2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ücret ne kadar verdiniz İstanbulda?İzmirde Doç.Cenk Gezer de benimde randevum,750 tl denildi.
Ben gitmedim gidenlerden duydum. Ayrıca petinatolog araştırıyorlken onlarca yorum okudum faceden. Hatta gşden hadtalarıyla görüşmüştüm.Sırf bu iş için şehir dışından gelen çok kişi var hatta kendi doktorları recep hocaya yollamış hocaların hocası deniliyor bunu profların kendisi söylüyor. O bakmışsa tamamdır demeyen doktor yok.yanlış hatırlamıyorsam ücreti için 1200 demişlerdi

Ben gitmedim gidenlerden duydum. Ayrıca petinatolog araştırıyorlken onlarca yorum okudum faceden. Hatta gşden hadtalarıyla görüşmüştüm.Sırf bu iş için şehir dışından gelen çok kişi var hatta kendi doktorları recep hocaya yollamış hocaların hocası deniliyor bunu profların kendisi söylüyor. O bakmışsa tamamdır demeyen doktor yok.yanlış hatırlamıyorsam ücreti için 1200 demişlerdi
Ben de gideceğim oraya fiyat olarak 900 TL dendi ama bilemiyorum yüz yüze sormadım telde konuştum. Daha bir ay var değişir belki

Aynen oyle kamudakiler can tasiyor da ozel kurumdakiler tasimiyor mu cok yanlis bir ayrim
Kamu da olmasak halimiz yaman doğum sonrası kesin işten çıkarılırdık doğum izni ücretsiz izin o bu nerdeee.Bi arkadaşım 12 yıl çalıştığı işyerinden doğum sonrası dönüşte hemen çıkarıldı çok yıkılmıstı.

Sakinkal Sakinkal sen nasılsın ikizler devam ediyor mu? İnşallah bir sorun yoktur :KK66:
Canım ben ikizlerimi kaybettim😢yeni kürtaj oldum genetiğe ve payolojiye yolladık net sonuç orda çıkacak içim çok yanıyor onca emek boşa gitti... ard arda kalpleri durdu yavrularımın. Allah size evlatlarımızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏

X