2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canim ne desek bos ama duayi dilinden hic dusurme Rabbim bu zor gunlerin mukafatini insallah sana fazla fazla verir yuzun bundan sonra hep guler

Canim ne desek bos ama duayi dilinden hic dusurme Rabbim bu zor gunlerin mukafatini insallah sana fazla fazla verir yuzun bundan sonra hep guler
Çok ama çok teşekkürler vardır bundada bir hayır Allah büyük sağlıklı evlatlara gene kavuşurum inşallah. Elbet bu sıkıntılarda bitecekBir yıla üç kayıp sığdırdım cennette bebklerim beni bekliyor

Bitecek canim Allah buyuk hem de en guzel sekilde saglikli evlatlarla bitecek insallah. Cennetteki meleklerin de seni cennet kapisinda bekliyolar bol bol dua bol bol sabir

Kızlar kasıklarınızda ve belinizde ağrı oluyo mu?Bugün biraz huzursuzum o konuda.

Kıyamam canım benim kaç haftalıktı nasıl oldu biz seninde devam ediyor diye sanıyoduk.Çok geçmiş olsun,rabbim sonsuz sevinçle acılarını dindirsin.

Fitil kullaniyosan ondan olur canim bende de var akinti ama cok degil. Ostrojen hormonundan kaynakli akinti da oluyor eger renksiz kokusuzsa korkma
fitil yatmadan 1 tane atıyorum fitil öncesi de vardı bırakmıştık tekrar başladık çünkü.Öncesinde kokusuz normal hormonaldi evet.Kan idrar testlerimde yapıldı yakın zamanda şükür enfeksiyon görünmedi.Sanırım fitil akıntıyı artırıyo 1 tane de olsa.

Kıyamam canım benim kaç haftalıktı nasıl oldu biz seninde devam ediyor diye sanıyoduk.Çok geçmiş olsun,rabbim sonsuz sevinçle acılarını dindirsin.
8+5 te kalpleri durdu canım. Herşey iyi gidiyordu ama bende pıhtılaşma vardı iğne dozum yetmedi bence. 0,4 oskapar kullanıyordum coraspirin. İğne dozum ayarlasın diye tüp bebek doktorum çok iyi bir hematoluğa yolladı güya ama dozumu arttırmadı doktor kaç kere söyledim yetermi dedim fazlasıda zararlı dedi sonuç böyle oldu. Biz eşimle genetikten tut sperm dna hasarına kadar herşeye tedbir amaçlı baktırmıştık. Bilemiyorum çok üzgünüm

Kıyamam canım benim çok üzüldüm.Allah sabır versin tez vakitte sevindirsin...

Yaaaa çok üzüldüm biri devam eder diye düşünüyorumdum nasip kısmet gerçekten çok zor. Kaçıncı haftada durdu sen Erbil hocaya gidiyordun değil mi? Görüşü ne oldu doktorun?

Enfeksiyon yokmus korkma canim fitil de artiriyodur hormonlar da etkiliyor illaki ozellikle 19 20.haftalarda ostrojen daha da artiyormus bu aralar akintin da artma olmasi dogal

Yaaaa çok üzüldüm biri devam eder diye düşünüyorumdum nasip kısmet gerçekten çok zor. Kaçıncı haftada durdu sen Erbil hocaya gidiyordun değil mi? Görüşü ne oldu doktorun?
Evet canım oda şaşkın kendiside çok üzüldü. İğne dozunu ben ayarlamadım seni bu alanda en iyi doktora gönderdim daha ne yapabilirdim diyor ilaçlarımada devam ediyorduk kesmemiştik. Yani genetik ve patoloji sonucunu bekleyecez. İki bebeğimimin bir hafta önce kalp atışı vardı zatrn bir gün önce durmuş.Hocada bizle ağladı. Bari diyor bir tanesi yaşadaydı oda şaşkın.bende faktör5 heretizigot mthf homozigottu. Bağışıklığımda düşüktü yani benim enaz 0.8 iğne dozu kullanmam lazım bunu biliyorum keza ben gibi olanlar hep böyle kullanarak sağlıklı doğum yapmış. Ama buna karar verecek olan kişi hematologtu. 900 tl verip muayane olduğum hematolog hayatımı kararttı.kısmet artık donmuş embiryom var yeniden deneyrcz. Ama önce doğal yolla deneyrcez daha öncede doğal yolla hamile kalıp iki aylık düşürmüştüm. Bir yılda üç bebek toprağa verdim çok büyük acı.

Çok çok çok üzüldüm . Hemotolog neden bu riske girdi acaba ? Deneme tahtası Mi bu bebekler kolay ele geçmiyor;( nasip değilmiş demekten başka elimden bir şey gelmiyor umarım kısa zamanda bu acını unutacak sevinçler yaşarsın

Canım senin kaç geninde pıhtılaşma var?Cokmu ileri durumdasın

Canım senin kaç geninde pıhtılaşma var?Cokmu ileri durumdasın
Canım yazdım aslında gene yazayım.faktör 5 heterizigot, Mthfr homozigot birde protein s biraz düşük.onun dışında tüm testler temiz.ilk düşüğümde eşim ben herşeyimizi inceledik genetiğe kadar.ama facedende pıhtılaşma gruplarına üyeyim onlarca insan var enaz 0,8 kullanıyor bu genlerle.bana 0,4 yetmedi ki ilk baştan beri doktorlara bu doz yetmez dedim durdum kimse dinlemedi beni.bir doz testi var anti xa onunla milletin doktoru her ay iğnenin yetip yetmediğini kontrol etmiş ben sordum bana onu çok kilolulara yapıyorlar dediletir.üstelik iki prof hematoloğa gittim korkuyordum çünkü ama ikiside aynı ağızdan konuşunca kaderime raxı geldim.grupta onlarca kişi hatta bir kadın doğum doktoru bana dozun yetmeyeceğini söyledide bu hematologlar işleri bu olduğu halde niye böyle yaptı anlamadım.

Canım böyle bi konusma yapmıştık hatırlıyorum konunun başlangıcında.Ama detaylı halde bilmiyordum kusura bakma.Benim de iki genim homozigot ecoprin 150 lik ve 0.4 Luk oksapar kullanıyorum doktoruma defalarca sordum hiçbir sıkıntı olmaz dedi inşallah da öyle olur. Bu faktör 5 falan anlamıyorum canım.Sadece kaç gende olduğu mevzunu biliyorum kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…