sikıntılardan dolayi tek embriyo koyalim dedim doktoruma önemli olan gebelik koyalim ikisini de dedi bir sey diyemedim nasip böyleymiş. Saglikla.kucağıma.alirim insallah

Zor şeyler atlatmışssın inşallah bu kez öyle bi durum yaşamazsın.Haftasına göre kızın zayıf kalmış yoksa 35+0 çok erken değil.Bu kez ikiz mi seninde.Benimde tüp bebek ve ilk gebeliğim.
Insallah amin yasamam bu sefer. Evet haftasi iyiydi sağlık sorunumuz olmadi hic şükür. sadece düşük kiloydu ve emme refkleksi yokti 24 gun hastanede kaldı. Bu sefer evet ikiz. Doktorum 2 embriyoyu da.koyalim dedi. Tek koyalim dedim ama nasip boyleymis. Sıkıntılarım oldu bundada Sağlıkla dogarlar insallah

Ben belki ilk etapta oda yapamayacağım karar veremedşk.Çünkü 6/7 ay bol duracak bebekler yanımızda olacak.O sebeple elimizi sıkıştırmak istemiyorum.Ama tabi 2 ay snrası neye karar veririz bilemiyorum.

Ben belki ilk etapta oda yapamayacağım karar veremedşk.Çünkü 6/7 ay bol duracak bebekler yanımızda olacak.O sebeple elimizi sıkıştırmak istemiyorum.Ama tabi 2 ay snrası neye karar veririz bilemiyorum.
Aslinda ben de eksik ifade ettim oda yapmak gibi degil de yataklarini alalim diyorum 1 aya park yatak istiyorum evde bos bi dolabimiz vardi onu kullanicam simdilik insallah

İnşallah sağlıkla al kuzucuklarini kucağına. Bir şey olmaz Allah in izni ile . Nasip ikiymis :)

Aslinda ben de eksik ifade ettim oda yapmak gibi degil de yataklarini alalim diyorum 1 aya park yatak istiyorum evde bos bi dolabimiz vardi onu kullanicam simdilik insallah
Ben de ilk etapta tek park yatak alayım diyorum 3 aydan sonra ikinciyi alayım diyorum ama bilemedim. Dolabım da yok düz beyaz birşey alsam her şeye uyar aslında bol çekmeceli bir sifonyer de iş görür sanki

Ben de ilk etapta tek park yatak alayım diyorum 3 aydan sonra ikinciyi alayım diyorum ama bilemedim. Dolabım da yok düz beyaz birşey alsam her şeye uyar aslında bol çekmeceli bir sifonyer de iş görür sanki
Olabilir aslinda canim kendileri donene kadar birbirlerine zararlari olmaz birlikte yatarlar 3 ay kadar. Bizim dolabimiz da beyaz zaten oda kavrami edinene kadar onlarla idare ederiz diye dusunuyorum insallah

Ben ayrı küçük beşiklerden alacağım.Odalarını yapacağım takımın ilk dolabını alcam kıyafetlerini düzenlerini oturturum iyi olur.1 yıla kadar ev değişme durumumuz var karyolalarını direkt oraya göndertiriz diye de acele etmek istemiyorum.Sağlıkla doğsunlar da vaktinde hepsi olur gider. sağsalim kavuşalım hepimiz peşpeşe.

Amin amin canim insallah onemli olan saglikla dogmalari hersey zamanla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…