- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.221
Çok teşekkürler inşallah canım bende inanıyorumSakinkal canım çok üzüldüm inan Rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizim bilmedigimiz bir hayır vardır eminim ama çok zor yaşamayan anlamaz bunu. İnşaallah cennette seni bekliyordur meleklerin
İnşallah canım sağsalim bebeklerinizi kucağınıza alırsımız inşallah Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasınCanım böyle bi konusma yapmıştık hatırlıyorum konunun başlangıcında.Ama detaylı halde bilmiyordum kusura bakma.Benim de iki genim homozigot ecoprin 150 lik ve 0.4 Luk oksapar kullanıyorum doktoruma defalarca sordum hiçbir sıkıntı olmaz dedi inşallah da öyle olur.Bu faktör 5 falan anlamıyorum canım.Sadece kaç gende olduğu mevzunu biliyorum kendimden
Amin canım benim Allah razı olsun.İnşallah canım sağsalim bebeklerinizi kucağınıza alırsımız inşallah Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın
Cok tsk ederim alfamet yazdi yarin baslicam seninde Hayirli olsun =(Hayırlı olsun bebeklerin.9.HAFTAMDA tansiyon problemim çıktı bende ilaç içiyorum.
Aynen bende onu kullanıyorum ama tansiyonum düzene girdi ilacı bırakicam sanirimCok tsk ederim alfamet yazdi yarin baslicam seninde Hayirli olsun =(
İyiyim ya Allah’a sükür. Sende ne var ne yok? Sayılı gün geçirmeye çalışıyoruz. Randevu Cumartesi iptal oldu. Şiddetli deprem olunca sabah o gün randevuları da iptal ettiler maalesef. Bugün gidiyorumEsracım nasılsın?randevunu ne yaptın?Benim bu c.tesi.
Günaydın canım biliyorum c.tesi iiptal olduğunu.Güzel haberlerle dön inşallah.İyiyim ya Allah’a sükür. Sende ne var ne yok? Sayılı gün geçirmeye çalışıyoruz. Randevu Cumartesi iptal oldu. Şiddetli deprem olunca sabah o gün randevuları da iptal ettiler maalesef. Bugün gidiyoruminşallah iyi haberlerle dönerim.
Canım şükür için rahatlamıştır.Bol bol resimlerini almıştırsın yavrularının.Sağlıkla doğsunlar çok sevindim.İnşallah benimkiler değişmezKızlar çıktım ayrıntılıdan çok şükür ikisi de sağlıklı ama birine doktorum erkek demişti ikisi de kızmış
Esra inşallah iyi sonuçlar ile dön:) kuzucuklar sağlıklı olsunlar inşallahİyiyim ya Allah’a sükür. Sende ne var ne yok? Sayılı gün geçirmeye çalışıyoruz. Randevu Cumartesi iptal oldu. Şiddetli deprem olunca sabah o gün randevuları da iptal ettiler maalesef. Bugün gidiyoruminşallah iyi haberlerle dönerim.
Ay canım benimkiler de değişmez umarım gerçi sağlıklı olsun :) ama alıştım kızlarıma isim bile hazır:)Canım şükür için rahatlamıştır.Bol bol resimlerini almıştırsın yavrularının.Sağlıkla doğsunlar çok sevindim.İnşallah benimkiler değişmezpembişler alınmaya başlandı çünkü.Gerçi verifi testi sonucu kromozom analizi ve kemik ölçümüne göre doktorum kesin kız evet dedi.Ne kadar sürdü?sen istanbuldaydın galiba de mi?
1 saat kadar sürdü tek tek gösterdi herşeyiCanım şükür için rahatlamıştır.Bol bol resimlerini almıştırsın yavrularının.Sağlıkla doğsunlar çok sevindim.İnşallah benimkiler değişmezpembişler alınmaya başlandı çünkü.Gerçi verifi testi sonucu kromozom analizi ve kemik ölçümüne göre doktorum kesin kız evet dedi.Ne kadar sürdü?sen istanbuldaydın galiba de mi?
İsim ne düşünüyosun canım?sen baya uzaktaymışssın.Ay canım benimkiler de değişmez umarım gerçi sağlıklı olsun :) ama alıştım kızlarıma isim bile hazır:)
Çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah...Geçmiş olsun...Canım yazdım aslında gene yazayım.faktör 5 heterizigot, Mthfr homozigot birde protein s biraz düşük.onun dışında tüm testler temiz.ilk düşüğümde eşim ben herşeyimizi inceledik genetiğe kadar.ama facedende pıhtılaşma gruplarına üyeyim onlarca insan var enaz 0,8 kullanıyor bu genlerle.bana 0,4 yetmedi ki ilk baştan beri doktorlara bu doz yetmez dedim durdum kimse dinlemedi beni.bir doz testi var anti xa onunla milletin doktoru her ay iğnenin yetip yetmediğini kontrol etmiş ben sordum bana onu çok kilolulara yapıyorlar dediletir.üstelik iki prof hematoloğa gittim korkuyordum çünkü ama ikiside aynı ağızdan konuşunca kaderime raxı geldim.grupta onlarca kişi hatta bir kadın doğum doktoru bana dozun yetmeyeceğini söyledide bu hematologlar işleri bu olduğu halde niye böyle yaptı anlamadım.
Amin inşallahÇok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah...Geçmiş olsun...
Sabah 8 de 12.i di almadim korktum bugun hep olcucem yarin icicem emin olamadimAynen bende onu kullanıyorum ama tansiyonum düzene girdi ilacı bırakicam sanirim
Gozun aydin canim ay benimkiler de degisir mi acaba bugun rutin kontrol var bakalim cinsiyetleri ayni duruyo muKızlar çıktım ayrıntılıdan çok şükür ikisi de sağlıklı ama birine doktorum erkek demişti ikisi de kızmış
Eğer bebeklerin pozisyonu iyi ise ve bir sıkıntı yoksa yarım saat ile bir saat arası sürer demişti doktorum sorun tespiti halinde süreç uzayabilir bebekler uygun pozisyonda ise o kadar süre tutmazlar diye düşünüyorum. İsimler Ece ve Ela olacak :)İsim ne düşünüyosun canım?sen baya uzaktaymışssın.bana da 2/2,5 saat süreceği söylendi.21i bi gelse bende sağsalim atlatsam...
Benim net değildi zaten birine erkek ama kesin değil demişti birini hiç görememişti ayrıntılıda netleşti şükürGozun aydin canim ay benimkiler de degisir mi acaba bugun rutin kontrol var bakalim cinsiyetleri ayni duruyo mu