2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Günaydın kızlar 0-3 ay kaçar tane takım almayı düşünüyorsunuz? Herkes çok çabuk büyüyorlar diyorlar ama tam kış bebekleri olacaklar yıkaması kuruması zor olur sanki

Günaydın kızlar 0-3 ay kaçar tane takım almayı düşünüyorsunuz? Herkes çok çabuk büyüyorlar diyorlar ama tam kış bebekleri olacaklar yıkaması kuruması zor olur sanki
Bu konu benimde kafamda kararsızım mart 16 gibi görünüyo bizim doğum.36.hafta dolunca alırız demişti doktorum.Senin doğum hangi aya denk geliyo canım?Bende mart ayı için kadife takım lazım olur mu acaba diye düşünüyorum.

Bana da 36.hafta dedi doktorum canım. Ocak 17-24 arasına denk geliyor tam kara kış. Bence martta da baya soğuk olur bebişler çok üşüyormuş :) Aldım kadife takım ben de ama daha ne kadar almalıyım bilmiyorum

Senin kız ve erkekti cinsiyetleri değil mi?Bana da soğuk olur gibi geliyo bebişlerim için.Ne zaman başladın alışverişe?ben acelemi ediyorum diyorum kendimce ama tadını çıkarmak istiyorum 11 yıl bekledim bugünleri
Rabbim sağlıkla nasip etsin yavrularımızı. Evet senin tam soğuklarda oluyo.Hastane çıkışına çok yüklenmeyeceğim tulum ve alt üst olarakta karışık alacağım.2 şer hastane çıkışı 1 er tulum aldım şimdilik. bi de battaniyeleri

Evet benimkiler kız erkek o yüzden hep farklı alıyorum. Canım ben senin haftalarda başlamıştım iyi ki de başladım diyorum çünkü istanbuldayım hem virüs çok arttı hem de artık ağırlaşmaya başladım mağazada enerjim düşüyor. O yüzden acele etmiş sayılmazsın daha alıp da yıkanması ütülenmesi yerleşmesi var...İnsan çok heves ediyor gerçekten ben doyamıyorum almaya Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canım benim Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin.İkiz olunca birden yüklenip alamıyosun ondan başladım bende.24 haftadan snra evdeyim o zaman en son çarşıdan bi kaç alacağım var ona çıkarım sonra zaten ağırlaşırız fazla dolaşamayız.Ben hepsini aynı alıyorum ilk 3 ay için sonrası için renk farkı düşünüyorum.
Bugünleri gösteren rabbime binlerce şükür.İğne günümzdü bugün iğne olup geldim bnde.

Proluton mu vurduruyorsun haftalık canım ben onu vurduruyorum

Ben ilk 3 ay jel kullandım sonra kestik sadece iğneyle devam ediyorum. 4 ay da oksapar kullandım şimdi coraspin kullanıyorum sadece kuzum
Sen detaylıyı atlattın demi?hangi şehirdesin?sağsalim bizde biz atlatsaydık.2/2,5 saat sürüyomuş inşallah herşey yolundadır.

Sen detaylıyı atlattın demi?hangi şehirdesin?sağsalim bizde biz atlatsaydık.2/2,5 saat sürüyomuş inşallah herşey yolundadır.
İstanbuldayım. Evet 2 saat sürdü benim de çok güzeldi doyamıyorsun hiç kuzulara herşeyine bakıyorlar tek tek Sen de istanbulda mısın ne zaman detaylın? İnşallah herşey güzeldir canım

İstanbuldayım. Evet 2 saat sürdü benim de çok güzeldi doyamıyorsun hiç kuzulara herşeyine bakıyorlar tek tek Sen de istanbulda mısın ne zaman detaylın? İnşallah herşey güzeldir canım
İnşallah canım benim...
Ben Aydın'da yaşıyorum görev gereği aslen izmirliyim tüp bebek doktorumda devam ediyorum onun tavsiyesi ile izmirin en iyi perinatologlarından birinden randevu aldım.21'inde canım 20+4 'te tam gireceğim..Evet insan doyamaz ultrasonda dahi rutinde öyle doktorum her defasında cd'ye kaydedip veriyo.
Olumsuz bişey çıkmasında o anlar güzel geçsin yavrularımla.

Merhaba ben de İstanbul'da yaşıyorum bir ay var detaylıya nerede yaptın sen? Benim doktorum nişantaşinda bir yer tavsiye etti ama daha arastirmadim

Merhaba ben de İstanbul'da yaşıyorum bir ay var detaylıya nerede yaptın sen? Benim doktorum nişantaşinda bir yer tavsiye etti ama daha arastirmadim
Ben de nişantaşında Prof. dr umut dilekte yaptırdım gerçekten çok memnun kaldım

24ten sonra evdeyim yazmissin canim 24 32 idari izin mi kullanacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…