- 28 Ocak 2018
- 538
- 711
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.621
Bizimde kız geriden geliyor aralarında 30gr var. Kızlar narin oluyorParlaklık sanırım kuzu 24 te kist 26 da gidiyormuş o zaman a kadar dokuz doğuracam ya haftaya tekrar bakıp aminosentez olayını konuşacak rahim ağzını 56 ölçtü çok iyi dede erkek bebeğe her şeyi çok iyi normal dedi ama o da mı zayıf 19+5 305 gram kızda 270
Kandan kromozom testlerini yapmış miydin ? Verifi gibi . Down burun kemiği ve ense kalınlığından kendini belli ediyor daha çok. Tabi doktorlar daha iyisini bilip seni bilgilendirir ama için rahat etsin biraz diye yazıyorum. Gerilik sonradan mı oluştu ki benim kızlardan biri en baştan beri geriden geliyor doktor ilk başta çok sorun etmişti ama 16. Haftada emin oldu birisi daha küçük doğacak ama ikisi de sağlıklı kendi çizgisinde doğru büyümesine bakacağız dedi artıkKızlar bugün ayrıntılı ultrason vardı oğlumda bir sıkıntı yok kızımda sıkıntı var normalde bugün 19+5 im kızım 19 haftalık çıktı 5 gün geri 270 gram. Beyninde kist varmış ilerde kaybolur dedi ama içim içimi yiyor kalbinde parlaklık var dedi bu 3 etken down sendromlu olabilir dedi haftaya tekrar bakacak duruma göre aminosentez önerebilirim dedi
İnşAllah kuzum ya sizin nasıl durumlarBizimde kız geriden geliyor aralarında 30gr var. Kızlar narin oluyorBen eminim bir daha gittiğinizde hiçbir şey kalmamış olacak
Nift testini diyorsun sanırım kuzum yapmadım çünkü her şey şuana kadar normaldi ikili test burun kemiği ense kalınlığı vsKandan kromozom testlerini yapmış miydin ? Verifi gibi . Down burun kemiği ve ense kalınlığından kendini belli ediyor daha çok. Tabi doktorlar daha iyisini bilip seni bilgilendirir ama için rahat etsin biraz diye yazıyorum. Gerilik sonradan mı oluştu ki benim kızlardan biri en baştan beri geriden geliyor doktor ilk başta çok sorun etmişti ama 16. Haftada emin oldu birisi daha küçük doğacak ama ikisi de sağlıklı kendi çizgisinde doğru büyümesine bakacağız dedi artık
Yok gerilik baştan beri var bazen 3 gün bazen 5 gün bu doktora ilk defa gidiyorum ayrıntılı için gittim buna canım burun kemiklerinden sıkıntı yoktu ense kalınlıkları da 1.2 DiKandan kromozom testlerini yapmış miydin ? Verifi gibi . Down burun kemiği ve ense kalınlığından kendini belli ediyor daha çok. Tabi doktorlar daha iyisini bilip seni bilgilendirir ama için rahat etsin biraz diye yazıyorum. Gerilik sonradan mı oluştu ki benim kızlardan biri en baştan beri geriden geliyor doktor ilk başta çok sorun etmişti ama 16. Haftada emin oldu birisi daha küçük doğacak ama ikisi de sağlıklı kendi çizgisinde doğru büyümesine bakacağız dedi artık
Oğlan 20 haftalık çıkıyor 2 gün ilerde kız 19 haftalık çıkıyor 5 gün geri bugün 19+5 olmam gerekiyor normalde kız 270 gram oğlan 305 gram canım baştan beri kız 3 gün geri çıkıyordu bu doktora ayrıntılı ultrason için gityim perinatoloğ oğlana baktı çok iyi dedi kıza geldi 5 gün küçük olması kist olması kalpte parlaklık olması acaba dedirtiyor dedi haftaya perşembe gel gelişimine bakacam tekrar dedi kist için önemli değil kaybolur dedi ama 3 etken olunca aminosentez durumu olabilir dediKandan kromozom testlerini yapmış miydin ? Verifi gibi . Down burun kemiği ve ense kalınlığından kendini belli ediyor daha çok. Tabi doktorlar daha iyisini bilip seni bilgilendirir ama için rahat etsin biraz diye yazıyorum. Gerilik sonradan mı oluştu ki benim kızlardan biri en baştan beri geriden geliyor doktor ilk başta çok sorun etmişti ama 16. Haftada emin oldu birisi daha küçük doğacak ama ikisi de sağlıklı kendi çizgisinde doğru büyümesine bakacağız dedi artık
Karından ölçtü kuzu eğer kısalık olsaydı alttan bakacaktıRahim uzunluğunu vajinal mi karından mi ölçtü canım.Evet iyi çıkmış
Sağ olun ilacı bıraktım 1 2 gün zorladı ama bence kullanmayayım diye düşünmeyin benim kanamam artmıştı kusmalarım yüzündenSizede çok geçmiş olsun...
Lütfen canını sıkma herşey düzelecek emin ol.Oğlan 20 haftalık çıkıyor 2 gün ilerde kız 19 haftalık çıkıyor 5 gün geri bugün 19+5 olmam gerekiyor normalde kız 270 gram oğlan 305 gram canım baştan beri kız 3 gün geri çıkıyordu bu doktora ayrıntılı ultrason için gityim perinatoloğ oğlana baktı çok iyi dedi kıza geldi 5 gün küçük olması kist olması kalpte parlaklık olması acaba dedirtiyor dedi haftaya perşembe gel gelişimine bakacam tekrar dedi kist için önemli değil kaybolur dedi ama 3 etken olunca aminosentez durumu olabilir dedi
İnşAllah teyzesi inşallah hepimiz sağlıkla alalım inşallahLütfen canını sıkma herşey düzelecek emin ol.yerim o teyzoşlari onlar mucize minikler sagsalim dogacaklar Allah'ın izniyle
Bizimde oğlanın beyninde kist gördü bir tek, birde kız zaten başından beri geri geliyor ağırlık olarak onu söyledi. Ama ikizlerde bu birinin geriden gelmesi olayı sık olduğunu ekledi açıkçası bende ondan problem olduğunu düşünmedim. Kist olayına da takılmadım ense kalınlığı burun kemiği normaldi çünkü oğlanın yani bir ihtimal varsa düşükte olsa söylemekle yükümlü sanırım doktor ondan söylüyor. Down sendromu ihtimali olması durumunda özellikle böbreklerde sıkıntı görmeside gerekliymiş ki görmedi. Testlerden banada bahsetti ama ben down sendromlu bile olsa doğuracağımı kararımın değişmeyeceğini bu nedenle test istemediğimi söyledim. Hatt tekrar gelelim mi kistin durumunu izlemek için diye tekrar tekrar sordum ama sadece kist için gerekli değil dedi perinatolog.İnşAllah kuzum ya sizin nasıl durumlar
Anladım canım böbrekler normal dedi canım seninkiler kaç gram ne zaman gitmiştin bu arada kızlar 2 haftaya bir mi kontrol oluyorsunuzBizimde oğlanın beyninde kist gördü bir tek, birde kız zaten başından beri geri geliyor ağırlık olarak onu söyledi. Ama ikizlerde bu birinin geriden gelmesi olayı sık olduğunu ekledi açıkçası bende ondan problem olduğunu düşünmedim. Kist olayına da takılmadım ense kalınlığı burun kemiği normaldi çünkü oğlanın yani bir ihtimal varsa düşükte olsa söylemekle yükümlü sanırım doktor ondan söylüyor. Down sendromu ihtimali olması durumunda özellikle böbreklerde sıkıntı görmeside gerekliymiş ki görmedi. Testlerden banada bahsetti ama ben down sendromlu bile olsa doğuracağımı kararımın değişmeyeceğini bu nedenle test istemediğimi söyledim. Hatt tekrar gelelim mi kistin durumunu izlemek için diye tekrar tekrar sordum ama sadece kist için gerekli değil dedi perinatolog.
Yok canim.dogum ve sonrasına kadar buradayızBu arada başka grup kurarsınız özelden vs beni de alın kızlar ikiz anasını ikiz anası anlar
Benim 3 haftada bir kontrol haftaya c.tesi de ayrintilim var izmirde.18+4 te ikisi de 250 şer gram geldi eşit gidiyolarAnladım canım böbrekler normal dedi canım seninkiler kaç gram ne zaman gitmiştin bu arada kızlar 2 haftaya bir mi kontrol oluyorsunuz
Canım içini ferah tut ve bol dua et rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar bugün ayrıntılı ultrason vardı oğlumda bir sıkıntı yok kızımda sıkıntı var normalde bugün 19+5 im kızım 19 haftalık çıktı 5 gün geri 270 gram. Beyninde kist varmış ilerde kaybolur dedi ama içim içimi yiyor kalbinde parlaklık var dedi bu 3 etken down sendromlu olabilir dedi haftaya tekrar bakacak duruma göre aminosentez önerebilirim dedi
Maşallah kuzularaBenim 3 haftada bir kontrol haftaya c.tesi de ayrintilim var izmirde.18+4 te ikisi de 250 şer gram geldi eşit gidiyolarkizlarim
Ben Pazartesi gittim ben oğlan 440gr , kızda 410gr çıktı. Çok fazla yemek yiyemediğimi söyledim hatta bu zamana kadar önemli değildi artık yemelisin onların kilo alması İçin dedi. Ben 1 buçuk aydır gitmiyordum doktora, kendi doktoruma da artık Aralık’ta giderim. Biz biraz kontrol arasını açtıkAnladım canım böbrekler normal dedi canım seninkiler kaç gram ne zaman gitmiştin bu arada kızlar 2 haftaya bir mi kontrol oluyorsunuz
Amin canım inşallah inşallahCanım içini ferah tut ve bol dua et rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
İkizlerde sık kontrol öneriyorlar ya canım ben de ayda 1 gidiyordum ne yapsam diye düşündümBen Pazartesi gittim ben oğlan 440gr , kızda 410gr çıktı. Çok fazla yemek yiyemediğimi söyledim hatta bu zamana kadar önemli değildi artık yemelisin onların kilo alması İçin dedi. Ben 1 buçuk aydır gitmiyordum doktora, kendi doktoruma da artık Aralık’ta giderim. Biz biraz kontrol arasını açtık