- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #12.281
Burun için nazal yıkama yapıyor musunuz? ilaçsız bu çözümü buldum ben, misYine şanslı gruptayım :))) neyse çekeriz napalım baş ağrısı da çekiyorum ama ohss dönemi ağrıları dahil bir parol aldım sadeceeskiden olsa neler neler içerdim ah be yavrularım sağ salim gelin inşallah direk burun tıkanıklığım için bi kuru iliadin dalman sprey sıkıcam bir arveles alcam oh miss
Oje sürcem zararlıdır diye onu bile sürmüyorum kokusunu çekmeyeyim diye
Vegan şampuanla yıkanıyorum ahshs ben biraz bokunu çıkarmış da olabilirim afedersiniz ama iyi böyle bir yandan da memnunum :)
Kalsiyum magnezyum başlamadı kuzumVitaminlere başlamadı mı canım doktorun kalsiyum magnezyum falan?
Valla kilo da uçacak karında çatlıcak sanırım.Kadinin biri nst de sira bkliyor gorseniz karni 5 aylik gibi dondu bana sizdemi bkliyosunuz bnm dogumum haftayda son kez nst istedi dr diye atltmaya basladi sizinkidemi yakinda diyokarnima baktim ve evet dogumum yakin gibi duruyor kadina hak verdim bu sorusndan otürü esimde ynmda bide bana teselli veriyorsun askim ikize gore cok guzel ilerliyosun diye diyorum etrafimdakilere de kalmadi guvencim
Ben dün extra içtiğim magnezyumu içmeyi unuttum gece baldırıma kramp girdiKalsiyum magnezyum başlamadı kuzum
İ-mom alıyorum haftada 3-4 gün
3-4 gün de ferrosanol
Bir sonraki kontrolde başlar sanırım.
Her gün mutlaka 1 sise sade meden suyu için, ben hiç kramp yaşamadım, magnezyum da içmiyorum, maden suyunun çok faydası oluyor gerçekten.Ben dün extra içtiğim magnezyumu içmeyi unuttum gece baldırıma kramp girdi
Şaşırdım bu kadar mı etkisi var diye
Bana da 20. Haftada kan baktı öyle verdi
Her gün mutlaka 1 sise sade meden suyu için, ben hiç kramp yaşamadım, magnezyum da içmiyorum, maden suyunun çok faydası oluyor gerçekten.
Ben de maden suyunu hamile kalmadan önce farketmiştim, kramp giriyordu ara ara sürekli ayakta durdugum için , maden suyu içmeye başladıktan sonra hiç yaşamadım krampları. Ben de afyon seviyorum kızılayınKatılıyorum özellikle Ankaraya ait olanın kalsiyum ve magnezyum oranı çok iyi, onu tercih ediyorum. Hiç kramp yaşamadım. Hamile değilken daha çok yaşardım
Ben de 5 kilo aldım 73.2 yimValla kilo da uçacak karında çatlıcak sanırım.
Benim kilo 73.5a geldi ve gerçekten aynı besleniyorum. Tatlı matlı yok yani.
Yani 4 kiloya yakın aldım. Son aylarda da coşacak muhtemelen. Bakalım 23ü gelsin bakayım bebelerim nasıl büyümüş :)
Gerçi doğru benim doktorum 5.ayda başlanıyor demişti sanki yıllardır kullanıyorum o vitaminleriKalsiyum magnezyum başlamadı kuzum
İ-mom alıyorum haftada 3-4 gün
3-4 gün de ferrosanol
Bir sonraki kontrolde başlar sanırım.
Piccolo doktorum dersin sen de
Aslında arada çok da fark yok baktığın zaman. Küçükken hatırlıyorum babaannem atkıya 'şarpa' derdi yıllar sonra öğrendim ki scarpia atkı demekmiş
Anam ingilizce bilirsen avrupa dillerini zaten çok rahat öğreniyorsun türkçe de asya dilleriyle benziyor tamam iştesen italyancayı çok hızlı sökersin yalnııııııız
Bazı insanlar cidden neresinde saklıyorlar belli olmuyor , ama ikiz çok farklı ,tek gebelikle kıyaslamamak lazım. ikiz için 30dan sonra aşırı büyüyorsun diyorlar bakacağız artık ,inşallah çatlamayız :)Kadinin biri nst de sira bkliyor gorseniz karni 5 aylik gibi dondu bana sizdemi bkliyosunuz bnm dogumum haftayda son kez nst istedi dr diye atltmaya basladi sizinkidemi yakinda diyokarnima baktim ve evet dogumum yakin gibi duruyor kadina hak verdim bu sorusndan otürü esimde ynmda bide bana teselli veriyorsun askim ikize gore cok guzel ilerliyosun diye diyorum etrafimdakilere de kalmadi guvencim
5. aya şükür benim ki 12. haftada başladı , kalsiyum magnezyum d vit./ omega 3 içinde bir sürü ekstra vitamin var ,foliktir ,b12dir çinkodur , kan ilacı şimdi birde progestan fitil başlattı önlem amaçlı.Gerçi doğru benim doktorum 5.ayda başlanıyor demişti sanki yıllardır kullanıyorum o vitaminleri
O kadar çok şey var ki artık karışıyor hangisinden günde kaç tane içecektim icmedigim ilaç kaldı mı diye gün sonunda kendimi sorguluyorum5. aya şükür benim ki 12. haftada başladı , kalsiyum magnezyum d vit./ omega 3 içinde bir sürü ekstra vitamin var ,foliktir ,b12dir çinkodur , kan ilacı şimdi birde progestan fitil başlattı önlem amaçlı.
Allah imtihan etmesin hiç bir anneyi.Hayır canım sıramı kaptırmam valla daha doğurup size ne oldu ne bitti heyecanlı heyecanlı anlatıcamallah seni onu nerden duydun yani sayılır Türkçeye çevirince tatlım benim,canım benim yerine kullanılabilir.
Amiiiin inşallah canım e sen artık bir annesin sen pimpirikli olmican da kim olacak hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Hepimiz aynı hayaller kurduk hemen hemen aynı zorluklarla evlat sahibi olduk dolayısıyla buradaki herkes çok kıymetli bir de evlat bu ya ben iki tane kaybettim o yüzden o korkuyu yaşamak nasıl bişey iyi biliyorum,elbette yanında olucam destek olucam,güzel haberlerinle ben de mutlu olucam hem iyi haberler benim içimdeki korkuları da bastırmış oluyor
Arkadaşım 7 aylık tek bebeğe gebe karnı benim yarım kadar :)Kadinin biri nst de sira bkliyor gorseniz karni 5 aylik gibi dondu bana sizdemi bkliyosunuz bnm dogumum haftayda son kez nst istedi dr diye atltmaya basladi sizinkidemi yakinda diyokarnima baktim ve evet dogumum yakin gibi duruyor kadina hak verdim bu sorusndan otürü esimde ynmda bide bana teselli veriyorsun askim ikize gore cok guzel ilerliyosun diye diyorum etrafimdakilere de kalmadi guvencim
Çok şükür canım kiloları nasıldı?Biz dr.dan geldik teyzeler seker yuklememizde yapildi . Buyumusuzcok sagli sollu ayrilmislardi zaten dr amcada onayladi ikiside bas asagi sirtlarini donduler gostermediler kendilerini . Şeker sonucumuzda iyi cikti sukur aclik 65 tokluk 110 gerek duymuyodum ama istersen bakalim dedi sonuc cok guzel.dedi tam 11 kg almisim cok iyi gidiyor kg alimin dedi 20 gun snra tekrar gideczgz baklm
Ay kafam karıştı bu göbüş arkadaşının mi senin miArkadaşım 7 aylık tek bebeğe gebe karnı benim yarım kadar :)
Biz neyin içine düştük bacılar :)
Artık yuvarlanarak hareket ediyorum :)
Son adet tarihimden 27. Haftaya kadar 13 kg aldım
Tatlı yok hamur yok abur cubur yok
Bi meyveye abanıyorum