2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Zaten kuzu 10 gün sonra ücretsiz hakkın oluyor onuda kullanmak için gidecem sıkıntı olduğu için değil hem perinatoloğ daha ayrıntılı bakıyor
Bana öyle bişey demedi canım da ondan sordum.Kendi tüp bebek doktorumun detaylı için tavsiye ettiği perinatolog a söylediği haftada gitcem o kadar inşallah hepimiz sagsalim atlatırız bu aşamaları da

İki hafta da bir gidiyorum canım. 2 hafta önceydi ultrasonum erkek haftasından önde idi 420 gr dı sanırım kız ise 340gr dı.
Benimde erkek haftası ile uyumlu canım kız 3 gün geri çıkıyor en son 16.haftada gitmiştim haftaya bugün ayrıntılı var ondan sonra 2 haftaya bir gidecem

yesim35_88 yesim35_88 H Hugul sabah gittik kontrole. Allaha şükür her şey yolunda. Ama biri kiza donebilir, bugun pozisyonundan kaynakli emin konusamadi. Inatci keci degistirmedi durusunu. Adam 40 dakika biyunca bakti durttu, etti yok degistirmedi. Kipirdiyo ama ayni alan icinde hopluyo zipliyo o kadar. Bu istanbul a gelen izin kamu icin mi yine sadece?

yesim35_88 yesim35_88 H Hugul sabah gittik kontrole. Allaha şükür her şey yolunda. Ama biri kiza donebilir, bugun pozisyonundan kaynakli emin konusamadi. Inatci keci degistirmedi durusunu. Adam 40 dakika biyunca bakti durttu, etti yok degistirmedi. Kipirdiyo ama ayni alan icinde hopluyo zipliyo o kadar. Bu istanbul a gelen izin kamu icin mi yine sadece?
Ne güzel canım sevindim hep iyi haberler alalım inşallah.Benimde biri çok rahat diğeri hep saklaniyo hoca dürtü dürte bakmaya çalışıyo ama yok inantci ☺️olacak sanırım kızlarım.Resim alamıyoruz birinden.
Evet canım kamude çalışanlar içinmis.
Keşke Aydın'a da gelse biran önce

Sağlıklı olmalarına çok sevindim canım:) kıza dönerse daha iyi bir kız bir erkek :) hayırlısı olsun

Hanımlar birşey danışacağım, aslımda genel olarak çok rahat davranıyorum ama bebeğimin hareketlerini hissettiğimden beri bir sıkıntım var. Oğlum sağ tarafta kızımda solda ama ben hep sağ taraftan hareket hissediyorum, kızımın tarafında hiç hareket yok sadece gece sol tarafa yatınca biraz sızlama şeklinde oluyor o kadar. Siz ikizlerin ikisininde hareketini hissediyor musunuz?

Hanımlar birşey danışacağım, aslımda genel olarak çok rahat davranıyorum ama bebeğimin hareketlerini hissettiğimden beri bir sıkıntım var. Oğlum sağ tarafta kızımda solda ama ben hep sağ taraftan hareket hissediyorum, kızımın tarafında hiç hareket yok sadece gece sol tarafa yatınca biraz sızlama şeklinde oluyor o kadar. Siz ikizlerin ikisininde hareketini hissediyor musunuz?
Ben de oglumun oldugu tarafi yani sag tarafi daha net ve daha cok hissediyorum canim hatta kendi kendime dusundum ben de ayni seyi ama sukur ikisi de iyi olunca demekki dedim olabiliyor bak sen de ayniymissin belki de biz ikisinin hareketlerini ayirt edemiyoruz 🤗

Ben de oglumun oldugu tarafi yani sag tarafi daha net ve daha cok hissediyorum canim hatta kendi kendime dusundum ben de ayni seyi ama sukur ikisi de iyi olunca demekki dedim olabiliyor bak sen de ayniymissin belki de biz ikisinin hareketlerini ayirt edemiyoruz 🤗
İçimi ferahlattınız. Ben 1 buçuk aydır doktora gitmedim gitmeyincede acaba sıkıntı mı var diye düşünüyorum. Kızlar daha narin hareket ediyor sanırım, oğlanın hareketleri baya baya hissediliyor çünkü.

İçimi ferahlattınız. Ben 1 buçuk aydır doktora gitmedim gitmeyincede acaba sıkıntı mı var diye düşünüyorum. Kızlar daha narin hareket ediyor sanırım, oğlanın hareketleri baya baya hissediliyor çünkü.
Bende de aynıdurum var. Erkek hareketlerini yoğun hissediyorum. Kızın hareketleri çok az. Daha bugün eşime söyledim ben de. Genel bir durum demek ki😊

X