2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çok geçmiş olsun. İçiniz rahatladı en azından. Allah kahveleri, kırmızıları göstermesin hiçbirimize

Yeşim canım iyi haberler ile dön inşallah
Canım şimdi çıktık şükür kızlarım büyümüş ikisi de 1 er gün öne geçmiş 250 şer gram çıktılar grmlari da eşit şuan.Hersey yolunda perinatolog kısmını da atlatirsak sagsalim.
Buarada vajinal ultrason yaptı hoca rahim uzunluğu 45 mm cikti bu kez.

Hadi gözün aydın olsun:) maşallah prenseslere :) inşallah ayrıntılı da sağ salim geçecek. Ben rahim uzunluğu sormuyorum doktora kafaya takmamak için:) doktor sadece olcumden sonra gayet iyi diyor

Hadi gözün aydın olsun:) maşallah prenseslere :) inşallah ayrıntılı da sağ salim geçecek. Ben rahim uzunluğu sormuyorum doktora kafaya takmamak için:) doktor sadece olcumden sonra gayet iyi diyor
Aman iyi olsun da
Sağolasın canım inşallah teyzesi.

Gözünüz aydın. Bizimkiler 4 boyutlu foto çektirmiyor inatla. Yakalayabildiniz mi görüntülerini

Teşekkür ederim sağolasın.
Bizimkiler bu kez resim verdiler ama birinin eli çenesinin altında poz verdi diğeri de elini yüzüne götürdü
Bizimkinin de birinin el basinda cok dusunceli duruyordu ama durus degistirdi sag olsun. O an yakalasaydik cok guzel bir fotografi olacakti minnosun. Biri inatci o gecen sefer de tam goruntu vermedi. Emzik bende gece parlayan aventten aldim gecen hafta Olur da kesin kiza donerse biri ona da pembeli modelini alirim artik. Biran once mart gelsin ve dogsunlar istiyorum. Cocuga hasret kalmisiz tabi

İnşallah sagsalim doğsun da giyinsinler neler aliyo anneleri onlara ah bı bilseler.Bugun civile girdim dönüşte penye battaniye ve tulum takım aldım kizlarima.İnsan motive oluyo bunlarla.Allahim acılarını göstermesin sağlıkla dogsunlar.Haftalar çabuk geçiyo Mart'ta gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…