- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.001
Doğurma kız kalsınlar ordaYok ya ne doğurcam. Gelmesinler beklesin onlar da neyin acelesi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğurma kız kalsınlar ordaYok ya ne doğurcam. Gelmesinler beklesin onlar da neyin acelesi bu
Insallah cıkmaz canım dualarımız seninleBenim aklıma tek gelen şey gebelik şekeri. O suyu arttırıyor bildiğim bi de kan uyuşmazlığı olunca su artıyormuş ama bizde yok
bende de tek kese göründü ilkMaşAllah bugün tek kese göründü ona da şükür
Ben bi okuyayayım bazen sebep olamıyor ama bir bakayım kuzum. Kiloları iyi sevindim.Kilo alımları doktora göre gayet güzel suları fazla işte. 10 gün önce gitmiştim 200 gram kadar almışlar biri 1260 biri 1370 gram. Bana da ailede diyabet geçmişi yok diye yapılmamıştı da neden artar ki su? Bi de birinin değil ikisinin de suyu fazla.
Ben bi okuyayayım bazen sebep olamıyor ama bir bakayım kuzum. Kiloları iyi sevindim.
Sana ne önerirdim biliyor musun ön planda
Bebeklere kilo aldıracak şeyler.
Çiğ badem ceviz kaşar
Yoğurt süt
Et balık
Başka şeylerde vardı unuttumyarın mı yapılacak yükleme?
Kuzum şeker yüklemesi neden yapılmadı peki doktor mu gerek görmedi ?Benim aklıma tek gelen şey gebelik şekeri. O suyu arttırıyor bildiğim bi de kan uyuşmazlığı olunca su artıyormuş ama bizde yok
Yok ya ne doğurcam. Gelmesinler beklesin onlar da neyin acelesi bu
Hiç moral bozmak yok , tedaviler belli eminim iyi sonuçları da olacak ..siz bol bol dinlenip morali yüksek tutmaya devam edin.. çok geçmiş olsunKızlar bende haberler pek iyi degil. Bebeklerin suyu artmış ağrıların suyla alakası olabilir dedi. Rahim şu an 34.haftada olması gereken boyuttaymış. Şeker yüklemesi yapılmamıştı yarın şeker yüklemesi için çağırdı. Gebelik şekerinden şüpheleniyoruz.
Rahim ağzı iyi cıktı ama soldakinin kafası rahim ağzına baskı yapıyormuş hareketleri de tam orda hissediyordum zaten. Nstde de sancı cıktı adalat başlayacak birkaç gün kullan duruma bakalım dedi. Yarın da ciğer geliştirici yapılacak. Yatış vermedi eve gidiyorum bakalım ne olacak. Dua edin erken gelmesinler
Hiç korkma canım benim ikizlerden biri 24 civarında rahim ağzına baskı yapmaya başladı hala da aynı ağrıdan oturup ağladığımı bilirim ama sorun çıkmıyor.Dinlen stresten uzak tut kendini muhtemelen gebelik diyabetin çıkacak diyetle suyu normale düşürürsün.Kızlar bende haberler pek iyi degil. Bebeklerin suyu artmış ağrıların suyla alakası olabilir dedi. Rahim şu an 34.haftada olması gereken boyuttaymış. Şeker yüklemesi yapılmamıştı yarın şeker yüklemesi için çağırdı. Gebelik şekerinden şüpheleniyoruz.
Rahim ağzı iyi cıktı ama soldakinin kafası rahim ağzına baskı yapıyormuş hareketleri de tam orda hissediyordum zaten. Nstde de sancı cıktı adalat başlayacak birkaç gün kullan duruma bakalım dedi. Yarın da ciğer geliştirici yapılacak. Yatış vermedi eve gidiyorum bakalım ne olacak. Dua edin erken gelmesinler
Aaa MaşAllah yok canım bende 1 kese göründübende de tek kese göründü ilk
kalp dinlemeye gidince tek kese içinde 2 tek taş yüzük görüntüsü göründü
37den önce doğuranı pıçaklarımDoğurma kız kalsınlar orda
Hayır sebepsiz olabiliyorsa bu durumla yasamaya alışırım yeter ki kötü bir durum olmasın. Yüzde 1lik dilime girmişim diye hava bile ararimNosking yüzde 55-60 sebebsiz oluyor.
Yüz gebeliğin 1-2 sinde görülebiliyormuş. Yüzde 1e girdiğin bir andasın.
Ben de ohssyi öyle geçirmiştim.
Yüzde bir ihtimalle başıma gelecek bir sürü güzel şeydense orta-ağır ohss geçirmiştim
Bu şey gibi allah kaldıramayacağın yükü vermez Hiiiiiç sıkıntı etme dinlen komedi izle moralini yüksek tut eşine söyle eksik kalan işleri varsa halletsin. Yan gel yat :) bize mesaj at bol bol.
Güzel günler en az 5-6 hafta sonra valla
Inşallah bir gün bile kar gözüyle bakıyor insanInsallah cıkmaz canım dualarımız seninle
Evet gülüm yarın yapılacak. Bu saydıklarını her gün yiyorum inan ki. Muzlu süt sade soda gunde 4 tane yumurta yiyorumBen bi okuyayayım bazen sebep olamıyor ama bir bakayım kuzum. Kiloları iyi sevindim.
Sana ne önerirdim biliyor musun ön planda
Bebeklere kilo aldıracak şeyler.
Çiğ badem ceviz kaşar
Yoğurt süt
Et balık
Başka şeylerde vardı unuttumyarın mı yapılacak yükleme?
Evet canım 24.haftada kiloları suları normaldi gerek yok dedi. Şimdi de suları fazla diye yapalım dediKuzum şeker yüklemesi neden yapılmadı peki doktor mu gerek görmedi ?
Şu elimdeki kitapları bitireyim de öyle doğurayım bariGörmek istediğim Nosking buuu. Yok öyle hemen yelkenleri suya indirmek. Ciğer geliştirici zamanın zaten. Olman iyi olur, kafan rahat olur. Hem yeğenlerim kurtardı zaten kendini sen hiç merak etme Sakin kal güzelce dinlen. Daha çok haftan var önünde benim inancım tam
Çıkmasa keşke hiç diyet şeyinde de değilimHiç korkma canım benim ikizlerden biri 24 civarında rahim ağzına baskı yapmaya başladı hala da aynı ağrıdan oturup ağladığımı bilirim ama sorun çıkmıyor.Dinlen stresten uzak tut kendini muhtemelen gebelik diyabetin çıkacak diyetle suyu normale düşürürsün.
Yok yok37den önce doğuranı pıçaklarım
Nosking bak gördün mü? Rabbim çözümsüz dert vermesinHiç korkma canım benim ikizlerden biri 24 civarında rahim ağzına baskı yapmaya başladı hala da aynı ağrıdan oturup ağladığımı bilirim ama sorun çıkmıyor.Dinlen stresten uzak tut kendini muhtemelen gebelik diyabetin çıkacak diyetle suyu normale düşürürsün.