2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Neler aldın canım :KK68: mustela sudokrem vs indirimde alsak erken mi diye düşündüm.
Ben mustelanın setini aldım kuzum diğer sitelerde 300den aşağı yok bayadır bakıyordum, 255e geldi. Son kullanmaları da 2022 filan oluyor geçen de başka ürününü almıştım çünkü 🥰 Bibs colour diye emzik markası var arkadaşlarım hep onu önerdi anne memesine çok benziyormuş, ikilisini aldım bi oğlana bi kıza😑 Bir de 250 TL alışveriş yapınca yoyko nun anne bebek çantası 99 TL’ye geldi. Çok kullanışlı ve biraz büyük hatta yorumlarda ikiz bebekleriniz varsa uygun demişler normalde o da kendi sitesinde 249 yazıyordu 🙈

Ben mustelanın setini aldım kuzum diğer sitelerde 300den aşağı yok bayadır bakıyordum, 255e geldi. Son kullanmaları da 2022 filan oluyor geçen de başka ürününü almıştım çünkü 🥰 Bibs colour diye emzik markası var arkadaşlarım hep onu önerdi anne memesine çok benziyormuş, ikilisini aldım bi oğlana bi kıza😑 Bir de 250 TL alışveriş yapınca yoyko nun anne bebek çantası 99 TL’ye geldi. Çok kullanışlı ve biraz büyük hatta yorumlarda ikiz bebekleriniz varsa uygun demişler normalde o da kendi sitesinde 249 yazıyordu 🙈
Emzik ve biberon phılıps avent aldım canım öncede trendyolda indirimdeydi almıştım.Anne bebek çantası ilk aldığım eşyası oldu 13 hafta bitince :-) Sağlıkla kullansın bebeklerin.

Kızlar rüya gördüm bu gece harolsun doğum yapmışım duş alıyodum gidip kızlarımı doyurayım sütüm gelmeye başladı diyorum kendi kendime... anlamı biraz canımı sıktı korktum bebeklerime bişey olmasından :KK61::KK61::KK61:

Merhaba tek gebelikte ağrı olmaz olurmu şuan ikizlerim var ama kızımda ne ağrılar çektiğimi biliyorum,ne kasılma nede başka bişiy ben kaburga ağrısını bekliyorum ve ürküyorum...sizi çok iyi anlıyorum
Bilmiyorum canım burda kimsede olmayınca dedim herhalde yok. Benimde ilk ve ikiz tekle alakalı da bir bilgim yok öğrenmeye calısıyorum oyuzden😅 insan illa tedirgin oluyor yani normal mi değilmi ona göre davranayım diye herhalde. Mesela benim karnımada sasırıyolar nasıl ikiz 4aylık diye daha çok olmalı diye ama içerden geniş demekki herkesin farklı bünyesi bende diyorum içerde büyüyoda ordan kaburgalara baskı yapıyor demek kendimce fikir yürütüyom😊

Kızlar rüya gördüm bu gece harolsun doğum yapmışım duş alıyodum gidip kızlarımı doyurayım sütüm gelmeye başladı diyorum kendi kendime... anlamı biraz canımı sıktı korktum bebeklerime bişey olmasından :KK61::KK61::KK61:
Hamileyken endiselerimiz korkularimiz ruyalarimizi etkiliyor canim ruyaya gore amel olmaz meraklanma kizlarini da uzme kafani takip 😘

Sağolasın canım valla psikolojimiz herşeyden etkileniyo.Allahım korusun yavrularımızı. :dua:
Kızlar bugün beni sağlık ocağından aşı için aradılar.Geç yaptırmayı düşünüyorum dedim.Neden dediler?dedim riskli gebeliklerde erken doğumu tetikliyomuş bu yönde yazılar var vs dedim.Tamam o zaman 24 hafta sonrasında şeker yüklemesine geldiğinizde konuşalım tekrar dedi..Hatta ben 2017 de vurunmuşum 1 doz ama hatırlamıyorum.Sanırım 3.tüp denemem de devlet hastanesi yapmıştır.Kafam karıştı baya.Siz aşılarınızı yaptırdınız mı?

Son düzenleme:
Hanımlar birşey danışacağım, aslımda genel olarak çok rahat davranıyorum ama bebeğimin hareketlerini hissettiğimden beri bir sıkıntım var. Oğlum sağ tarafta kızımda solda ama ben hep sağ taraftan hareket hissediyorum, kızımın tarafında hiç hareket yok sadece gece sol tarafa yatınca biraz sızlama şeklinde oluyor o kadar. Siz ikizlerin ikisininde hareketini hissediyor musunuz?
Merhaba. Ben de bu hafta hissetmeye basladim. Ben de ayni hep solda hissediyorum. Tek tarafli sagda hic hareket yok.

Sağolasın canım valla psikolojimiz herşeyden etkileniyo.Allahım korusun yavrularımızı. :dua:
Amin canim 🙏
Kızlar bugün beni sağlık ocağından aşı için aradılar.Geç yaptırmayı düşünüyorum dedim.Neden dediler?dedim riskli gebeliklerde erken doğumu tetikliyomuş bu yönde yazılar var vs dedim.Tamam o zaman 24 hafta sonrasında şeker yüklemesine geldiğinizde konuşalım tekrar dedi..Hatta ben 2017 de vurunmuşum 1 doz ama hatırlamıyorum.Sanırım 3.tüp denemem de devlet hastanesi yapmıştır.Kafam karıştı baya.Siz aşılarınızı yaptırdınız mı?
Beni de aradilar bugun p.tesi gelirim dedim ama oyle bise yok demediler mi 🤔

Amin canim 🙏

Beni de aradilar bugun p.tesi gelirim dedim ama oyle bise yok demediler mi 🤔
Yok canım demediler doktorunuza danışın ona göre gelin yapalım dediler.Ben tek doz 2017 de olmuşum ne zaman olduğumu hatırlamıyorum eğer yeterli derse doktorum ikinciyi hiç yaptırmıcam bile..

Yok canım demediler doktorunuza danışın ona göre gelin yapalım dediler.Ben tek doz 2017 de olmuşum ne zaman olduğumu hatırlamıyorum eğer yeterli derse doktorum ikinciyi hiç yaptırmıcam bile..
Gerci onlar da riske atamaz bana da doktorunuza danisin demislerdi epey once ben de doktoruma danisip yaptiricam

O
Merhaba beni sağlık ocağından 20. Haftada gel aşın var dediler...Bende geç yaptıracam ama şeker yüklemesine karşıyım onu asla yaptırmayacağım kararlıyım...

O

Merhaba beni sağlık ocağından 20. Haftada gel aşın var dediler...Bende geç yaptıracam ama şeker yüklemesine karşıyım onu asla yaptırmayacağım kararlıyım...
Şeker yüklemesi önemli ama canım.Gebelik şekerine bağlı olarak erken doğum veya bebekte karın baş büyümesi görünüyo önlemi alınmazsa.Mesela bende pcos var 7 yıl glifor kullandım 10. gebelik haftamda bıraktırdı doktorum.Belki yine riskim olabilir ilerde o sebeple kesin yaptırcam.

X