- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi incikartanesi
- #12.241
29-30.haftalarda görcem seniLisa eşinden önce biz kızıcaz Maşallah daha dursunlar. Ana karnından güvenli yer var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29-30.haftalarda görcem seniLisa eşinden önce biz kızıcaz Maşallah daha dursunlar. Ana karnından güvenli yer var mı
29-30.haftalarda görcem seni
Doğurma canım yaa. Biraz daha dursunlarr. Hoş ben 3. Trımıster dan seslendiğim ertesi gün doğurdumValla bana kalsa bugün doğurayım yeter eşek kadar oldular hayır sığmıyorlar da e madem öyle insan bir suyunu patlatır ne bileyim nişanı attırır(eşim bunları duysa beni boğar çok kızıyor:))sen nasılsın canım hala var mı sancı?
Elo16 canım sen nasılsın bebekler ne durumda?
Gunun sonunda o koca gobek yine sana kaliyorGör beni gör Kuzenimde demişti 30'dan sonra zorladı diye. O zamana da benim kocam geliyor Nazlanır, kendimi taşıtırım öyle geçer günler diye düşünüyorum.
Gunun sonunda o koca gobek yine sana kaliyor
Kolayını bulsam bebekleri kocama verip doğuma kadar da sen taşı derim hatta doğumu da onlar yapsın yeter biz kaç aydır taşıyoruzBir video görmüştüm kocası arkasından göbeğini kaldırıyor. Tüm gün öyle gezdirmeyeceğimin garantisini veremem Yok ya veririm niye vermeyeyim. Bu kadar süredir yalnız bıraktı taşısın
Kolayını bulsam bebekleri kocama verip doğuma kadar da sen taşı derim hatta doğumu da onlar yapsın yeter biz kaç aydır taşıyoruz
Var ana kucağı:))bu arada kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım geçen hafta ikiz doğum yaptı 38+2 de, doktoru ısrarla bırakalım daha da kalsın demiş ama allahtan suyu gelmiş.İkizlerde 37 sonrasında bebekler strese giriyor derlerdi doğru cidden çocuklardan biri kanala girmiş diğeri de ona aşırı baskı yapmış bu yüzden bir kaç gün hastahanede kaldılar ki ben de sağlıkçıyım bu gibi geç doğum yaptırılan ikiz gebeliklerde çocuklarda sorun çıktığını görmüştüm aman diyim dikkatli olun 37 candırLisa eşinden önce biz kızıcaz Maşallah daha dursunlar. Ana karnından güvenli yer var mı
Sabret az kaldı inşallah canım benim, hatırlamıyor musun Yeliz’in bebekleri zatürre ile doğdu ama şükür evlerindeler seninkiler de toparlar bir kaç güne aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum ikiz gebelik çok çileli rabbim karşılığında evlatlarımıza sağlık sıhhat versinDoğurma canım yaa. Biraz daha dursunlarr. Hoş ben 3. Trımıster dan seslendiğim ertesi gün doğurdum
Biz iyi olcaz inşallah. Bugün oğlumun da oksijenini kapamışlardı. Hafif bi solunum sıkıntısı var gibi. Ama doktorlar normal diyor. Bekliyoruz bakalım. Emsinler artık evimize gideliim hayırlısıyla. Süt kokmak çok güzel bişeymiş ama bebeklerim yok. O üzüyor beni
oh oh anlayın beni ben masumumçatlaklar başladı mı 30 dan sonra saat başı karnına bir çizik atar gibi başlıyorlar resmen.Çocuklarla çok konuş gelmeyin vaktinde gelin de valla dinliyorlar bence ben eskiden çok konuşurdum şimdi hep onun bedelini ödüyorum:))Sancım devam ediyor özellikle ilaç saati yaklaşınca artıyor ama hiçbir şey yapmadan bekliyorum tabi 30dan sonra her gün büyüdüğünü görüyorsun diyorlardı gerçekten öyleymiş büyüdükçe ağrılar da artıyor doğurmak istemeni şimdiden çok iyi anlıyorum
Var ana kucağı:))bu arada kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım geçen hafta ikiz doğum yaptı 38+2 de, doktoru ısrarla bırakalım daha da kalsın demiş ama allahtan suyu gelmiş.İkizlerde 37 sonrasında bebekler strese giriyor derlerdi doğru cidden çocuklardan biri kanala girmiş diğeri de ona aşırı baskı yapmış bu yüzden bir kaç gün hastahanede kaldılar ki ben de sağlıkçıyım bu gibi geç doğum yaptırılan ikiz gebeliklerde çocuklarda sorun çıktığını görmüştüm aman diyim dikkatli olun 37 candır
Sabret az kaldı inşallah canım benim, hatırlamıyor musun Yeliz’in bebekleri zatürre ile doğdu ama şükür evlerindeler seninkiler de toparlar bir kaç güne aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum ikiz gebelik çok çileli rabbim karşılığında evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
oh oh anlayın beni ben masumumçatlaklar başladı mı 30 dan sonra saat başı karnına bir çizik atar gibi başlıyorlar resmen.Çocuklarla çok konuş gelmeyin vaktinde gelin de valla dinliyorlar bence ben eskiden çok konuşurdum şimdi hep onun bedelini ödüyorum:))
Depo Demirim 60dan 15e gerilemiş ama hala normal aralıkta gibi ama ben daha da düşmeden takviyeye başladım haftada 3 gün alıyorum.kan değerlerin ne durumda
magnezyum ve demir başlandığında düzeldim ben bu saydıklarını yaşadığım haftada
bi de besslenmeme dikkat ettim
ah masallah allah nazardan saklasın. saglıkla dogsunlar ınsallah hayırlı evlat olsunlar:)) ıkı bebekte farklıdır belkı ama cok kısı gordum uymuyo sıvrılık yuvarlaklık :))Teyceler siz sivri giden kiz bebeler gördünuz mü oglan cocugu sivri gider kizlar yayilir.derler benim prensesler sivrii sizinkiler nasil ❣Eki Görüntüle 2863905
tamam inşallah dediğin gibi olsunGelirler yakın zamanda hayırlısıyla Herşeyin azı karar fazlası zarar zaten Orta yolu bul lütfen Tam ideal zamanda gelsinler kucağına al hemen evine git inşallah Tıp dünyası bu ara farklılık kaldıramıyor. Bir bombada sen atma Hedef hep 37+
Lusin merhaba canım geçmiş olsun ben de Demir ilacına başladım Ebru hanım başlayalım dedi vitamin de yazdı her gün kullanıyorum ..Ben hiç karnımda beneklerin hareketini hissetmiyorum nasıl bir his onu da bilmiyorum Bu hafta hissedilir diye okudum , sen hissediyor musun ?Depo Demirim 60dan 15e gerilemiş ama hala normal aralıkta gibi ama ben daha da düşmeden takviyeye başladım haftada 3 gün alıyorum.
Magnezyumumu bilmiyorum bir sonraki doktora gittiğimde baktırırım.
Beslenmem gayet iyi kuzum ama bakalım. Bu ara yoruldum biraz ondan öyle oldu.
Evet haklısın canım. Bekliyoruz bakalım. Umudum bu hafta taburcu olmak. Sağlıkçı olmak insanı daha çok pimpirikli yapıyor bugün doktor içerdeydi gittim yanına. Bana diyor sana bişey söylemeye korkuyorum. Herşeye itiraz ediyosun. Bana hep acaba hala solunum sıkıntısı var gibi geliyo. Doktorlar normal diyor bakalım. Anemiye bağlı olabilir dedi. Bugün bakacaklar. Belki kan nakli olucaz. Sağlık olsun da napalım. Zor günleri atlattık. Hayırlısyla bide emsek hemen alıcam yanıma. Gerçekten herşeyi bilmek çok kötüVar ana kucağı:))bu arada kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım geçen hafta ikiz doğum yaptı 38+2 de, doktoru ısrarla bırakalım daha da kalsın demiş ama allahtan suyu gelmiş.İkizlerde 37 sonrasında bebekler strese giriyor derlerdi doğru cidden çocuklardan biri kanala girmiş diğeri de ona aşırı baskı yapmış bu yüzden bir kaç gün hastahanede kaldılar ki ben de sağlıkçıyım bu gibi geç doğum yaptırılan ikiz gebeliklerde çocuklarda sorun çıktığını görmüştüm aman diyim dikkatli olun 37 candır
Sabret az kaldı inşallah canım benim, hatırlamıyor musun Yeliz’in bebekleri zatürre ile doğdu ama şükür evlerindeler seninkiler de toparlar bir kaç güne aklıma geldikçe hepinize dua ediyorum ikiz gebelik çok çileli rabbim karşılığında evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
oh oh anlayın beni ben masumumçatlaklar başladı mı 30 dan sonra saat başı karnına bir çizik atar gibi başlıyorlar resmen.Çocuklarla çok konuş gelmeyin vaktinde gelin de valla dinliyorlar bence ben eskiden çok konuşurdum şimdi hep onun bedelini ödüyorum:))
Amin cnm hepimjxin bebisleri insallahhah masallah allah nazardan saklasın. saglıkla dogsunlar ınsallah hayırlı evlat olsunlar:)) ıkı bebekte farklıdır belkı ama cok kısı gordum uymuyo sıvrılık yuvarlaklık :))
Çok şükür daha çatlamadım canım düzenli krem sürmeyi de unutuyorum. Düzenli kullansam belki doğuma kadar da çatlamam nasip görcez bakalım.Var ana kucağı:))bu arada kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım geçen hafta ikiz doğum yaptı 38+2 de, doktoru ısrarla bırakalım daha da kalsın demiş ama allahtan suyu gelmiş.İkizlerde 37 sonrasında bebekler strese giriyor derlerdi doğru cidden çocuklardan biri kanala girmiş diğeri de ona aşırı baskı yapmış bu yüzden bir kaç gün hastahanede kaldılar ki ben de sağlıkçıyım bu gibi geç doğum yaptırılan ikiz gebeliklerde çocuklarda sorun çıktığını görmüştüm aman diyim dikkatli olun 37 candır
Ben catlamistim oglumda zaten kizlarimda saolsun abilerinin baslattigi tarlanin devaminj getiriyorÇok şükür daha çatlamadım canım düzenli krem sürmeyi de unutuyorum. Düzenli kullansam belki doğuma kadar da çatlamam nasip görcez bakalım.
Valla zamanında ben de çok dedim vaktinde gelin diye şimdi sen de strese giriyorlar yazınca dedim 36 37 ideal çok da seyapmasinlar
Olmayacak yerleri çizmeye anne karnında başlıyor zillilerBen catlamistim oglumda zaten kizlarimda saolsun abilerinin baslattigi tarlanin devaminj getiriyor
Turkiye haritasi gibi olcamOlmayacak yerleri çizmeye anne karnında başlıyor zilliler
Başından ver düzenli krem sürüyorum ama gerçekten çatlaklar tamamen genetik benim annemde çok bende de aynen öyle olsu sende olmaz inşallah.Aynen aynen çokta şeyapmasınlarÇok şükür daha çatlamadım canım düzenli krem sürmeyi de unutuyorum. Düzenli kullansam belki doğuma kadar da çatlamam nasip görcez bakalım.
Valla zamanında ben de çok dedim vaktinde gelin diye şimdi sen de strese giriyorlar yazınca dedim 36 37 ideal çok da seyapmasinlar