2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Herkese merhaba bi sorum olucak.16.haftamdayım şuan.en son 12.haftada gitmiştim kontrole ve bi sonraki kontrolüm haftaya.yani ikiz gebelik için 5 hafta uzun bir süre değil mi? Bazen iyiler mi acaba diye endişe duyuyorum.sizlerde de bu endişe olmuş muydu? Kaçıncı haftadan sonra muayneler sıklaşıyor?
Benim doktorum 2 haftada bir çağırıyordu. Artık 3e çıkardı.

Herkese merhaba bi sorum olucak.16.haftamdayım şuan.en son 12.haftada gitmiştim kontrole ve bi sonraki kontrolüm haftaya.yani ikiz gebelik için 5 hafta uzun bir süre değil mi? Bazen iyiler mi acaba diye endişe duyuyorum.sizlerde de bu endişe olmuş muydu? Kaçıncı haftadan sonra muayneler sıklaşıyor?

Benim şimdiye kadar hep 20 günde birdi. 30'dan sonra haftada bir çağıracakmış. Öyle demişti. Gerçi durumuma göre değiştirebilir. 👍

Arkadaşlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim ilk başta tekkeseydi sonra gittiğimizde 2 kese olduğunu öğrendik şükür kalp sesini de duyduk ama ben hep korku oluyor saha önce düşük olduğu için hiç birşey yiyemiyorum Herşeyden miğdem bulanıyor birkaç gün süren karın ağrım oldu doktorum normal dedi miğdem bulansa korkuyorum bulanmasa yine korkuyorum ilk haftalar sizler neelr yaşadınız bana da destek olurmusunuz

Kızla hepiniz saolun. Doktorumla konuştum . Acile gidip lavman yaptirmami söyledi eğer lavman da ise yaramazsa ameliyat olursun dedi . Inslalah lavman ise yarar . Ameliyat hamileyken riskli olur canım sıkıldı

ben oldum canım 50 tane profesöre danıştım hepsi onay verdi en son amerika jinokolojik obsterik bilmem nesi hamileler ve emzirenler üzerinde yapılan araştırmayı yayınlayınca kesin verdim kararımı ve oldum. Corona aşıdan daha tehlikeli diye düşündüm ben
son günlerde de yaşanan gebe ölümleri kararımı çok etkiledi. kanser hastasıyım hemde ikiz gbeyim oluşan tek bir yumurtam vardı
bir daha anne olma şansı bulamayabilirim
eşiminde aşı olabilmesi için gereken yolları araştırıyorum şimdi yurtdışı aşı turları gibi

sinovac ölü aşı bana mantıklı gelmişti yan etkisi olmaz diye ama hocalar biontech önerdi alerjik bünyeliyim korktum önce alerji olurmuşum diye ama çok şükür sorunsuz geçti
Hangi aşıyı oldunuz acaba

Kızla hepiniz saolun. Doktorumla konuştum . Acile gidip lavman yaptirmami söyledi eğer lavman da ise yaramazsa ameliyat olursun dedi . Inslalah lavman ise yarar . Ameliyat hamileyken riskli olur canım sıkıldı

İnşallah lavman halleder ameliyata gerek kalmaz diye düşünüyorum. O kadar değildir herhalde ya. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun 🤲

Eşim bugün resmi tatilde olunca cuma randevusunu bugüne aldım kızlar.
Bebişlerimi gördüm, biri kız biri erkekmiş 😂
Klitoral çıkıntıymış pipi sandığımız 😁
Çarpıntım normalmiş gayet sağlıklıyız 😁

Oo farklı cinsiyetlerimizde artışta ne güzel 😍 Hayırlı olsun ♥️ Çarpıntı bende de ara ara oluyor fazla önemsememiştim. İçgüdüsel hareket ediyorum resmen 🤣🤣

Eşim bugün resmi tatilde olunca cuma randevusunu bugüne aldım kızlar.
Bebişlerimi gördüm, biri kız biri erkekmiş 😂
Klitoral çıkıntıymış pipi sandığımız 😁
Çarpıntım normalmiş gayet sağlıklıyız 😁
Canım sağ Salim kucağına almakta nasip olsun inşallah. Şarkı sözü gibi biri kız biri oğlan 🤩🤗 benimde yarın randevum var gerginim hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻

X