- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.001
Onda bebeklerin yeri değişmiyor ama hep öne bakacaklar yani arada banada baksınlar isterimBen chicco ohlala 2 twin aldım kızlar. Kilosu çok hafif ve diğer yan arabalara göre biraz daha dar yapmışlar denedim kapıdan ve asansörden geçti. Bir de çocuklar büyüdükçe önlü arkalılar sıkıntı oluyormuş çok araştırdım. bunlar en azından baston 2-3 yaşına kadar kullanılıyormuş
Biri kız biri erkek canım. Gerçekten çok kullanışlıya benziyor katlanması arabaya konuşu vs baya pratik. Ee biz ikiz annelerine de pratiklik lazımCinsiyet neydi senin kuzucukların...
Sağlıkla kullansın canım, benim aklımdaki araba da o
Evet hep dışarı bakacaklar mecburen de :) bi de çevremdekiler bebek arabası tek bebekte bile çok kullanılmıyor öyle 5-7 binler filan verme dediler... Bakalım deneyip göreceğiz :)Onda bebeklerin yeri değişmiyor ama hep öne bakacaklar yani arada banada baksınlar isterim
Beşikde ne yapıcaksın düşündunmüEvet hep dışarı bakacaklar mecburen de :) bi de çevremdekiler bebek arabası tek bebekte bile çok kullanılmıyor öyle 5-7 binler filan verme dediler... Bakalım deneyip göreceğiz :)
Hangi rengini aldın ?ben kırmızı düşünüyorum.Biri kız biri erkek canım. Gerçekten çok kullanışlıya benziyor katlanması arabaya konuşu vs baya pratik. Ee biz ikiz annelerine de pratiklik lazım
Ben 6 aydan sonra odalarına geçirmeyi düşündüğüm için e bebekten sallanan portatif beşik aldım denemelik güzel çıktı şimdi ikincisini alıcamBeşikde ne yapıcaksın düşündunmüalınması gereken bir sürü şey var
Benim cinsiyetler farklı diye siyah aldımHangi rengini aldın ?ben kırmızı düşünüyorum.
Ben iki tane park yatak almayı düşünüyorum üç yıl sonra tayinimiz çıkacak oraya oda kurarım diye dusundüm ama kararsızım yinede belki burda oda kurar gittiğimiz yere götürürümBen 6 aydan sonra odalarına geçirmeyi düşündüğüm için e bebekten sallanan portatif beşik aldım denemelik güzel çıktı şimdi ikincisini alıcamÖnce park yatak alayım ikisini beraber yatırırım dedim 3-4 ay sonra dedim ya uyumazsa bir tanesi diğerinin beşiğini oturma odasına götürürüm dedim sen ne düşünüyorsun?
Benim cinsiyetler farklı diye siyah aldım
Tayin işi varsa haklısın tabi canım. Bizim öyle bir durum olmadığı için odayı kurmayı düşünüyorumBen iki tane park yatak almayı düşünüyorum üç yıl sonra tayinimiz çıkacak oraya oda kurarım diye dusundüm ama kararsızım yinede belki burda oda kurar gittiğimiz yere götürürüm
Ben 6 aydan sonra odalarına geçirmeyi düşündüğüm için e bebekten sallanan portatif beşik aldım denemelik güzel çıktı şimdi ikincisini alıcamÖnce park yatak alayım ikisini beraber yatırırım dedim 3-4 ay sonra dedim ya uyumazsa bir tanesi diğerinin beşiğini oturma odasına götürürüm dedim sen ne düşünüyorsun?
Benim cinsiyetler farklı diye siyah aldım
Oda bende kuracaktım ama 1 yaşına kadar yanımızdan nasıl ayıracağız?Ateşlenir diş çıkarır hasta olur nasıl takip edicez.O sebeple 1 yıldan snra oda kurup 2 tane ahşap seper beşik almayı düşünüyorum yatak odasına.Kendi odalarına gardroplarını alıcam.Ama yine doğuma kadar fikrimiz değişir mi bilmiyorum?Tayin işi varsa haklısın tabi canım. Bizim öyle bir durum olmadığı için odayı kurmayı düşünüyorum
Ay bu besiklerin görüntüsünü ben de çok seviyorum ama acaba 1 yaşına kadar yatabilir mi ? Benim evim de çok büyük değil iki tane park yatak almayı düşünüyorum ama emin olamıyorum dolap falan var ilerleyen zamanlarda oyuncak dolabı falanOda bende kuracaktım ama 1 yaşına kadar yanımızdan nasıl ayıracağız?Ateşlenir diş çıkarır hasta olur nasıl takip edicez.O sebeple 1 yıldan snra oda kurup 2 tane ahşap seper beşik almayı düşünüyorum yatak odasına.Kendi odalarına gardroplarını alıcam.Ama yine doğuma kadar fikrimiz değişir mi bilmiyorum?
Tatlım 70/103 ölçüleri 1 yaşa kadar rahat yatar canım.Ay bu besiklerin görüntüsünü ben de çok seviyorum ama acaba 1 yaşına kadar yatabilir mi ? Benim evim de çok büyük değil iki tane park yatak almayı düşünüyorum ama emin olamıyorum dolap falan var ilerleyen zamanlarda oyuncak dolabı falan
Bakayım bende pembis pembis:)Tatlım 70/103 ölçüleri 1 yaşa kadar rahat yatar canım.
Evet canm hayırlısı olsun inşaAllah 9 olduk 2 3 haftaya giderim İnşaAllahAnlıyorum canım teşekkürler
İnşallah canım yaa çok zorlanıyorum
Amiin inşallah12 de gidersen hiç şüphesiz görünür yada görünürler sıkma canını
Ben ablam doğum yapınca yanındaydım zaten sabaha kadar yatak odası salon çocuk odası evin her yerinde herkes bulunuyor :) sezeryan olduğu için ancak 20 gün sonra falan düzen oturmuştu ama ilk etapta eş çalışıyorsa ki çalışmasa da anneler kadar bakamıyorlar anne ile olmak mantıklı gibiKızlar size bişey sorucam doğumdan sonra salona yatak yapıp anneniz yada kayınvalidenizle mi yattınız gece yardımcı olması açısından benim eşim çalıştığı için annem zor olur salona yatak yaparız dedi daha önce çok yakınım doğum yapmadı nasıl oluyo işler nasıl yürüyo bilmiyorum
Nasıl rahat edeceksen canım.Yatak odasında olsan da annen sesinize gelir zaten yanınıza yardıma.Bnim yatak odasında olacak düzenim eşimle bakarız annemde sese gelirKızlar size bişey sorucam doğumdan sonra salona yatak yapıp anneniz yada kayınvalidenizle mi yattınız gece yardımcı olması açısından benim eşim çalıştığı için annem zor olur salona yatak yaparız dedi daha önce çok yakınım doğum yapmadı nasıl oluyo işler nasıl yürüyo bilmiyorum
Ben olsam kesinlikşe Perinataloga giderdim ikiz gebelikte çok daha önemli diye düşünüyorum hatta ikiz gebelikte genelde tüm kontroleri perinatoloğ ile devam eden çok kişi var onlar işlerinde çok daha uzmanBen ayrıntılı ultrason için perinatologa gidicektim ama doktorum gerek yok dedi başka bi doktora sordum oda kendi doktorun gerek görmediyse gitme senin doktorun çok iyi bi doktor dedi. Aynı şeyi farklı bi doktorda dedi o buranın en iyi doktoru diye ama aklımda yinede bi tereddüt var perinatologa gitsemmi diyorum
Ya işte ben bi kere gittim perinatologa kanama alanı var diye kontrolüne gitmiştim çok beceriksizdi kanama alanını başka bi yer sandı ben gösterince gördü falan ama diğer kendi doktorum üniversitede hoca buranın en iyi doktoru iki üç tane perinatolog olmasına ragmen kaç tane kadın doğumcuya sorsam senin doktorun buranın en iyi doktoru dediBen olsam kesinlikşe Perinataloga giderdim ikiz gebelikte çok daha önemli diye düşünüyorum hatta ikiz gebelikte genelde tüm kontroleri perinatoloğ ile devam eden çok kişi var onlar işlerinde çok daha uzman
Eşim çalıştığı için onla bakmam zor olur gibi bide sezeryanlı olucamNasıl rahat edeceksen canım.Yatak odasında olsan da annen sesinize gelir zaten yanınıza yardıma.Bnim yatak odasında olacak düzenim eşimle bakarız annemde sese geliryetişemezsek.Veya bebişleri alır salona geçeriz.