2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar çikolata yemek yasak mı abur cuburu hiç mi tüketmediniz kahve içtiniz mi hiç bilgilendirilirseniz sevinirim
Çikolata arada yiyorum şuan ilk 3 ay tatlı ağzıma suremedim hc canım istemedi.Ama kahve hiç içmedim içmem de doğuma kadar.

Kızlar çikolata yemek yasak mı abur cuburu hiç mi tüketmediniz kahve içtiniz mi hiç bilgilendirilirseniz sevinirim
Sen yine ilk 3 ay çikolata ve maden suyundan uzak dur.Rahim kasılması yapiyo.13 hafta bitince ben başladım yiyip icmeye

Olabilir canım benim de en korktuğum şey rahim boyu. O yüzden 2 hafta da bir gittiğim muayene de vajinal ölçümüm oluyor. Kurtulamadık o masadan bir türlü 22+2 deyim. Haftalık proluton iğne ve akşam yatarken progestan fitil kullanıyorum.

Rahim boyu korkumdan dışarı çıkıp gezmeye çekinir oldum.H.sonu evde ayakta azcik fazla kalsam korkuyorum eşim kziiyo bu evham halime.Sana kimse bişey yasaklamiyo herşey yolunda diyo doktorun neden paranoyak davraniyosun diyo

Demekki suan bizim icin 3.5 4 arasi kotu sayilmaz asagi yukari ayni gibiyiz hepimiz insallah sorun yasamayiz hic birimiz
Benim de detaylıda 36 mm çıkmıştı kızlar normal ama dikkat et demişti perinatolog da

Kötü bir psikoloji biliyorum ama biraz daha hareketli olmaya bak zaten haftalar geçtikçe daha da ağırlaşacaksın. 2.5mm in altı kritik biliyorsun sende. Benim bir kontrolüm de Dr 3.4 mm ölçtü hemen fitil başlattı ama kk da ki hikayeleri okudukça bir hafta sonra ki kontrole kadar kabus gibi bir hafta yaşadık eşimle. Sonra ki hafta 3.6mm çıkınca derin bir oh çektik. Seni çok iyi anlıyorum aslında.

24 haftada idari iznim başladığında resmen yatağa bağımlı olma psikolojim var.Korkularim ağır basiyo canım.İnsallah erken doğum riskini hiçbirimiz yaşamayız.Sagsalim 36 haftaya bı varsak...

Nasıl tek plasenta oluyor ki çift yumurta ikizi benim ikizler düşünce bir kese diğerine girmiş biri diğerini öldürmüştür falan diyenler olmuştu
Ben de anlamadım canım 16.haftaya kadar hiç demedi doktor 16 da tek Plesanta dedi bir kız bir erkek büyük ihtimalle sıkıntı olmaz ama yakın takip gerekir dedi başka doktora gittim ben tek Plesanta olduğunu düşünmüyorum bazen plasenta üst üste olur tek algılanır dedi bakalım hakan kalaycı ya gidecem ayrıntılı için o ne diyecek

İnşAllah canım ben çift yumurta da tek Plesanta olduğunu bilmiyordum bana dediği 2 haftada bir takip edelim gelişimlerini ara çok açılmamalı korktum açıkcası canım senin peki daha önce doktor demiş miydi canım cinsşyet ler ne senin

Canım 3 kez gideceğin perinatolog mu yoksa rutin gittiğin doktorun mu?bı problem mi var peş peşe ayrıntılı için.bnm de detaylı 20+4 te perinatolog da ,bu cmtesi de rutin kontrol var tüp bebek doktorumda.
2 defa gidecem canım bir 11 kasımda diğeri 21 kasımda bu gideceğim perinatoloğ rutin kontrole gittiğim doktor ayrı canım

Ben hiçbirini kullanmıyorum gidince ben de sorayım benim de tüp bebek ben fitil 10.haftada bıraktım

Benim de bir kız bir oğlan. Şimdilik aralarında ciddi bir gelişim farkı yokmuş zaten dr dediğine göre 26.haftadan sonra aralarında gelişimsel farklılıklar artıyormuş. Bence kötü düşünmeyelim.

Kaç gram canım şuan seninkiler kaç haftalık çok dua ediyorum rabbim ikisini de korusun canım sağlıkla alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…