2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

20.hafta testlerimin sonucunu aldım toxo ıgm vs negatif sıkıntı yok.Ama 3 hafta önce 0.34 olan crp 4.2 çıkmış haftaya tekrar test istedi doktorum 5 üzerine çıkarsa ilaç başlıcaz dedi canım sıkıldı biraz :110:
Canım merhaba benim crp 6.1 çıkmıştı ams doktorum ilgilenmedi. Sınır 5 yazıyor tahlilde. Bende zaten bebeklerimi kaybettim bun
testi yaptıktan iki hafta sonra. Ama arkadaşım hamile ve değeri 17 lerde doktoru hamileleikte yüksekseliyor diye önemsememiş. Ki arkadaş 5. Aya geldi o değerle. Doktorun söyledimi ne gibi sakıncaları varmış acaba. bizim doktorlar neden önemsemedi canım sıkıldı şimdi

Canım merhaba benim crp 6.1 çıkmıştı ams doktorum ilgilenmedi. Sınır 5 yazıyor tahlilde. Bende zatrn bebeklerimi kaybettim bun testi yaptıktan iki hafta sonra. Ama arkadaşım hamile ve değeri 17 lerde doktoru hamileleikte yüksekseliyor diye önemsememiş. Ki arkadaş 5. Aya geldi o değerle. Doktorun söyledimi ne gibi sakıncaları varmış acaba. bizim doktorlar neden önemsemedi canım sıkıldı şimdi
Canım haftaya bakılacak ona göre antbyotik kullanacaksın dedi.Erken doğumu tetikliyo ve allah korusun bebeklerin suyunu azaltıyo enfeksiyon bu vucutdaki.Bi arkadaşım 79 idi crp 19 a düşürdüler hastanede yattı ama bebeğini kaybetti hiç suyu kalmamış bebeğin..Allah korusun hepimizi.

Canım merhaba benim crp 6.1 çıkmıştı ams doktorum ilgilenmedi. Sınır 5 yazıyor tahlilde. Bende zaten bebeklerimi kaybettim bun
testi yaptıktan iki hafta sonra. Ama arkadaşım hamile ve değeri 17 lerde doktoru hamileleikte yüksekseliyor diye önemsememiş. Ki arkadaş 5. Aya geldi o değerle. Doktorun söyledimi ne gibi sakıncaları varmış acaba. bizim doktorlar neden önemsemedi canım sıkıldı şimdi
Canım
Arkadaşın mutlaka 3 haftada bir testi yenilesin ayrıca başka doktora gitsin lütfen.

Olabilir aslinda canim kendileri donene kadar birbirlerine zararlari olmaz birlikte yatarlar 3 ay kadar. Bizim dolabimiz da beyaz zaten oda kavrami edinene kadar onlarla idare ederiz diye dusunuyorum insallah
Zaten tecrübeli ikiz anneleri biri beşikte biri memede oluyor diyor:) arada yer değişiyormuş :) benim yatak odam çok büyük de değil bakalım sağlıkla gelsinler de :) Çok tatlı heyecanlar bunlar

Hayırlı olsun canım resim ekler misin?sağlıkla kullansın kuzucukların.Senin erkek miydi ikisi de?

Geldi mi canim besikler iyi mi ? Gule gule kullansin kuzular😘😘

Evet canım ben mesaj akışında kaçırırsam bana da yollar mısın? incikartanesi incikartanesi içindeki yatak kalınlığı yeterli Mi? Genelde ilave yatak ister diyorlar foto paylaşırsan seviniriz :)
Evet ikiside erkek ben reflü yatagı aldım yatagın üstüne reflü yatagını koyucam şuan kargoda daha gelmedi
Screenshot_2020-11-11-17-54-19-955_trendyol.com.jpg

Evet ikiside erkek ben reflü yatagı aldım yatagın üstüne reflü yatagını koyucam şuan kargoda daha gelmedi
Eki Görüntüle 2719045
Reflü yatağı bende aldım canım.Bi arkadaşımın kızı reflü oldu yatak için geç kaldı tabi baştan kullanmasi gerekiyordu.Bana ilk tavsiyesi mutlaka al dediği şey buydu

Zaten tecrübeli ikiz anneleri biri beşikte biri memede oluyor diyor:) arada yer değişiyormuş :) benim yatak odam çok büyük de değil bakalım sağlıkla gelsinler de :) Çok tatlı heyecanlar bunlar
Senin siparişler geldi mi 🥰kargo baya hızlı trendyolda

X