2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Günaydın kızlar...:KK68:

Mutlu sağlıklı bi hafta olsun hepimize.Perinatolog randevumu aldım 21 kasıma inşallah bu aşamayı da hepimiz sağlıkla atlatırız...
Buarada tetanoz aşısı için ne düşünüyosunuz?Bi çok yerde forumlarda gruplarda aşı sonrası yüksek ateş yaşandığı için riskli gebeliklerde erken doğuma sebebp olduğu yazıyo.Açıkcası sağlık ocağı aradığında geç yaptırmak istediğimi söyleyeceğim 30/31 HAFTA SONRASI
Sizin fikriniz nedir?

Mutlu sağlıklı bi hafta olsun hepimize.Perinatolog randevumu aldım 21 kasıma inşallah bu aşamayı da hepimiz sağlıkla atlatırız...
Buarada tetanoz aşısı için ne düşünüyosunuz?Bi çok yerde forumlarda gruplarda aşı sonrası yüksek ateş yaşandığı için riskli gebeliklerde erken doğuma sebebp olduğu yazıyo.Açıkcası sağlık ocağı aradığında geç yaptırmak istediğimi söyleyeceğim 30/31 HAFTA SONRASI
Sizin fikriniz nedir?
Günaydın canım ben 21.haftamda ilk dozumu yaptırdım şimdi 26 kasımda ikinciyi yaptıracağım. Öyle ateş vs olmadı sadece ilk gün kolum hafif acıdı o kadar. Kendi doktorum da detaylıya gittiğim prof perinatalog da mutlaka yaptırılması gerektiğini söyledi

Sizin fikriniz nedir?
Ben ayrıntılı ultrason için perinatologa gidicektim ama doktorum gerek yok dedi başka bi doktora sordum oda kendi doktorun gerek görmediyse gitme senin doktorun çok iyi bi doktor dedi. Aynı şeyi farklı bi doktorda dedi o buranın en iyi doktoru diye ama aklımda yinede bi tereddüt var perinatologa gitsemmi diyorum 😕

Sizin fikriniz nedir?
Selam canım bildiğim kadarıyla onun belli bir zaman aralığı var tarihi biz belirleyemiyoruz benim şahsi fikrim aşıları yaptırmak gerektiği yönünde. Bir de çevremde birçok hamile oldu ama hiçbirinde ateş yaptığına şahit olmadım tabiki her bünye farklı ama inşallah bizde de sorun olmaz

Bana da doktorum ikiz gebelikler daha geç hissedilir çünkü bebekler ayrı ayrı küçük olduğu için. Acı sanki rahim büyüdüğü için gibi geliyor bana
Rahim, yan bağlar, vücut ağırlık noktası değişmesi, bebek yerinin değişmesi bunların hepsi yaparmış ben pek anormal bakmiyorum. Normal içimizde 2 tane canlı var ve büyüyorlar vücutta ayak uydurmaya çabalıyor. Doktor doğru söylemiş bana da 21 26 arası dediler:)
Ben ayrıntılı ultrason için perinatologa gidicektim ama doktorum gerek yok dedi başka bi doktora sordum oda kendi doktorun gerek görmediyse gitme senin doktorun çok iyi bi doktor dedi. Aynı şeyi farklı bi doktorda dedi o buranın en iyi doktoru diye ama aklımda yinede bi tereddüt var perinatologa gitsemmi diyorum 😕

Lütfen yapmayın tekil gebelikte bile 1 seferliğine perinatologa gönderiyorlar kaldı ki bu ikiz. Fetal eko yapılıyor hergittigimde ayrıntılı inceleniyor. Hic gitmeden olur mu. Benim doktorum aynı zamanda perinatolog olmasına rağmen ben ikinci bir göz için yine başka bir petonatolofa gidiyorum. Kadın doğum ayrı perinatoloji ayrı.

Rahim, yan bağlar, vücut ağırlık noktası değişmesi, bebek yerinin değişmesi bunların hepsi yaparmış ben pek anormal bakmiyorum. Normal içimizde 2 tane canlı var ve büyüyorlar vücutta ayak uydurmaya çabalıyor. Doktor doğru söylemiş bana da 21 26 arası dediler:)

Lütfen yapmayın tekil gebelikte bile 1 seferliğine perinatologa gönderiyorlar kaldı ki bu ikiz. Fetal eko yapılıyor hergittigimde ayrıntılı inceleniyor. Hic gitmeden olur mu. Benim doktorum aynı zamanda perinatolog olmasına rağmen ben ikinci bir göz için yine başka bir petonatolofa gidiyorum. Kadın doğum ayrı perinatoloji ayrı.
Evet haklısın ben üç doktorda takipliyim üç doktorda aynı şeyi söyleyince ne bilim.bi kere gittim perinatologa hiç ama hiç memnun kalmadım.

Screenshot_2020-10-26-12-59-48-509_trendyol.com.jpg
kızlar hangi bebek arabası daha iyi sizce

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-26-13-00-12-414_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2020-10-26-13-00-12-414_trendyol.com.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 24
Evet haklısın ben üç doktorda takipliyim üç doktorda aynı şeyi söyleyince ne bilim.bi kere gittim perinatologa hiç ama hiç memnun kalmadım.

Inan bunlar benim.kacinci doktorlarım. 12. Haftadaydım uykularım.kaciyordu iyi doktorum yok diye. Sonra sonra buldum. Perinatoloji de fetal eko bakıyorlar. Çok çok çok önemli. O yüzden ihmal etme.

Bebek arabasına gelince arka arkaya olanları ikiz annesi olan arkadaşım tavsiye etmedi. Hem arkadaki bebek sıkılıyor hemde öncekinin koltuğuna tekme atıyormuş:)))

Inan bunlar benim.kacinci doktorlarım. 12. Haftadaydım uykularım.kaciyordu iyi doktorum yok diye. Sonra sonra buldum. Perinatoloji de fetal eko bakıyorlar. Çok çok çok önemli. O yüzden ihmal etme.

Bebek arabasına gelince arka arkaya olanları ikiz annesi olan arkadaşım tavsiye etmedi. Hem arkadaki bebek sıkılıyor hemde öncekinin koltuğuna tekme atıyormuş:)))

Duyumlarima gore biraz buyunce yer kavgasi oluyomus arkali onlude 😊
Yan yana olanda asansöre yola sığmıyomuş amaaaan napcaz 😔

Bence bebeklerin mizaclarını görmeden bunu almamak lazım. Ben tekli almaya karar verdim. Yan yana sığmıyor önlü arkalı sıkıntılı. Tekli alıp yanina kanguru ile devam.ederim.buyuyene kadar diye düşünüyorum.

Bence bebeklerin mizaclarını görmeden bunu almamak lazım. Ben tekli almaya karar verdim. Yan yana sığmıyor önlü arkalı sıkıntılı. Tekli alıp yanina kanguru ile devam.ederim.buyuyene kadar diye düşünüyorum.
Bunların pusetleri aynı zamanda oto koltuguda oluyor biz sürekli yolculuk yapıcaz oyuzden erken alırım diye düşündüm ama yinede çok kararsızım.

Benim kendi tüp doktorum da prof çok iyi hekimliği her defasında çok güzel inceliyo ölçüyo bakıyo ama yine de perinatoloğa görün dedi izmirde doç.cenk gezer'den aldım randevumu.İnşallah problemsiz bunu da atlatırız.Bnce sende git canım.Allah korusun bişey ne çıkarsa doğumda ona göre müdahele ediliyomuş.

Ben ben ben :) anlamadim noluyor ama acıyor anlık. Ağrı desem değil birşey yok desem değil. Bir garip. Içerden birşey acıtıyor. Ben 2 kere erkek olandan sanki 2 minik tekme hissettim gibi ama doktor 20 21. Hafta şu an erken dedi bilemiyorum
Hissetmiş olabilirsin.Doktorum bana 16.haftadan snra hissedersin dedi.Oltaya balık gelince vurması gibi dedi.Gerçekten de öyle özellikle bugün soldaki yavrum baya kuvvetli vurdu peş peşe.Kızlar çabuk hareketlenirmiş.Özellikle yemek yemeye başladığımda hareketleniyolar. :KK68: :nazar:

Bunların pusetleri aynı zamanda oto koltuguda oluyor biz sürekli yolculuk yapıcaz oyuzden erken alırım diye düşündüm ama yinede çok kararsızım.

Bende o yüzden 1 tane alacağım. Valla bilemedim bana daha erken geliyor. O yüzden pek bakmiyorum sadece 2 tane olanların mantıksız olduğunu düşünüyorum özellikle küçükken çünkü yanyana alsan genisbarka arkaya alsan çocuk durmuyor diyorlar.

Hissetmiş olabilirsin.Doktorum bana 16.haftadan snra hissedersin dedi.Oltaya balık gelince vurması gibi dedi.Gerçekten de öyle özellikle bugün soldaki yavrum baya kuvvetli vurdu peş peşe.Kızlar çabuk hareketlenirmiş.Özellikle yemek yemeye başladığımda hareketleniyolar. :KK68: :nazar:

Bana da tam tersi dediler. Erkek çabuk hareketlenir dediler 2 kere hissettim 19. Haftadayım. Erkek olan vurdu gibi geldi 2 kere arka arkaya. Ama inşallah bir an önce hareketlerini duyarım çok heyecanli bir duygu 🥰

Abc zoom desing daha iyi ancak prego tercih edilecekse 2072 tercih edilmeli. Resimdeki 2071 bir alt model. Abc yi görme şansınız varsa mutlaka görün ben göremediğim için internetten de almaya cesaret edemedim. Prego 2072 yi tercih ettim.
Benim ikisinide görme şansım yok maalesef burda satılmıyo çoğu yere sordum 😕 ABC olan pregoya göre daha hafifmiş internette öyle okudum bide ABC nin pusetı yarım gibi üst kapatma yeri yok

Yan yana olanda asansöre yola sığmıyomuş amaaaan napcaz 😔
Ben chicco ohlala 2 twin aldım kızlar. Kilosu çok hafif ve diğer yan arabalara göre biraz daha dar yapmışlar denedim kapıdan ve asansörden geçti. Bir de çocuklar büyüdükçe önlü arkalılar sıkıntı oluyormuş çok araştırdım. bunlar en azından baston 2-3 yaşına kadar kullanılıyormuş

Cinsiyet neydi senin kuzucukların...:nazar:
Ben chicco ohlala 2 twin aldım kızlar. Kilosu çok hafif ve diğer yan arabalara göre biraz daha dar yapmışlar denedim kapıdan ve asansörden geçti. Bir de çocuklar büyüdükçe önlü arkalılar sıkıntı oluyormuş çok araştırdım. bunlar en azından b

Ben chicco ohlala 2 twin aldım kızlar. Kilosu çok hafif ve diğer yan arabalara göre biraz daha dar yapmışlar denedim kapıdan ve asansörden geçti. Bir de çocuklar büyüdükçe önlü arkalılar sıkıntı oluyormuş çok araştırdım. bunlar en azından baston 2-3 yaşına kadar kullanılıyormuş
Sağlıkla kullansın canım, benim aklımdaki araba da o :KK68:

X