2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Beni de 20.haftamda çağırdılar. Bugun kontrolum vardi. Doktorum 24.haftayi bekle dedi.

Merhaba canım bana yaptırma diyen ilk kişi aile hekimim oldu,belkide daimi olarak onda olduğum için söylemiştir hiç bilemiyorum...Ama senin durum farklı çok geçmiş olsun..

Merhaba arkadaşlar, ben normalde 8+1 gebeyim. Bugün muayene de iki kesenin biri 8+2 diğeri 6 haftalık ve büyükte kalp atışı var ama diğerinde yok. Doktor yokolabilir yada büyüyebilir dedi. Bu durumu yaşayan oldumu durumu ne oldu?

Kaybolan ikiz sendromundan doktorum ilk başlangıçta bana da bahsetmişti.Ama benim 6+3 te iki kese vardı birinin kalp atışı vardı diğerinin yolk sac sadece göründü.Bu şekilde kaybolabilir demişti.İki hafta sonra baktığında ikisi de göründü ve kalp atışı duydu gelişimi 2 gün farklıydı.Doktorum 1 haftanin öncesinde olan gerilik önemli değil demişti.Senin baya fark var arada

Merhaba arkadaşlar, ikiz gebelik için prenatal tanı testi yaptıran var mi? Özellikle nifty. Okuduğum kadarıyla anomali saptayabiliyor fakat hangisine ait olduğu bilinmiyor fakat doktorum ikiz gebeliklerde geçersiz dedi. Çok kararsızım.

Merhaba. Bizim doktor ikizde ozellikle istedi. Biz verifi yaptirdik ama evet cikarsa hangi bebekten oldugu bilinmiyor. Ikili gibi tarama testi bu da. Saptama oraninin daha yuksek oldugunu biliyorum. Ben para tuzagi oldugunu dusunerek yaptirdim. Sonuca gore de birnsorun yok insallah da ikisi de nur topu gibi dogar

Yaptirmadim ben de testleri hic canim doktorum yaniltici olacagini soyledi

Mrb nipt testinin hatalı çıktığı çok fazla tespit edilmiş.Verifi %99.9 denildi ondann yaptırdım çok şükür temiz çıktı sonucumuz.

Kizlar dun tek sefer hafif kahve leke geldi sonra hic gelmedi ama yine de riske atmayim doktora gideyim diyorum
Ben dün doktora gittim . Bebeği aşagıda hissettiğimi söyledim kanamam olup olmadığını sordu ultrason baktı falan bebek iyiymiş ama bana dediki plesanta yetmezliğinde kanama olur öyle olursa söyle hemen dedi sende ihmal etme doktora git hemen klozet kullan eğilip uzanma bide oturma uzan hep

Aynen canım mutlaka git Allah korusun önemli bı durum değildir umarım.Bizde yola çıktık Aydın'dan kontrol e gidiyoruz İzmir'e.
Hayirli haberlele don canim insallah. Cok sukur bi sorun yok dedi demekki arada kahve lekelenmeler cok korkulacak bise degil panik olmamak tedbirli olmak gerek hepimizin bebislerini Allah esirgesin
Sukur canim sorun yok dedi ama dedigin gibi ayakta kalma cok fazla tadbir amacli dedi.

Canım tetenoz aşısı sanırım söylediğin. Benim hemşire doktoruna danış öyle yapayım dedi kimi doktorlar hiç önermiyor erken doğumu tetikliyor diye dedi bakalım soracağım doktora . Şeker yüklemesi olayı var bir de ben yaptırmayı düşünmüyorum tüp bebek tedavisi sırasında yapmıştım öncesinde ama yapmasaydım da yapmazdım .

Evet bakalım nolcak bekleyelim dedi doktorum anlayamadım bende

Aynen canım soracağım bekliyorum şuan muayene için.Tek doz yapilmis bana 3 yıl önce belki gerek yok der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…