2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Sakinkal canım çok üzüldüm inan Rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizim bilmedigimiz bir hayır vardır eminim ama çok zor yaşamayan anlamaz bunu. İnşaallah cennette seni bekliyordur meleklerin

İnşallah canım sağsalim bebeklerinizi kucağınıza alırsımız inşallah Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın

Günaydın canım biliyorum c.tesi iiptal olduğunu.Güzel haberlerle dön inşallah.

Kızlar çıktım ayrıntılıdan çok şükür ikisi de sağlıklı ama birine doktorum erkek demişti ikisi de kızmış
Canım şükür için rahatlamıştır.Bol bol resimlerini almıştırsın yavrularının.Sağlıkla doğsunlar çok sevindim.İnşallah benimkiler değişmez pembişler alınmaya başlandı çünkü.Gerçi verifi testi sonucu kromozom analizi ve kemik ölçümüne göre doktorum kesin kız evet dedi.Ne kadar sürdü?sen istanbuldaydın galiba de mi?

Esra inşallah iyi sonuçlar ile dön:) kuzucuklar sağlıklı olsunlar inşallah

Ay canım benimkiler de değişmez umarım gerçi sağlıklı olsun :) ama alıştım kızlarıma isim bile hazır:)

1 saat kadar sürdü tek tek gösterdi herşeyi yok ben Erzurumda yaşıyorum

Ay canım benimkiler de değişmez umarım gerçi sağlıklı olsun :) ama alıştım kızlarıma isim bile hazır:)
İsim ne düşünüyosun canım?sen baya uzaktaymışssın. bana da 2/2,5 saat süreceği söylendi.21i bi gelse bende sağsalim atlatsam...

Çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah...Geçmiş olsun...

İsim ne düşünüyosun canım?sen baya uzaktaymışssın. bana da 2/2,5 saat süreceği söylendi.21i bi gelse bende sağsalim atlatsam...
Eğer bebeklerin pozisyonu iyi ise ve bir sıkıntı yoksa yarım saat ile bir saat arası sürer demişti doktorum sorun tespiti halinde süreç uzayabilir bebekler uygun pozisyonda ise o kadar süre tutmazlar diye düşünüyorum. İsimler Ece ve Ela olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…