- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.501
Sorma canım yüksek cıktı insülin başladık diyetle beraberCanım hayırdır gebelik şekeri mi çıktı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canım yüksek cıktı insülin başladık diyetle beraberCanım hayırdır gebelik şekeri mi çıktı ?
Görürsünüz muhtemelen beta 5000i geçince kesede görünüyor :) güzel haberler alın inşallah , gönlünüze göre olsun :)Benimde cumartesi 5+4 olucak inşallah keseyi görebiliriz sabırla cumartesiyi bekliyorum
Ay tüh niye öyle çıktı ki ,neyse sağlık olsun da , benimde hiç bakılmadı aslında baktırsam olacak , bugün doktora gideceğim sorayım gebelik şekerini bir . Bebekler nasıl büyüyor mu minnoşlar. Aralarında kilo farkı var benimkilerin çok takıldım ona bende .Sorma canım yüksek cıktı insülin başladık diyetle beraber
Ben dün sordum gebelik şekerini 28.haftada bakacağız dedi benim doktorum. Ne kadar fark var ki, hepimizin var. Zaten aynı olmasını beklemiyor doktorlar. Mühim olan düzenli kilo almaları.Ay tüh niye öyle çıktı ki ,neyse sağlık olsun da , benimde hiç bakılmadı aslında baktırsam olacak , bugün doktora gideceğim sorayım gebelik şekerini bir . Bebekler nasıl büyüyor mu minnoşlar. Aralarında kilo farkı var benimkilerin çok takıldım ona bende .
Benim ağzım yandı doktor şeker yüklemesine sıcak bakmasa bile bi açlık tokluk şekerine baktir en azından. Benim de doktorum gerekli görmemişti 27+1de kontrole gittim her sey normaldi 28+4te sancım başladı gittim suları artmış nstde de sancı çıktı şekerdenmiş.Ay tüh niye öyle çıktı ki ,neyse sağlık olsun da , benimde hiç bakılmadı aslında baktırsam olacak , bugün doktora gideceğim sorayım gebelik şekerini bir . Bebekler nasıl büyüyor mu minnoşlar. Aralarında kilo farkı var benimkilerin çok takıldım ona bende .
Ben de yerim valla kışın bile ama kestik mecburen doktorum izmir medical parkta volkan emirdar kuzum.çok memnunum doktorumdan.sen kime gidyorsun?Amiin kuzum. Hiç merak etmiyordum ama böyle konuştukça merak etmeye başladım cinsiyet durumunu Eee çok bir şey değil ki bak ben kesin bittim Doktorun kim eğer söylemek istersen. Benim ellerim oldum olası şişer sebebi bulunamadı. İşte eskiye nazaran baya az tuz tüketsem de yine de var zamanla inşallah alıştıkça iyice keserim. Şu sıcaklarda insan arıyor ya ki kışın bile yerim ben
İnşallah sağlıkla geçsin de şu süreçler sonra acısını çıkarırız Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum Erol Tavmergen ilaçlar bir düzene binsin kendisi de çok takip yapmıyor zaten anladığım kadarıyla başka doktor bakayım diyorum.Ben de yerim valla kışın bile ama kestik mecburen doktorum izmir medical parkta volkan emirdar kuzum.çok memnunum doktorumdan.sen kime gidyorsun?
Amin inşallah çıkarrız tabii evet erol hoca 3 aydan sonra takip yapmıyormş diye biliyorum.bi arkadaşım da ikiz gebelikti erol hocanın hastası o da benim doktora geçmişti.hastane doktoru olması tahlil rapor vs açısından rahat oluyor o yzden hiç dışarıdaki doktorlara bakmadm açıkçasıİnşallah sağlıkla geçsin de şu süreçler sonra acısını çıkarırız Ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum Erol Tavmergen ilaçlar bir düzene binsin kendisi de çok takip yapmıyor zaten anladığım kadarıyla başka doktor bakayım diyorum.
Merhaba, İzmir’desiniz sanırım doktorunuz kim?Amin inşallah çıkarrız tabii evet erol hoca 3 aydan sonra takip yapmıyormş diye biliyorum.bi arkadaşım da ikiz gebelikti erol hocanın hastası o da benim doktora geçmişti.hastane doktoru olması tahlil rapor vs açısından rahat oluyor o yzden hiç dışarıdaki doktorlara bakmadm açıkçası
Şimdi bile çok gönülsüz zaten her halinden belli oluyor ama ben ilaçlarım belli seyrine girmeden bırakmak istemedim çünkü farklı doktorlar farklı görüşte oluyor içime sinmezdi fitil ve prolutex i bıraktırdı. Proluton haftada bir devam ediyor Oksapar dokuz dedi zaten. Öyle bakalım taaa 12. Hafta da çağırdı. Başka doktor bakmak gerekecek sanırım sonrasında. Tüp bebek dışında ya da bu yolda gereken cerrahi müdahaleler dışında bir şey yapmak istemiyor gibi. Sağlıkla gelelim de 12.Haftaya bakarız artıkAmin inşallah çıkarrız tabii evet erol hoca 3 aydan sonra takip yapmıyormş diye biliyorum.bi arkadaşım da ikiz gebelikti erol hocanın hastası o da benim doktora geçmişti.hastane doktoru olması tahlil rapor vs açısından rahat oluyor o yzden hiç dışarıdaki doktorlara bakmadm açıkçası
Canım ben başlarda yaşamıyordum ama iki hafta baya yaşadım şiddetli idi üstelik geçmeyecek zannediyordum geçince de telaşım azalıyordu. Umarım sorun olmazKızlar ağrı yaşıyor musunuz ya da benim haftamda yaşadınız mı?
9+2’yiz kasık ağrım en başından beri vardı ama 1-2 gündür arttı sanki.
Estrofem ve progestanı bıraktım ptesi günü lekelenmem oluyordu onları içerken çok, şuan arada hafif kahverengi leke geliyor
Ben aldım ama sevmedim çocuk azcık hareket etse aşağı doğru kayıyorEkstra reflü yatak almak mantıklı mı arkadaşlar?
Bende 2 hafta sonra yaptıracağım doktor öyle söyledi . Hep eşit gidiyorlardı bir anda 70 gr fark oldu fakat bugün baktığımızda 40 gr. İnmiş tek plasenta olunca kan çalma olayı olursa diye korkmuştum.Ben dün sordum gebelik şekerini 28.haftada bakacağız dedi benim doktorum. Ne kadar fark var ki, hepimizin var. Zaten aynı olmasını beklemiyor doktorlar. Mühim olan düzenli kilo almaları.
Geçmiş olsun kuzum , neyse ki sorunu bulup müdahale etmişler . Hep eşit giderken 70 gr. Çıkmıştı ama bugün kontrolde toparlamış 40 gr. Fark çıktı . Yine de ikisi de bir kaç gün geriden geliyorlar .Benim ağzım yandı doktor şeker yüklemesine sıcak bakmasa bile bi açlık tokluk şekerine baktir en azından. Benim de doktorum gerekli görmemişti 27+1de kontrole gittim her sey normaldi 28+4te sancım başladı gittim suları artmış nstde de sancı çıktı şekerdenmiş.
Kilo farkı ne kadar cıktı?
40 gram fark bile degil çok çok normal. Benim 110 gram fark cıktı doktor normal dedi hiç kafama takmıyorum bile. Düşündükçe strese gircem çünkü bebeklerin kilosunu o da etkilerGeçmiş olsun kuzum , neyse ki sorunu bulup müdahale etmişler . Hep eşit giderken 70 gr. Çıkmıştı ama bugün kontrolde toparlamış 40 gr. Fark çıktı . Yine de ikisi de bir kaç gün geriden geliyorlar .
Merhabalar evet izmirdeyim.doktorum medical park volkan emirdar.tüp bebek doktoruyla devam edilmiyor bi süre sonra onlar daha bir yoğun ve odakları başka.hastane doktoru çok daha rahat oldu.Merhaba, İzmir’desiniz sanırım doktorunuz kim?
Bende tüp bebek doktorumu bırakıp hastaneye mi geçsem acaba diye düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum, fazla yoğun oluyorlar..Merhabalar evet izmirdeyim.doktorum medical park volkan emirdar.tüp bebek doktoruyla devam edilmiyor bi süre sonra onlar daha bir yoğun ve odakları başka.hastane doktoru çok daha rahat oldu.
Ben de 12.haftada değiştirdim zaten kuzum doktorumu.o en mantıklısı oluyor.9.haftada gittiiimde kendisi demişti isterseniz benimle devam edin isterseniz ikiz konusunda volkan çok iyi ona geçin diye.volkan beyde de çok arkadaşım doğum yaptı ve hepsi çok memnundu öve öve bitiremediler.ben de geçtim iyi ki de geçmişim.gönülsüz istemezdim bakmasını.çünkü tüp bebekçiler sonuç odaklı genelde.Şimdi bile çok gönülsüz zaten her halinden belli oluyor ama ben ilaçlarım belli seyrine girmeden bırakmak istemedim çünkü farklı doktorlar farklı görüşte oluyor içime sinmezdi fitil ve prolutex i bıraktırdı. Proluton haftada bir devam ediyor Oksapar dokuz dedi zaten. Öyle bakalım taaa 12. Hafta da çağırdı. Başka doktor bakmak gerekecek sanırım sonrasında. Tüp bebek dışında ya da bu yolda gereken cerrahi müdahaleler dışında bir şey yapmak istemiyor gibi. Sağlıkla gelelim de 12.Haftaya bakarız artık
Ben banka personeliyim anlaşmalı hastane bankayla o yüzden çok az bir fark ödüyorum ama sanırım 330 olmuş başka sıra alanlar ödeme yaparken duydum ama bi arayıp teyit alın söylüyorlar hemen.doğum için de henüz ücret konuşmadık ama dışarda bi doktor gitsem doktor ayrı hastane ayrı alıyor.burda sadece hastaneye ödeme yapılıyor.Bende öyle düşünüyorum, fazla yoğun oluyorlar..
Muayene ücretini de sorabilir miyim sorun olmazsa? bir de doğum ücretini?
Sağlıkla gelsin kuzularınız