2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Arkadaşım 7 aylık tek bebeğe gebe karnı benim yarım kadar :)
Biz neyin içine düştük bacılar :)
Artık yuvarlanarak hareket ediyorum :)
Son adet tarihimden 27. Haftaya kadar 13 kg aldım
Tatlı yok hamur yok abur cubur yok
Bi meyveye abanıyorum 🙈
Saglikli olsunlarda 🤣🤣 yuvarlanmaya raziyiz bacim🤣

Ay maşallah ne güzel hiç fark yok😍
Yüzlerini göstermedi teyzosuu yaaa ikiside sirtlarini donmusler hanmlarr😍 babasi videoya aldii 🤣 sonra diyoki off videoya alacam diye konsantre olup kizlarimi rahat rahat izleyeemiyorm🤣🤣🤣 dedim.cnm.merak etme sen dogduktan snra rahatt rahatt sana devrederim izlersin dedim🤣 cok fenasin diyo

Allah imtihan etmesin hiç bir anneyi.
Kızımın kan değerleri düştüğü için kan vercekler. O da solunumlarını etkiliyodu büyük ihtimal. Oğlumun şuan sınırda. Muhtemelen bir iki güne de ona vercekler. Gün içinde biberon denicez dediler. 😍 inşallah tolere ederler
🥰🥰🥰Ayyy hadi inşallah tolore ettiklerini öğrenir öğrenmez haber et

Yüzlerini göstermedi teyzosuu yaaa ikiside sirtlarini donmusler hanmlarr😍 babasi videoya aldii 🤣 sonra diyoki off videoya alacam diye konsantre olup kizlarimi rahat rahat izleyeemiyorm🤣🤣🤣 dedim.cnm.merak etme sen dogduktan snra rahatt rahatt sana devrederim izlersin dedim🤣 cok fenasin diyo
Anam ne kaldı zaten doğurunca bol bol baksın işte 🤣

O kadar çok şey var ki artık karışıyor hangisinden günde kaç tane içecektim icmedigim ilaç kaldı mı diye gün sonunda kendimi sorguluyorum 🤣 senin baya erken başlamış düşük mu cıktı değerlerin?
Verdiğinde değerime bakmamıştı bile :) , ikiz diye direk dayadı sanırım . Bazı günler hiç içesim gelmiyor ,üşeniyorum :)

Biz dr.dan geldik teyzeler seker yuklememizde yapildi . Buyumusuz 😊 cok sagli sollu ayrilmislardi zaten dr amcada onayladi ikiside bas asagi sirtlarini donduler gostermediler kendilerini 😞 . Şeker sonucumuzda iyi cikti sukur aclik 65 tokluk 110 gerek duymuyodum ama istersen bakalim dedi sonuc cok guzel.dedi tam 11 kg almisim cok iyi gidiyor kg alimin dedi 20 gun snra tekrar gideczgz baklm🤲🤲
Canım benim yaramazlar sana Naz yapmışlar yine ama önemli olan her şeyin yolunda gitmesi. Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin hep inşallah 🤲🏻🍀🌸

Canım benim yaramazlar sana Naz yapmışlar yine ama önemli olan her şeyin yolunda gitmesi. Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin hep inşallah 🤲🏻🍀🌸
Aynrn cnm😊😊 en onemlisi o dr 1 ay daha disini sık dedi erken dogum olmasin 1 aya daha da toparlarlar bi aksilik olursa cabul toparlarlar dedi

Ya bana şimdilik önermedi doktor maden suyunu belki tansiyon nedeniyledir ama içebiliyor muyuz özledim valla normalde severek yazın içerim bir tane muhakkak
Yüksek tansiyon mu var? O zaman içine limon sıkarak içebilirsiniz , genelde tüm doktorlar öneriyor, tabi tansiyonu yükselttiği de biliniyor. Benim tansiyonum yükseldiğinde limonlu, düştüğünde sade içiyordum 🤗🤗

X