-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #12.261
Evet kesinlikle sağlıkçı olmanın o yanını ben de hiç sevmiyorum.Bana da öyle geldi inşallah bu hafta taburcularEvet haklısın canım. Bekliyoruz bakalım. Umudum bu hafta taburcu olmak. Sağlıkçı olmak insanı daha çok pimpirikli yapıyorbugün doktor içerdeydi gittim yanına. Bana diyor sana bişey söylemeye korkuyorum. Herşeye itiraz ediyosun. Bana hep acaba hala solunum sıkıntısı var gibi geliyo. Doktorlar normal diyor bakalım. Anemiye bağlı olabilir dedi. Bugün bakacaklar. Belki kan nakli olucaz. Sağlık olsun da napalım. Zor günleri atlattık. Hayırlısyla bide emsek hemen alıcam yanıma. Gerçekten herşeyi bilmek çok kötü
Bende son bir hafta gelmeyin falan diyodum da pek sallamadılar beni
Senden önce doğurmam ama sıramı bekleyecem benBaşından ver düzenli krem sürüyorum ama gerçekten çatlaklar tamamen genetik benim annemde çok bende de aynen öyle olsu sende olmaz inşallah.Aynen aynen çokta şeyapmasınlar
Emme alışkanlığını tamemen kazanınca taburcu ediyor doktor. İlk önce biberon sonra anne olarak gidiyo. (Tabi her hastane aynı değildir muhakkak ) Oğlum 2. gece pnömotoraks oldu tüp takılmıştı ama çok şükür dediğin gibi o dönemi atlattık. İnşallah bu hafta taburcu olurlar.. Her anne ömrünün sonuna kadar beraber kalsın yavrusuyla. Onlar sağlıklı olursa biz iyi oluyoruz. Çok pimpirikli oldum yavrular olunca gerçekten. Önceden rahat takılan bi insandım.Evet kesinlikle sağlıkçı olmanın o yanını ben de hiç sevmiyorum.Bana da öyle geldi inşallah bu hafta taburcularemme zaten bizim gibi prematüre doğumlarda geç gelişiyor mesela kaşık biberonlarla beslesek o yeterli olmuyor mu kriter emme alışkanlığımı?Gelesi varmış kuzularımın sıkılmışlar annesi biraz zahmet,korku verdiler ama Allah’a şükür seni üzmediler sonuçta ileri derece kritik bir durum olmadı biraz ayrı kaldınız ama bundan sonra ömrünüzün sonuna del berabersiniz bu günler hemen unutulur
30dan sonra her saat başı çizik atar gibi miVar ana kucağı:))bu arada kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım geçen hafta ikiz doğum yaptı 38+2 de, doktoru ısrarla bırakalım daha da kalsın demiş ama allahtan suyu gelmiş.İkizlerde 37 sonrasında bebekler strese giriyor derlerdi doğru cidden çocuklardan biri kanala girmiş diğeri de ona aşırı baskı yapmış bu yüzden bir kaç gün hastahanede kaldılar ki ben de sağlıkçıyım bu gibi geç doğum yaptırılan ikiz gebeliklerde çocuklarda sorun çıktığını görmüştüm aman diyim dikkatli olun 37 candır
Sabret az kaldı inşallah canım benim, hatırlamıyor musun Yeliz’in bebekleri zatürre ile doğdu ama şükür evlerindeler seninkiler de toparlar bir kaç güne aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum ikiz gebelik çok çileli rabbim karşılığında evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
oh oh anlayın beni ben masumumçatlaklar başladı mı 30 dan sonra saat başı karnına bir çizik atar gibi başlıyorlar resmen.Çocuklarla çok konuş gelmeyin vaktinde gelin de valla dinliyorlar bence ben eskiden çok konuşurdum şimdi hep onun bedelini ödüyorum:))
Hayır canım sıramı kaptırmam valla daha doğurup size ne oldu ne bitti heyecanlı heyecanlı anlatıcamSenden önce doğurmam ama sıramı bekleyecem ben
Ya ne sorcam sen Italya'daydin dimi cara mia canım benim demek değil minerden aklıma geldiyse durduk yere
Amiiiin inşallah canım e sen artık bir annesin sen pimpirikli olmican da kim olacak hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Hepimiz aynı hayaller kurduk hemen hemen aynı zorluklarla evlat sahibi olduk dolayısıyla buradaki herkes çok kıymetli bir de evlat bu ya ben iki tane kaybettim o yüzden o korkuyu yaşamak nasıl bişey iyi biliyorum,elbette yanında olucam destek olucam,güzel haberlerinle ben de mutlu olucam hem iyi haberler benim içimdeki korkuları da bastırmış oluyorEmme alışkanlığını tamemen kazanınca taburcu ediyor doktor. İlk önce biberon sonra anne olarak gidiyo. (Tabi her hastane aynı değildir muhakkak ) Oğlum 2. gece pnömotoraks oldu tüp takılmıştı ama çok şükür dediğin gibi o dönemi atlattık. İnşallah bu hafta taburcu olurlar.. Her anne ömrünün sonuna kadar beraber kalsın yavrusuyla. Onlar sağlıklı olursa biz iyi oluyoruz. Çok pimpirikli oldum yavrular olunca gerçekten. Önceden rahat takılan bi insandım.
Çok sağolasın canım nerdeyse her gün soruyosun bizi. Allah razı olsun. İnşalah biz taburcu olduk da dicem size
30dan sonra her saat başı çizik atar gibi miofff ya hiç çatlamadan yok mu ikiz doğurupta acaba
Çikolata yok mu bi tane ordan aklima geldiHayır canım sıramı kaptırmam valla daha doğurup size ne oldu ne bitti heyecanlı heyecanlı anlatıcamallah seni onu nerden duydun yani sayılır Türkçeye çevirince tatlım benim,canım benim yerine kullanılabilir.
Amiiiin inşallah canım e sen artık bir annesin sen pimpirikli olmican da kim olacak hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Hepimiz aynı hayaller kurduk hemen hemen aynı zorluklarla evlat sahibi olduk dolayısıyla buradaki herkes çok kıymetli bir de evlat bu ya ben iki tane kaybettim o yüzden o korkuyu yaşamak nasıl bişey iyi biliyorum,elbette yanında olucam destek olucam,güzel haberlerinle ben de mutlu olucam hem iyi haberler benim içimdeki korkuları da bastırmış oluyor
Ben ve catlaklarim ilk gebeligimde nasil.saklicagimi sasirirdim.esimden güya utanirdim simdiii miii catlaklarima krem surduruyorumvar canım olmaz mı hiç sevmiyorum onları.O nasıl sağlam bir genetikse insan utanır çatlamadığına ayol
Afiyet olsun.Tahin pekmez de yiyin kızlar bebeklerin kilolarında çok etkili denedim ve gördümEki Görüntüle 2865465 Yarın Dr. Amcamizin yanina gidecegiz kontrole bol muzlu süt icelim yatmadan önce kg muz fazla çıksin
Her sabah kahvaltimin vazgecilmezi adana nin sicagina inat yiyorumAfiyet olsun.Tahin pekmez de yiyin kızlar bebeklerin kilolarında çok etkili denedim ve gördümdiyabeti olanlar sadece tahin yesin lütfen
Çikolata yok mu bi tane ordan aklima geldibi ara italyan filmlerine sarmıştım o ne demek bu ne demek diye meraktan baya baya öğrenmiştim şimdi de kore dizilerine sardım
ayyynen zaten göbeği açık gezen biri değildim eşim de sen sağlıklı ol bana yeter diyor e bir kaç yıl sonra karın gerdirme de yaparım daha nolsun.Sorma Doğumdan sonra nazlanma hakkım bitecek mi diye çok endişeleniyorumBen ve catlaklarim ilk gebeligimde nasil.saklicagimi sasirirdim.esimden güya utanirdim simdiii miii catlaklarima krem surduruyorumbeyime canm benm aciyor mu diyo evet biraz ask diyorum hamilelik neydiii nazlanmakkk
Allah’ım lütfen bari genetiğimizde bu olsun yavar canım olmaz mı hiç sevmiyorum onları.O nasıl sağlam bir genetikse insan utanır çatlamadığına ayol
Piccolo doktorum dersin sen deValla inanır mısın İtalyanlar da bizim dizilerimize bayılıyor.Benim doktor sen çal kapımı adında bir dizi varmış onu izliyor hem de Türkçe olarak her gittiğimde yeni bir Türkçe kelime ile karşılıyor beni en son “evit”(evet)demeyi öğrenmiş minnoşum
ayyynen zaten göbeği açık gezen biri değildim eşim de sen sağlıklı ol bana yeter diyor e bir kaç yıl sonra karın gerdirme de yaparım daha nolsun.Sorma Doğumdan sonra nazlanma hakkım bitecek mi diye çok endişeleniyorum
Inşallah kontrolün çok güzel geçsin canım kızlar yüzlerini de göstersinlerEn iyisi uyumak yarin sabah dr gidecegim dua edin kizlar teyzelerguzel haberlerle donelim
En iyisi uyumak yarin sabah dr gidecegim dua edin kizlar teyzelerguzel haberlerle donelim
Çok güzel geçer umarım kuzumEn iyisi uyumak yarin sabah dr gidecegim dua edin kizlar teyzelerguzel haberlerle donelim
Nadiren ufak atmalar şeklinde hissediyorum kızımı özellikle oğlum daha hareketsiz gibi ama daha çok küçükler bi iki haftaya bayağı hissedeceğiz sanırım. 23 haziranda benim kontrolüm bakalım neler diyecek. O arada ben her gün gyno ferol alıyorum bakalım nasıl olacak. 3-4 gün oldu. Bir yandan vitamin de alsam çok mu alır gyno ferol alıyorum diye vitamini bıraktım bakalımLusin merhaba canım geçmiş olsun ben de Demir ilacına başladım Ebru hanım başlayalım dedi vitamin de yazdı her gün kullanıyorum ..Ben hiç karnımda beneklerin hareketini hissetmiyorum nasıl bir his onu da bilmiyorumBu hafta hissedilir diye okudum , sen hissediyor musun ?
Vitaminlere başlamadı mı canım doktorun kalsiyum magnezyum falan?Nadiren ufak atmalar şeklinde hissediyorum kızımı özellikle oğlum daha hareketsiz gibi ama daha çok küçükler bi iki haftaya bayağı hissedeceğiz sanırım. 23 haziranda benim kontrolüm bakalım neler diyecek. O arada ben her gün gyno ferol alıyorum bakalım nasıl olacak. 3-4 gün oldu. Bir yandan vitamin de alsam çok mu alır gyno ferol alıyorum diye vitamini bıraktım bakalımiçinde b12 ve folat var ama benim aldığım omegayı da cevizden çiğ kuruyemişten alıyorumdur bence. Her gün bir bardak süt yoğurt devam. Bakalım karnım baya çıktıı gibi sanırım kiloları iyi. şu halsizliğim geçseydi -üşüttüğüm ve yorulduğumdan oldu.