2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Burun için nazal yıkama yapıyor musunuz? ilaçsız bu çözümü buldum ben, mis

Kadinin biri nst de sira bkliyor gorseniz karni 5 aylik gibi dondu bana sizdemi bkliyosunuz bnm dogumum haftayda son kez nst istedi dr diye atltmaya basladi sizinkidemi yakinda diyo karnima baktim ve evet dogumum yakin gibi duruyor kadina hak verdim bu sorusndan otürü esimde ynmda bide bana teselli veriyorsun askim ikize gore cok guzel ilerliyosun diye diyorum etrafimdakilere de kalmadi guvencim

Valla kilo da uçacak karında çatlıcak sanırım.
Benim kilo 73.5a geldi ve gerçekten aynı besleniyorum. Tatlı matlı yok yani.
Yani 4 kiloya yakın aldım. Son aylarda da coşacak muhtemelen. Bakalım 23ü gelsin bakayım bebelerim nasıl büyümüş :)

Kalsiyum magnezyum başlamadı kuzum
İ-mom alıyorum haftada 3-4 gün
3-4 gün de ferrosanol

Bir sonraki kontrolde başlar sanırım.
Ben dün extra içtiğim magnezyumu içmeyi unuttum gece baldırıma kramp girdi
Şaşırdım bu kadar mı etkisi var diye
Bana da 20. Haftada kan baktı öyle verdi

Ben dün extra içtiğim magnezyumu içmeyi unuttum gece baldırıma kramp girdi
Şaşırdım bu kadar mı etkisi var diye
Bana da 20. Haftada kan baktı öyle verdi
Her gün mutlaka 1 sise sade meden suyu için, ben hiç kramp yaşamadım, magnezyum da içmiyorum, maden suyunun çok faydası oluyor gerçekten.

Her gün mutlaka 1 sise sade meden suyu için, ben hiç kramp yaşamadım, magnezyum da içmiyorum, maden suyunun çok faydası oluyor gerçekten.

Katılıyorum özellikle Ankaraya ait olanın kalsiyum ve magnezyum oranı çok iyi, onu tercih ediyorum. Hiç kramp yaşamadım. Hamile değilken daha çok yaşardım

Katılıyorum özellikle Ankaraya ait olanın kalsiyum ve magnezyum oranı çok iyi, onu tercih ediyorum. Hiç kramp yaşamadım. Hamile değilken daha çok yaşardım
Ben de maden suyunu hamile kalmadan önce farketmiştim, kramp giriyordu ara ara sürekli ayakta durdugum için , maden suyu içmeye başladıktan sonra hiç yaşamadım krampları. Ben de afyon seviyorum kızılayın

Ben de 5 kilo aldım 73.2 yim son zamanlarda çok alınıyor diyorlar ama inşallah sadece bebekler alır.

Bazı insanlar cidden neresinde saklıyorlar belli olmuyor , ama ikiz çok farklı ,tek gebelikle kıyaslamamak lazım. ikiz için 30dan sonra aşırı büyüyorsun diyorlar bakacağız artık ,inşallah çatlamayız :)

Gerçi doğru benim doktorum 5.ayda başlanıyor demişti sanki yıllardır kullanıyorum o vitaminleri
5. aya şükür benim ki 12. haftada başladı , kalsiyum magnezyum d vit./ omega 3 içinde bir sürü ekstra vitamin var ,foliktir ,b12dir çinkodur , kan ilacı şimdi birde progestan fitil başlattı önlem amaçlı.

O kadar çok şey var ki artık karışıyor hangisinden günde kaç tane içecektim icmedigim ilaç kaldı mı diye gün sonunda kendimi sorguluyorum senin baya erken başlamış düşük mu cıktı değerlerin?

Allah imtihan etmesin hiç bir anneyi.
Kızımın kan değerleri düştüğü için kan vercekler. O da solunumlarını etkiliyodu büyük ihtimal. Oğlumun şuan sınırda. Muhtemelen bir iki güne de ona vercekler. Gün içinde biberon denicez dediler. inşallah tolere ederler

Biz dr.dan geldik teyzeler seker yuklememizde yapildi . Buyumusuz cok sagli sollu ayrilmislardi zaten dr amcada onayladi ikiside bas asagi sirtlarini donduler gostermediler kendilerini . Şeker sonucumuzda iyi cikti sukur aclik 65 tokluk 110 gerek duymuyodum ama istersen bakalim dedi sonuc cok guzel.dedi tam 11 kg almisim cok iyi gidiyor kg alimin dedi 20 gun snra tekrar gideczgz baklm

Arkadaşım 7 aylık tek bebeğe gebe karnı benim yarım kadar :)
Biz neyin içine düştük bacılar :)
Artık yuvarlanarak hareket ediyorum :)
Son adet tarihimden 27. Haftaya kadar 13 kg aldım
Tatlı yok hamur yok abur cubur yok
Bi meyveye abanıyorum

Eklentiler

• 88115864-AC40-4674-AC76-7F5069D261F2.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 42
Çok şükür canım kiloları nasıldı?

Ay kafam karıştı bu göbüş arkadaşının mi senin mi olacak o kadar canım bizde ikişer tane var yuvarlanalim bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…