2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benim net değildi zaten birine erkek ama kesin değil demişti birini hiç görememişti ayrıntılıda netleşti şükür ama aldıklarım ne olacak bilmiyorum
AA bana biri erkek biri kız dedi değişiyor mu demek şaşırdım. 11 kasımda benim randevu bakalım tek Plesanta olayına ne diyecek çift yumurta ikizi tek Plesanta

AA bana biri erkek biri kız dedi değişiyor mu demek şaşırdım. 11 kasımda benim randevu bakalım tek Plesanta olayına ne diyecek çift yumurta ikizi tek Plesanta
Tam olarak kaçta girmiş olacaksın canım?haftamız aynı gibi seninle.20+4 e randevu aldım.21 kasıma denk geliyo.

Kızlar bugün itibariyle bacaklarıma daha doğrusu baldırlarıma kramp tarzı ağrı girmeye başladı sizde de oluyo mu?

Kızlar bugün itibariyle bacaklarıma daha doğrusu baldırlarıma kramp tarzı ağrı girmeye başladı sizde de oluyo mu?
Benim de oluyor canım özellikle geceleri birden bi ağrı geliyor 5-10 saniye sürüyor ama beni benden alıyor. Yavaş yavaş alışıyorsun ağırlaşmaya başladıkça oluyor :)

Benim de oluyor canım özellikle geceleri birden bi ağrı geliyor 5-10 saniye sürüyor ama beni benden alıyor. Yavaş yavaş alışıyorsun ağırlaşmaya başladıkça oluyor :)
Tek bebişler iyi olsunda herşeye razıyım... o zaman normal artık bu tür ağrılarımız.Sağol canım.

Tek bebişler iyi olsunda herşeye razıyım... o zaman normal artık bu tür ağrılarımız.Sağol canım.
Aynen kuzum onlar iyi olsun biz çekeriz herşeyi Mide yanmaları oluyor mu benim baya oluyor şurup alıyorum geçiriyor. Doktor büyüdükçe onlar mideye baskı artıyor dedi

Aynen kuzum onlar iyi olsun biz çekeriz herşeyi Mide yanmaları oluyor mu benim baya oluyor şurup alıyorum geçiriyor. Doktor büyüdükçe onlar mideye baskı artıyor dedi
Yok canım henüz mide yanması başlamadı.Sadece çok şişlik hissediyorum yemekten sonra onu da maden suyu hallediyo.

CANIM NAPTIN KONTROLDE.

Kızlar çikolata yemek yasak mı abur cuburu hiç mi tüketmediniz kahve içtiniz mi hiç bilgilendirilirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…