2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar çikolata yemek yasak mı abur cuburu hiç mi tüketmediniz kahve içtiniz mi hiç bilgilendirilirseniz sevinirim🤗😀
Yasak derken içeriği temiz çikolata bulmak zor diğer abur cuburlar için de aynı şey geçerli. Ben bu tarz krizlerim için Fellas ya da Züber bar lari tercih ediyorum. Yani çok sık olmamakla birlikte arada yemek çok sorun olmaz diye düşünüyorum tercih meselesi . Kahve olayına gelince eskiden günde bir kahve bolca da çay içerdim ama şimdi kahve çok nadir çay iki günde bir açık iki tane . Kafein bebeği strese sokuyor tabi aşırısı o yüzden dikkat ediyorum bu arada çikolata da kafein içeriyor bilgin olsun. Gerçi biliyorsundur :)

Yasak derken içeriği temiz çikolata bulmak zor diğer abur cuburlar için de aynı şey geçerli. Ben bu tarz krizlerim için Fellas ya da Züber bar lari tercih ediyorum. Yani çok sık olmamakla birlikte arada yemek çok sorun olmaz diye düşünüyorum tercih meselesi . Kahve olayına gelince eskiden günde bir kahve bolca da çay içerdim ama şimdi kahve çok nadir çay iki günde bir açık iki tane . Kafein bebeği strese sokuyor tabi aşırısı o yüzden dikkat ediyorum bu arada çikolata da kafein içeriyor bilgin olsun. Gerçi biliyorsundur :)
Saol canım evet biliyorum zaten bugüne kadar tüketmedim hiç normalde 2-3 kahve tüketirim hiç içmiyorum çayı da çook açık haftada 1-2 kez tabi sürekli yemem ama arada canım çektiğinde düşünüyorum sıkıntı mı değil mi diye 🙏🏻

Ben heyet raporu aldım gitmiyorum canım doktor hamile olunca çok kolay heyet raporu veriyor dene şansını ikiz gebelik daha da risk
Takipte olan hastaları değilim diye çoğu doktor devlette tahlillerimi bile yapmak istemiyor inanki...24 haftaya az kaldı en kotu ihtimal o zaman ayrılcam izne nasılsa 😔

3.6 cm cikti benim de doktor ayakta kalma fazla falan dedi 3un altina inmemeye calisalim dedi de normal mi diye 3.6 merak ettim canim simdilik sorun yok dedi olmamasi icin dikkat et dedi
Hemen hemen ikimizin aynı çıkmış.35 küsurdu benimki de .Önceki gitmem de karından ölçtü 48 mm demişti ama en doğru ölçüm vajinal.Bakalim h.sonu ne diyecek.Perinatolog da bakiyomus vajinal o da inceliyomus rahim agzini Ve uzunluğunu

AA bana biri erkek biri kız dedi değişiyor mu demek şaşırdım. 11 kasımda benim randevu bakalım tek Plesanta olayına ne diyecek çift yumurta ikizi tek Plesanta
Merhaba benimde çift yumurta ama tek plasentaymış. Ayrıntılı da söyledi periantolog ancak bunun bir sıkıntı yaratmadığını söyledi. İçin rahat olsun bence gerçi ikiz olunca hep bir tedirginlik var içimizde ama en azından bu konuda rahat ol. Ben 20+4 de gittim detaylıya. Ankaradayım ve çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Yaklaşık 40 dk sürdü. 950 TL ödedim. Şu an 22. Haftadayım. İnşallah sen de güzel haberler alacaksın.

AA bana biri erkek biri kız dedi değişiyor mu demek şaşırdım. 11 kasımda benim randevu bakalım tek Plesanta olayına ne diyecek çift yumurta ikizi tek Plesanta
Sizin doktorunuz emin konuştuysa değişmez benim ki sanırım erkek demişti değerini hiç göremedi bugün öğrenmiş olduk şükür 😊

Hemen hemen ikimizin aynı çıkmış.35 küsurdu benimki de .Önceki gitmem de karından ölçtü 48 mm demişti ama en doğru ölçüm vajinal.Bakalim h.sonu ne diyecek.Perinatolog da bakiyomus vajinal o da inceliyomus rahim agzini Ve uzunluğunu
Benim de detaylı da 3.7.buçuk ölçtü Dr vajinal bakılıyor bana her seferinde. Ancak değişiklik gösterebiliyor daha önceki ölçüm de 3.6mm.

Benim de detaylı da 3.7.buçuk ölçtü Dr vajinal bakılıyor bana her seferinde. Ancak değişiklik gösterebiliyor daha önceki ölçüm de 3.6mm.
Evet canım bı kaç yerde de okudum bebeklerin pozisyonuna göre değişiyormuş.Doktorum sadece her gitmem de pruloton u ihmal etme düzenli vurunuyosun değil mi?diye soruyo.Suan kaç haftaliksin?Fitil ve iğne kullaniyo musun?

19+5te gidecem canım 10 gün sonra da kontrol amaçlı gidecem yani 20.haftada yapmış oluyor ayrıntılıyı 10 gün sonra da 21+1 de tekrar kontrol olacam
Canım 3 kez gideceğin perinatolog mu yoksa rutin gittiğin doktorun mu?bı problem mi var peş peşe ayrıntılı için.bnm de detaylı 20+4 te perinatolog da ,bu cmtesi de rutin kontrol var tüp bebek doktorumda.

Nasıl tek plasenta oluyor ki çift yumurta ikizi🙄 benim ikizler düşünce bir kese diğerine girmiş biri diğerini öldürmüştür falan diyenler olmuştu 🤦‍♀️

X