2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba kızlar bayadır bakmamısım buraya hiç bildirim de gelmemiş. Nasılsınız? İkiz hamilelik nasıl gidiyor? Ben bişey sorucam perinatolojiye giden arkadaşlara. Ben 14haftalıkken sehir hastanesind gittim biraz kötü bi deneyimdi doktor cok üzdü ama ayrıntılı ultrason için 18–19 ve 20–21 gibi iki hafta arayla gel dedi simdi ben 18+3e randevu buldum ama direk gittigimde perinatoloji cekiyor degılmı ayrıntılı ultrasonu ya kadın doguma gittiginde birde radyolojiye randevu alınıyo diye falan duydum da normalde özele gidiyorum tam öğreneym diye sormak istedim. Her gittigimde bir sorun yasıyorum herkes basından savıyor haftasını gecircem diye korkuyorum çünkü ilk randevu bulamadım 14te gittim diye demediğini bırakmadı doktor

Perinatologa randevu aldiysan ona gidersin canim kadin doguma aldiysan ona gidersin sen hangisine aldin randevu 18+3 icin ?

Ben Avrupada yasiyorum ilk dogumumda da bundada ilk üç ay iki haftada bir sonra ayda bir son 3 ay yine her iki haftada bir ultrason a giriyorum. Arkadaşlar lütfen yanlis bilgi vermeyin kulaktan dolma fikirlerle.ikiz olduğu icin suan daha da önem gösteriyorlar .

Perinatologa randevu aldiysan ona gidersin canim kadin doguma aldiysan ona gidersin sen hangisine aldin randevu 18+3 icin ?
Perinatolojiye aldım canım ona gidicem de direk o cekiyor degilmi diye sordum canım. Cünkü kadın dogum radyolojiye gönderiyormus ve onada ayrıyeten sora almak gerekiyormus gibi seyler söylediler ondan emin olmak istedim yani perinatolojiye gittigimde beni bir daha radyolojiden randevu al demez degilmi diye öğrenmeye calısıyorum anlatabildim mi

Ayrintili bir kez yapildiktan sonra tekrar sadece ihtiyac halinde yonlendirir canim yoksa yonlendirmez direkt perinatolog bakiyor. İnsallah bebislerden guzel sonuclar alirsin bir daha perinatolojiyle hic isin olmaz

canim gitmeden once bir sekilde hastaneye ulasmaya calissan tekrar? hepsi ayni midir bilmiyorum ama zeynep kamildeki perinatolojiye gitmistim ben de, biz ayrintili ultrason cekmiyoruz doppler randevusu alacaksin 182den,onlar bakacaklar demisti,bosuna gitmis olma.

İkiz gebelik ile ilgili söylemedim gebelik durumu için söyledim. Hangi ülkedesin bilmiyorum ama farklılıklar olabilir hatta aynı ülkenin farklı bölgeleri bile farklı olabilir .kulaktan dolma bir bilgiyi paylaşmadım ben burda elimden geldiğince bilgim dahilinde paylaşım yapıyorum. Hollanda ve Danimarka da hamile kuzenlerim var onların sürecini aktardım biri 6 aylık biri 7 aylık hatta danimarkada yaşayan henüz bir jinekolog bile bakmadı bana dedi ebeler bakıyormuş riskli bir durum varsa doktor devreye giriyormuş ama dediğim gibi ülkelerin farklı bölgeleri için farklı uygulamalar olabilir bir de benim kuzenler tekil gebelik onun da etkisi olabilir .Tecrübelerimiz ve okuduklarımıza dayanarak bir bilgi birikimi oluşturmaya çalışıyoruz kulaktan dolma bilgi kirliliğine ben de karşıyım . Bize farklı bakış açısı kazandıracak tecrübelerini seve seve dinlerim . Sağlıkla kucakla miniklerini :)

Ayrintili bir kez yapildiktan sonra tekrar sadece ihtiyac halinde yonlendirir canim yoksa yonlendirmez direkt perinatolog bakiyor. İnsallah bebislerden guzel sonuclar alirsin bir daha perinatolojiyle hic isin olmaz
14 haftalıkken gittigimde doktor kendisi iki hafta arayla yapılıyor 18veya 19da randevu al sonrada 20 21 bir daha dedi ondan 18+3e bulunca aldım bakalım. Ben öncesinde kadın doguma gitmiştim o sevketti zaten direk perinatolojiye gidilmiyor. Amin inşaallah ya hepimiz hayırlısıyla güzel bi hamilelik gecirip hayırlı sağlıklı evlatlarımızı alalım kucagımıza

İşte öyle bişeyle karsılasmıyım diye sorayım dedim bende. Sağol canım. 182yi aradım operatöre baglamıyor bir türlü ya önceden direk operatör cıkıyordu sinir oldum dün. Ben şehir hastanesini arayıp ulasmaya calısayım bari en iyisi inşaallah düzgünce cevap alabilirim

Nasıl model canım bahsettigin?

Canım bundan bakıyorum bu ara. Anne yani park yataklar ebat olarak çok büyük. 2 tane yan yana nasıl sigar bilmiyorum. Birde gıcırdama olayı var. Aynı yatağa alsan rahat olmuyormuş. Kullanan arkadaşlarım var. Yoksa benim de mantığım anne yani park yatakti. Şimdi bunu düşünuyorum

Bunu bebekler ne kadarlık olana kadar kullanabiliyor

Kızlar evdeyken ne işler yapabiliyorsunuz?sürekli yatiyo musunuz?bugün izinliyim yemek mutfak toparlama vs yaptım snra da vicdan yaptım kendimce.Cok mu ayakta kaldım diye

Bunlar sallaniyor mu acaba ayaklar sabit gibi duruyor

Kızlar evdeyken ne işler yapabiliyorsunuz?sürekli yatiyo musunuz?bugün izinliyim yemek mutfak toparlama vs yaptım snra da vicdan yaptım kendimce.Cok mu ayakta kaldım diye
Yok canım ben normalde işten gelince de dünya iş yapıyorum:) evdeyken zaten durmadan yapıyorum:) hasta değiliz hamileyiz :) eğer bir sorun yoksa rahat ol canım bir şey olmaz Allah in izni ile :)

Yok canım ben normalde işten gelince de dünya iş yapıyorum:) evdeyken zaten durmadan yapıyorum:) hasta değiliz hamileyiz :) eğer bir sorun yoksa rahat ol canım bir şey olmaz Allah in izni ile :)
Benimde iş masa başı ama evde kalınca yemek mutfak toparlama vs yapiyorum.
Buarada ben kurumla görüştüm 15 aralikta 24 haftam dolunca izne çıkıyorum.
Gün sayar oldum sabah uyanmak zor geliyo yavaştan.Sende çıkacaksın izne değil mi?senin ne zaman doluyo

Sabahtan bende mutfakla, salonu toparladim biraz. 45 dakika anca surmustur. O zamandan beri de yatiyorum, bugun malum tatil, dinlenelim biraz. Korona olmasa neler yapardik tabi ama. O kadarcik islenmeyle bir sey olmaz. Allaha sukur ikiz olsak bile yolunda gitmeyen bir sey yok.

Buarada saçlarınız da dökülme var mı kızlar?
Benim pozitiften bu yana saçlarımın yarısı gitti diyebilirim dökülmekten.

Ne bileyim canım ya.20.haftada arkadaş detayliya girdi rahim uzunlugu 40 mm çıkmış buna rağmen doktor yarım saatten fazla yürüme ve çok ayakta kalma demiş.
Aklıma herşey takiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…