-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.641
Her ölçümde aradaki gün sayısı değişiyor bebeğin duruşuna göre değişiyor bir sorun olacağını sanmıyorum kromozom testlerini yaptırdın mı?Oğlan 20 haftalık çıkıyor 2 gün ilerde kız 19 haftalık çıkıyor 5 gün geri bugün 19+5 olmam gerekiyor normalde kız 270 gram oğlan 305 gram canım baştan beri kız 3 gün geri çıkıyordu bu doktora ayrıntılı ultrason için gityim perinatoloğ oğlana baktı çok iyi dedi kıza geldi 5 gün küçük olması kist olması kalpte parlaklık olması acaba dedirtiyor dedi haftaya perşembe gel gelişimine bakacam tekrar dedi kist için önemli değil kaybolur dedi ama 3 etken olunca aminosentez durumu olabilir dedi
Ben çok inanmıyorum çünkü ultrason unda etkileri var. Kanama kramp vs bunlar olduğunda tabiki sık kontrol gerekir. Ama şimdi biri geriden geliyor diye benim yada doktorun yapabileceği birşey var mı yok. Ben zaten midemin kaldırdığı max düzeyde yiyorum, hareketlerime dikkat ediyorum. Elimden gelen bu ama aksi durumda istirahat gerekli olursa doktor söyler zaten Aralıktan sonra sıklaştıracağız kontrolleri . Biz 2 doktorla başladık bu işe, daha sonra ultrason konusunu açınca 2 doktorda hak verdi 1,5 ay yeterli olur dediler yani çok yanlış birşey olsa yada ters giden birşey olsa izin vermezlerdi heraldeİkizlerde sık kontrol öneriyorlar ya canım ben de ayda 1 gidiyordum ne yapsam diye düşündüm
Anladım canım doğru aslında ne yapılabilir ki sonuçtaBen çok inanmıyorum çünkü ultrason unda etkileri var. Kanama kramp vs bunlar olduğunda tabiki sık kontrol gerekir. Ama şimdi biri geriden geliyor diye benim yada doktorun yapabileceği birşey var mı yok. Ben zaten midemin kaldırdığı max düzeyde yiyorum, hareketlerime dikkat ediyorum. Elimden gelen bu ama aksi durumda istirahat gerekli olursa doktor söyler zaten Aralıktan sonra sıklaştıracağız kontrolleri . Biz 2 doktorla başladık bu işe, daha sonra ultrason konusunu açınca 2 doktorda hak verdi 1,5 ay yeterli olur dediler yani çok yanlış birşey olsa yada ters giden birşey olsa izin vermezlerdi heralde
Daha sormadım heyet raporunu canım ama böyle devam ederse mecbur vericek. Dediğin doğru kanama hep var ama üzülüyor ve korkuyor insan. Midem de çok kötü prilam dr kullanıyorum kusma yok ama hep ağrı sızı bulantıHeyet raporuna sicak bakmiyor mu canim doktorun Heyet verse keske. Kanama yasamayan burda belki kimse yok icini ferah tut bol dinlen
2 li test yaptırmıştım canım burun kemiği ense kalınlığı ikili test normal çıkmıştıHer ölçümde aradaki gün sayısı değişiyor bebeğin duruşuna göre değişiyor bir sorun olacağını sanmıyorum kromozom testlerini yaptırdın mı?
İkiz gebeliklerde ikili test doğru sonuç vermediği için doktorlar önermiyor pek ama tabiki her doktorun çalışma prensibi farklı. Sen içini ferah tut bir sıkıntı olacağını sanmıyorum iyi düşün iyi olsun2 li test yaptırmıştım canım burun kemiği ense kalınlığı ikili test normal çıkmıştı
Neden iki doktorBen on günde bir gidiyorum kontrole. İki doktor takip ediyor. Birine 20 günde bir gidince on günde bir oluyo benim için rahat etmiyor ama şikayetlerim oluyor yani cuma ayrıntılı ultrasona girmiştim. Bi kaç gündür bebeğin biri aşağıya çok baskı yapıyo elimle tutmasam çıkçakmış gibi geliyo
İnşAllah canım sen nift testi yaptırdın mıİkiz gebeliklerde ikili test doğru sonuç vermediği için doktorlar önermiyor pek ama tabiki her doktorun çalışma prensibi farklı. Sen içini ferah tut bir sıkıntı olacağını sanmıyorum iyi düşün iyi olsun
Güle güle giysin kuzucuklar canımBende bunlardan aldımkizlarima teyzeleri.
Canım benim bozma moralini. Bu haftalarda kist çok görülen bir durummuş ileriki haftalarda geçiyormuş diye çok okumuştum. İnşallah sapa sağlam doğacaklarKızlar bugün ayrıntılı ultrason vardı oğlumda bir sıkıntı yok kızımda sıkıntı var normalde bugün 19+5 im kızım 19 haftalık çıktı 5 gün geri 270 gram. Beyninde kist varmış ilerde kaybolur dedi ama içim içimi yiyor kalbinde parlaklık var dedi bu 3 etken down sendromlu olabilir dedi haftaya tekrar bakacak duruma göre aminosentez önerebilirim dedi
Park yatakta canım yoyko nun park yatağına bak hem anne yanı oluyor hem park yatak muthil kolaylıkAslinda ben de eksik ifade ettim oda yapmak gibi degil de yataklarini alalim diyorum 1 aya park yatak istiyorum evde bos bi dolabimiz vardi onu kullanicam simdilik insallah
Özlemim geri mi itiyonBen on günde bir gidiyorum kontrole. İki doktor takip ediyor. Birine 20 günde bir gidince on günde bir oluyo benim için rahat etmiyor ama şikayetlerim oluyor yani cuma ayrıntılı ultrasona girmiştim. Bi kaç gündür bebeğin biri aşağıya çok baskı yapıyo elimle tutmasam çıkçakmış gibi geliyo
Çok teşekkür ederiz teyzesiGüle güle giysin kuzucuklar canım
Canım benim bozma moralini. Bu haftalarda kist çok görülen bir durummuş ileriki haftalarda geçiyormuş diye çok okumuştum. İnşallah sapa sağlam doğacaklar
İnşAllah canım inşallahGüle güle giysin kuzucuklar canım
Canım benim bozma moralini. Bu haftalarda kist çok görülen bir durummuş ileriki haftalarda geçiyormuş diye çok okumuştum. İnşallah sapa sağlam doğacaklar
Daha kucuksunuz annesi buyudukce gececek sorunlariniz insallah meraklanmaDaha sormadım heyet raporunu canım ama böyle devam ederse mecbur vericek. Dediğin doğru kanama hep var ama üzülüyor ve korkuyor insan. Midem de çok kötü prilam dr kullanıyorum kusma yok ama hep ağrı sızı bulantıAllah yardımcımız olsun hepimizin
Tamam canim bakayim.Park yatakta canım yoyko nun park yatağına bak hem anne yanı oluyor hem park yatak muthil kolaylık
Bana da iki seferdir 1 ay sonra gel diyor geçmiyor günler ya en küçük ağrıda korkuyorumİkizlerde sık kontrol öneriyorlar ya canım ben de ayda 1 gidiyordum ne yapsam diye düşündüm
Benim de öyle ayrıntılı da söyledim doktor sıkıntı yok açıklık da yok normal dedi ama tekme atınca vajinama vuruyor sankiBen on günde bir gidiyorum kontrole. İki doktor takip ediyor. Birine 20 günde bir gidince on günde bir oluyo benim için rahat etmiyor ama şikayetlerim oluyor yani cuma ayrıntılı ultrasona girmiştim. Bi kaç gündür bebeğin biri aşağıya çok baskı yapıyo elimle tutmasam çıkçakmış gibi geliyo
Korona çok çoğaldı sık gitmemek en iyisi aslında canımBana
Bana da iki seferdir 1 ay sonra gel diyor geçmiyor günler ya en küçük ağrıda korkuyorum
Aynen canım inşallah öyle yazarım senin ikizler kaç gram hafta olarak kaç çıkıyorTamam canim bakayim.
Bozma moralini goreceksin bak burdan yazacaksin kizlar hersey duzelmis bosa uzmusum kendimi diye bu haftalarda yaniltici durumlar olabiliyormus senin prenses de biraz nazlaniyor demekki annesi benim kiz da oglandan kucuk gun olarak da kilo olarak da hic sorun etme kizlar nazli oluyor