- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.241
Degisim yaparsin canim dersin benim bebekler surpriz yaptiBenim net değildi zaten birine erkek ama kesin değil demişti birini hiç görememişti ayrıntılıda netleşti şükürama aldıklarım ne olacak bilmiyorum
Hayırlısı ya sağlıklı haberlerini alınca insan cinsiyeti ne olursa olsun şu an ikisi de yok bizdeDegisim yaparsin canim dersin benim bebekler surpriz yaptibana biri kesin erkek digeri yuzde 90 kiz dedi
AA bana biri erkek biri kız dedi değişiyor mu demek şaşırdım. 11 kasımda benim randevu bakalım tek Plesanta olayına ne diyecek çift yumurta ikizi tek PlesantaBenim net değildi zaten birine erkek ama kesin değil demişti birini hiç görememişti ayrıntılıda netleşti şükürama aldıklarım ne olacak bilmiyorum
Aynen canim saglikli olsunlar da kiz erkek ne farkeder evladin ayrisi mi olurHayırlısı ya sağlıklı haberlerini alınca insan cinsiyeti ne olursa olsun şu an ikisi de yok bizde
Çok mu cici almıştın?Neler almıştın annesi..Benim net değildi zaten birine erkek ama kesin değil demişti birini hiç görememişti ayrıntılıda netleşti şükürama aldıklarım ne olacak bilmiyorum
Tam olarak kaçta girmiş olacaksın canım?haftamız aynı gibi seninle.20+4 e randevu aldım.21 kasıma denk geliyo.AA bana biri erkek biri kız dedi değişiyor mu demek şaşırdım. 11 kasımda benim randevu bakalım tek Plesanta olayına ne diyecek çift yumurta ikizi tek Plesanta
Benim de oluyor canım özellikle geceleri birden bi ağrı geliyor 5-10 saniye sürüyor ama beni benden alıyor. Yavaş yavaş alışıyorsun ağırlaşmaya başladıkça oluyor :)Kızlar bugün itibariyle bacaklarıma daha doğrusu baldırlarıma kramp tarzı ağrı girmeye başladı sizde de oluyo mu?
Tek bebişler iyi olsunda herşeye razıyım...Benim de oluyor canım özellikle geceleri birden bi ağrı geliyor 5-10 saniye sürüyor ama beni benden alıyor. Yavaş yavaş alışıyorsun ağırlaşmaya başladıkça oluyor :)
Aynen kuzum onlar iyi olsun biz çekeriz herşeyiTek bebişler iyi olsunda herşeye razıyım...o zaman normal artık bu tür ağrılarımız.Sağol canım.
Yok canım henüz mide yanması başlamadı.Sadece çok şişlik hissediyorum yemekten sonra onu da maden suyu hallediyo.Aynen kuzum onlar iyi olsun biz çekeriz herşeyiMide yanmaları oluyor mu benim baya oluyor şurup alıyorum geçiriyor. Doktor büyüdükçe onlar mideye baskı artıyor dedi
Oh aman olmasın canım insanı mafediyor allahtan şurup varYok canım henüz mide yanması başlamadı.Sadece çok şişlik hissediyorum yemekten sonra onu da maden suyu hallediyo.
Bi de çok sık okudum soğuk süt diyolar iyi geldiğine dair bi dene istersen canım.Oh aman olmasın canım insanı mafediyor allahtan şurup varİnşallah hiç olmaz
Onu da içiyorum ama gece yatınca tekrarlıyor kuzum, neyse razıyız sağlıcakla gelsinler de :)Bi de çok sık okudum soğuk süt diyolar iyi geldiğine dair bi dene istersen canım.
İnşallah gelecekler sağsalim kucağımıza alacağız aAllah'ın izniyle.Onu da içiyorum ama gece yatınca tekrarlıyor kuzum, neyse razıyız sağlıcakla gelsinler de :)
Yaaa bende gördüm içim eridi şanslısınızİstanbul hamileleri idari izinliyiz :) sonunda açıklama yapıldı
CANIM NAPTIN KONTROLDE.İyiyim ya Allah’a sükür. Sende ne var ne yok? Sayılı gün geçirmeye çalışıyoruz. Randevu Cumartesi iptal oldu. Şiddetli deprem olunca sabah o gün randevuları da iptal ettiler maalesef. Bugün gidiyoruminşallah iyi haberlerle dönerim.
Ya aslında şansızlık içinde şans burda gerçekten vakalar çok fazla 10 kişiden 8 ı hasta neredeyse çalıştığım bölgedeYaaa bende gördüm içim eridi şanslısınızAydın'a da gelsin yaaa.