2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar sizde kaburga agrısı oluyormu benim iki gündür sol kaburgm sızlıyo iki gün öncede midem agırmıstı durduk yere nette normal oldugu rahim genişledigi için organları sıkıştırdığı yazıyordu ama tek gebelik olanlarda olmamıs hiç acaba ikiz olduğundan mı ikisi birden büyüdüğü içinmi yasıyorum sizede sormak istedim

Kaburgamda bir sey yok ama bugun benimde midem agriyor. Ikiz olmasindan kaynaklidir bence. Carsamba randevum vardi her sey yolunda bebisler saglikli masallah

Benim ikisi de kız 17 hafta dolunca çok net hissetmeye başladım sağlı sollu.Özellikle bu hafta daha çok güçlü hissetmeye başladım.Kız erkekten ziyade gelişimleri hareketleri ve ağırlığıyla alakalı sanırım.

Sadece bel ağrım olmaya başladı.Zaten bel fıtığım var çift taraflı ondan ağrılarım erken başladı.

1,5 ay nasıl dayandın kontrol için benim yarın ümit hanımda 2 hafta sonrada perinatologta detaylım var.3hafta zor dayanıyorum.İyiki hareketlerini hissediyorum o çok rahatlatıyo insanı.Buarada gittiniz mi perinatoloğa?

Perinatoloğa Pazartesi gidicem. Benle eşim elektronik mühendisiyiz şu ultrason olayını biraz araştırdık uzun zamanda etkileri gözlenmeye başlanmış bu nedenle zaten bazı ülkelerde hamilelik boyunca azaltılmış. Doktorumuzla paylaştık o da bir sakınca görmedi son aya kadar aralıklı gidebiliriz dedi, perinatolog kontrolünü şart koştu ama. Son ay bir tek sık gireceğim onun dışında bebekleri strese soktuğunu düşünmeye başladım bende sanki daha bir rahat oldum bilmiyorum. Herkesin kendi tercihi, kimisi görünce rahatlar kimisi de görmeden. Bakalım Ağustos ta gitmiştik birde Ekimde sonraki randevumuzda Aralık’ta inş.

Ben 2 hafta önce aldım şu hamile yastığını rahata erdim, trendyoldan 45tl ye aldım ama gece çok rahat ettim
Kuzum zahmet olmazsa hangi saticidan aldin ona bi bakar misin ben de istiyorum almak ama kullanan birinden onay almak istedim. Minder seklinde sadece karnin altina koyulandan degil demi ?

Son düzenleme:
Kizlar rahat yatabiliyo musunuz, nasil yatiyosunuz hamile minderi yastigi falan kullanan var mi ?
Ben şimdilik rahatım sonradan ne olur bilmiyorum canım.Duruma göre alabilirim.Sadece tansiyon ilacını bıkraktık düzene girince,iki gündür nabzım yükseliyo çarpıntım oluyo biraz yattığımda.Yarın kontrolde soracağım doktoruma.

Kızlar sola yatmak en iyisi bunu biliyorum da kolum ağrıyınca sağa dönüyorum uykumda veya bilinçli.Zararı olur mu acaba siz nasıl uyuyosunuz.Sırt üstü zaten yatamam hiç.

Günaydın kızlar hepsiburada da bebek ürünlerinde çok indirim var bilginiz olsun Emzikler, anne bebek çantaları, biberonlar, bakım ürünleri baya farkediyor fiyatları

Kızlar sola yatmak en iyisi bunu biliyorum da kolum ağrıyınca sağa dönüyorum uykumda veya bilinçli.Zararı olur mu acaba siz nasıl uyuyosunuz.Sırt üstü zaten yatamam hiç.
Canım ben de bir bakmışım sağdayım bir solda :) doktorum bana çok sıkıntı olmayacağını söyledi sırt üstü dışında

Sirt agrisi yasiyorum yatis pozisyonum yuzunden cozum ariyorum yuz ustu uyuyan biri olarak normalde
Ben saga da donuyorum canim mecbur yoksa agri oluyor sol tarafta.

İşte keşke şu rahim uzunluğu ölçümü olayı vs olmasa gidilmez belki de hergittiğimde kontrol ediliyo 17 hafta sonrası takipte olunması gereken durum.Heleki biz iki can birden taşıyoruz.

Kuzum zahmet olmazsa hangi saticidan aldin ona bi bakar misin ben de istiyorum almak ama kullanan birinden onay almak istedim. Minder seklinde sadece karnin altina koyulandan degil demi ?
Benimki u şeklinde ince bir yastık ben birde 2 yastık daha koyuyorum kafamın altına reflüyü engellemesi için. Ekledim aldığımın fotosunu. Makinede de yıkanıyor rahat oldu benim için

Eklentiler

• EA3EC977-B3E6-4819-AF10-F6199E213241.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba tek gebelikte ağrı olmaz olurmu şuan ikizlerim var ama kızımda ne ağrılar çektiğimi biliyorum,ne kasılma nede başka bişiy ben kaburga ağrısını bekliyorum ve ürküyorum...sizi çok iyi anlıyorum

Sirt agrisi yasiyorum yatis pozisyonum yuzunden cozum ariyorum yuz ustu uyuyan biri olarak normalde

Ben saga da donuyorum canim mecbur yoksa agri oluyor sol tarafta.
Yüzüstü ömrü hayatımda hiç yatmadım uyuyamam nefes alamam herhalde.Sırt üstü de mecburi durumlarda anca.Transfer öncesi sola dönmeden uyuyamazdınm şimdi de sağa.Nasıl bi psikolojiyse tam tersi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…