- 27 Aralık 2018
- 380
- 452
- 32
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.741
Bulantım var canım herşey kokuyor bişey yiyemiyorum bulantı ilacı kullanmıyorum tüp bebek ilaclarim var onları kullaniyorumCanim senin mide bulantin var mı ilaç kullaniyo musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulantım var canım herşey kokuyor bişey yiyemiyorum bulantı ilacı kullanmıyorum tüp bebek ilaclarim var onları kullaniyorumCanim senin mide bulantin var mı ilaç kullaniyo musun
Anladım kuzum sağ olasınYok canım değil diye biliyorum 2 buçuk altını istiyorlar fakat arkadaşımın 0.2lere mi ne düşmüştü o düşük oluyormuş benimde 1.97 çıktı canım normal dedi
Bende her hafta gidicem sanırım içim rahat edene kadarAy ben panikten ilk zamanlar 2 haftada bir gittim hep. Hareketleri hissetmeye başlayınca ayda bir gitmeye başladım şimdi doktorum 3 hafta sonra çağırıyor son iki kontroldür
Ultrason zararlı falan demişlerdi bana da baya bi araştırdım doktora da sordum zararı yok dedi. Öyle olunca gittim ben deBende her hafta gidicem sanırım içim rahat edene kadar
Benim doktorum 2 haftada bir çağırıyordu. Artık 3e çıkardı.Herkese merhaba bi sorum olucak.16.haftamdayım şuan.en son 12.haftada gitmiştim kontrole ve bi sonraki kontrolüm haftaya.yani ikiz gebelik için 5 hafta uzun bir süre değil mi? Bazen iyiler mi acaba diye endişe duyuyorum.sizlerde de bu endişe olmuş muydu? Kaçıncı haftadan sonra muayneler sıklaşıyor?
Herkese merhaba bi sorum olucak.16.haftamdayım şuan.en son 12.haftada gitmiştim kontrole ve bi sonraki kontrolüm haftaya.yani ikiz gebelik için 5 hafta uzun bir süre değil mi? Bazen iyiler mi acaba diye endişe duyuyorum.sizlerde de bu endişe olmuş muydu? Kaçıncı haftadan sonra muayneler sıklaşıyor?
Ben de ilk zamanlar kanama yüzünden her hafta gittim ama şimdi biraz uzun geldi süre.Ay ben panikten ilk zamanlar 2 haftada bir gittim hep. Hareketleri hissetmeye başlayınca ayda bir gitmeye başladım şimdi doktorum 3 hafta sonra çağırıyor son iki kontroldür
Bana da benimki uzun geldi.Benim doktorum 2 haftada bir çağırıyordu. Artık 3e çıkardı.
Benim anormal oldu bu.doktora söyleyeceğm.teşekkürler.Benim şimdiye kadar hep 20 günde birdi. 30'dan sonra haftada bir çağıracakmış. Öyle demişti. Gerçi durumuma göre değiştirebilir.
Hangi aşıyı oldunuz acababen oldum canım 50 tane profesöre danıştım hepsi onay verdi en son amerika jinokolojik obsterik bilmem nesi hamileler ve emzirenler üzerinde yapılan araştırmayı yayınlayınca kesin verdim kararımı ve oldum. Corona aşıdan daha tehlikeli diye düşündüm ben
son günlerde de yaşanan gebe ölümleri kararımı çok etkiledi. kanser hastasıyım hemde ikiz gbeyim oluşan tek bir yumurtam vardı
bir daha anne olma şansı bulamayabilirim
eşiminde aşı olabilmesi için gereken yolları araştırıyorum şimdi yurtdışı aşı turları gibi
sinovac ölü aşı bana mantıklı gelmişti yan etkisi olmaz diye ama hocalar biontech önerdi alerjik bünyeliyim korktum önce alerji olurmuşum diye ama çok şükür sorunsuz geçti
Kızla hepiniz saolun. Doktorumla konuştum . Acile gidip lavman yaptirmami söyledi eğer lavman da ise yaramazsa ameliyat olursun dedi . Inslalah lavman ise yarar . Ameliyat hamileyken riskli olur canım sıkıldı
Eşim bugün resmi tatilde olunca cuma randevusunu bugüne aldım kızlar.
Bebişlerimi gördüm, biri kız biri erkekmiş
Klitoral çıkıntıymış pipi sandığımız
Çarpıntım normalmiş gayet sağlıklıyız
İnşallah lavman halleder ameliyata gerek kalmaz diye düşünüyorum. O kadar değildir herhalde ya. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun
İnşallah gerek kalmaz kuzum geçmiş olsun bize de haber verKızla hepiniz saolun. Doktorumla konuştum . Acile gidip lavman yaptirmami söyledi eğer lavman da ise yaramazsa ameliyat olursun dedi . Inslalah lavman ise yarar . Ameliyat hamileyken riskli olur canım sıkıldı
Canım sağ Salim kucağına almakta nasip olsun inşallah. Şarkı sözü gibi biri kız biri oğlan benimde yarın randevum var gerginim hayırlısı olsun inşallahEşim bugün resmi tatilde olunca cuma randevusunu bugüne aldım kızlar.
İnşallah gerek kalmaz kuzum geçmiş olsun bize de haber ver
bi kiz bi ogln masallhh kuzumEşim bugün resmi tatilde olunca cuma randevusunu bugüne aldım kızlar.