- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.381
Çok geçmiş olsun. İçiniz rahatladı en azından. Allah kahveleri, kırmızıları göstermesin hiçbirimizeHayirli haberlele don canim insallah. Cok sukur bi sorun yok dedi demekki arada kahve lekelenmeler cok korkulacak bise degil panik olmamak tedbirli olmak gerek hepimizin bebislerini Allah esirgesin
Sukur canim sorun yok dedi ama dedigin gibi ayakta kalma cok fazla tadbir amacli dedi.
Canım şimdi çıktık şükür kızlarım büyümüş ikisi de 1 er gün öne geçmiş 250 şer gram çıktılar grmlari da eşit şuan.Hersey yolunda perinatolog kısmını da atlatirsak sagsalim.Yeşim canım iyi haberler ile dön inşallah
Canım pozisyonlari etkiliyomus kaç çıktı şuan.Rahim agzi olcumu farklilik gosterir mi kizlar bi olcumde daha kisa bi olcumde daha uzun gibi
Hadi gözün aydın olsun:) maşallah prenseslere :) inşallah ayrıntılı da sağ salim geçecek. Ben rahim uzunluğu sormuyorum doktora kafaya takmamak için:) doktor sadece olcumden sonra gayet iyi diyorCanım şimdi çıktık şükür kızlarım büyümüş ikisi de 1 er gün öne geçmiş 250 şer gram çıktılar grmlari da eşit şuan.Hersey yolunda perinatolog kısmını da atlatirsak sagsalim.
Buarada vajinal ultrason yaptı hoca rahim uzunluğu 45 mm cikti bu kez.
Amin canim aminn sagolasinÇok geçmiş olsun. İçiniz rahatladı en azından. Allah kahveleri, kırmızıları göstermesin hiçbirimize
Benim de oyle carsamba gunu 3.5 cikmisti bugun 4.5 cikti iyi dedi sukurCanım pozisyonlari etkiliyomus kaç çıktı şuan.
Benim 16.haftada 35.5 bugün 19.haftada 45 mm cikti
İyi masallah canımAmin canim aminn sagolasin
Benim de oyle carsamba gunu 3.5 cikmisti bugun 4.5 cikti iyi dedi sukur
Amin canim insallahİyi masallah canımsağlıkla dogsun yavrularimiz
Aman iyi olsun daHadi gözün aydın olsun:) maşallah prenseslere :) inşallah ayrıntılı da sağ salim geçecek. Ben rahim uzunluğu sormuyorum doktora kafaya takmamak için:) doktor sadece olcumden sonra gayet iyi diyor
Gözünüz aydın. Bizimkiler 4 boyutlu foto çektirmiyor inatla. Yakalayabildiniz mi görüntüleriniCanım şimdi çıktık şükür kızlarım büyümüş ikisi de 1 er gün öne geçmiş 250 şer gram çıktılar grmlari da eşit şuan.Hersey yolunda perinatolog kısmını da atlatirsak sagsalim.
Buarada vajinal ultrason yaptı hoca rahim uzunluğu 45 mm cikti bu kez.
Almadım ama almayı düşünüyorum avent olabilir dedim ben de . Emzik alırım sampuanlari falan alayım diyorum hastane çıkışlarını nasılsa alinacakBiberon vs alan var mı hiç. Şimdi indirimler olacak ya bakıyorum ama karar veremedim. Ya Avent ya dr browns arasında kaldım.
Benim de 17 +4te ultrasondan ölçtü 35 dediCanım pozisyonlari etkiliyomus kaç çıktı şuan.
Benim 16.haftada 35.5 bugün 19.haftada 45 mm cikti
Kizimda dr.browns kullandim memnundum. Simdi yine dr.browns ya da avent alirimBiberon vs alan var mı hiç. Şimdi indirimler olacak ya bakıyorum ama karar veremedim. Ya Avent ya dr browns arasında kaldım.
Ben biberon avent 120 lik cam aldım emzikte ikili karanlıkta parlayan olan yine Aventin aldım.Biberon vs alan var mı hiç. Şimdi indirimler olacak ya bakıyorum ama karar veremedim. Ya Avent ya dr browns arasında kaldım.
Teşekkür ederim sağolasın.Gözünüz aydın. Bizimkiler 4 boyutlu foto çektirmiyor inatla. Yakalayabildiniz mi görüntülerini
Bizimkinin de birinin el basinda cok dusunceli duruyordu ama durus degistirdi sag olsun. O an yakalasaydik cok guzel bir fotografi olacakti minnosun. Biri inatci o gecen sefer de tam goruntu vermedi. Emzik bende gece parlayan aventten aldim gecen haftaTeşekkür ederim sağolasın.
Bizimkiler bu kez resim verdiler ama birinin eli çenesinin altında poz verdidiğeri de elini yüzüne götürdü
Biberon fotograftakinden mi?Ben biberon avent 120 lik cam aldım emzikte ikili karanlıkta parlayan olan yine Aventin aldım.
İnşallah sagsalim doğsun da giyinsinler neler aliyo anneleri onlara ah bı bilseler.Bugun civile girdim dönüşte penye battaniye ve tulum takım aldımBizimkinin de birinin el basinda cok dusunceli duruyordu ama durus degistirdi sag olsun. O an yakalasaydik cok guzel bir fotografi olacakti minnosun. Biri inatci o gecen sefer de tam goruntu vermedi. Emzik bende gece parlayan aventten aldim gecen haftaOlur da kesin kiza donerse biri ona da pembeli modelini alirim artik. Biran once mart gelsin ve dogsunlar istiyorum. Cocuga hasret kalmisiz tabi
Evet aynen bundan aldımBiberon fotograftakinden mi?