- 28 Ocak 2018
- 538
- 711
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Çoğu kişi yaşamıştır diye düşünüyorum ama doktorunuzu arayın mutlaka. Progestan kullanıyor musunuzKızlar yardımcı olun lütfen bugün 5+1 olduk 2 tane kese gördük henüz kalp atışı duymadık. Sabah uyandığımda peçeteye açık renkli kan geldi kasık ağrımda var sonra peçete koyduğumda kahveremgisydi korkuyorum böyle bişey yaşayan oldu mu
Evet progestanı fitil olarak alıyorum sabah uyguladım progestan fitille birlikte kahverengi akıntı gelmiş hepÇoğu kişi yaşamıştır diye düşünüyorum ama doktorunuzu arayın mutlaka. Progestan kullanıyor musunuz
Panik olma canim daha cok kucukler yerlesmeyle igilidir muhtemelen ama doktorunla iletisime gec ya da varsa bulundugun ilde kadin dogum acile git insallah biseycikleri yoktur yerlesiyodur kuzularEvet progestanı fitil olarak alıyorum sabah uyguladım progestan fitille birlikte kahverengi akıntı gelmiş hep
Neredeyse bir cogumuz kanama, kahverengi leke yasadi. Kimi sebepsiz, bende kanama alani oldugu icin oldu. Doktorunla gorusup, yonlendirmesini almakta fayda var tabi ki. Ek igne verebilir. Vakit kaybetmeden kendisine danisin. Icinizi ferah tutun, yasayan ve hicbir sey olmayan cok fazla insan var.Evet progestanı fitil olarak alıyorum sabah uyguladım progestan fitille birlikte kahverengi akıntı gelmiş hep
Doktorum yarın kontrole çağırdı proluton vurulam bugün transfer sonrası haftada 1 kullanıyordum zaten kan sulandırıcıyı kesti hayırlısı allahtan elimizden bir şey gelmiyor inşallah iyiye işarettirNeredeyse bir cogumuz kanama, kahverengi leke yasadi. Kimi sebepsiz, bende kanama alani oldugu icin oldu. Doktorunla gorusup, yonlendirmesini almakta fayda var tabi ki. Ek igne verebilir. Vakit kaybetmeden kendisine danisin. Icinizi ferah tutun, yasayan ve hicbir sey olmayan cok fazla insan var.
Tuvalet dışı yattığın yerden kalkmamakta çalış, doktorun iğne verir belki ama benimkini progestan kesmişti yaklaşık 8saat sonra . Kahverengi kanamaların genelde olabileceğini söylüyorlar zaten panik yapmadan doktorunun dediğini yap canım. Hemen hemen hepimiz geçirdik bu tip kanamalarıEvet progestanı fitil olarak alıyorum sabah uyguladım progestan fitille birlikte kahverengi akıntı gelmiş hep
Ben de kan sulandiricilari kesmistim 3-4 gun o zamanlarda. Panik yapmayin, kendinizi yormayin. Elinizden geldigince yatarsk istirahat edin. Yarin doktorunuz olmasi gerekeni de soyler zaten. Insallah hayirli haberlerle gelirsiniz. Gecmis olsun.Doktorum yarın kontrole çağırdı proluton vurulam bugün transfer sonrası haftada 1 kullanıyordum zaten kan sulandırıcıyı kesti hayırlısı allahtan elimizden bir şey gelmiyor inşallah iyiye işarettir
Detaylı randevunuzu aldınız mı?ne zaman gideceksiniz?Tuvalet dışı yattığın yerden kalkmamakta çalış, doktorun iğne verir belki ama benimkini progestan kesmişti yaklaşık 8saat sonra . Kahverengi kanamaların genelde olabileceğini söylüyorlar zaten panik yapmadan doktorunun dediğini yap canım. Hemen hemen hepimiz geçirdik bu tip kanamaları
Biz 1 ay önceden almıştık Kasım ın ilk haftası gideceğiz kısmetseDetaylı randevunuzu aldınız mı?ne zaman gideceksiniz?
Benim 12. Haftada baslamıştı kusmalarimKızlar selam geçen hafta bulantılarım geçmişti ama 10. Haftadan sonra tekrar başladı hatta daha şiddetli sizlerde de olan var mı ? 11.haftaya girdim hala sabah ve akşam çıkarıyorum önceden hiç değilse çıkarmıyordum
16dan sonra rahatlarsin canim insallah o haftalar oyle oluyor geneldeKızlar selam geçen hafta bulantılarım geçmişti ama 10. Haftadan sonra tekrar başladı hatta daha şiddetli sizlerde de olan var mı ? 11.haftaya girdim hala sabah ve akşam çıkarıyorum önceden hiç değilse çıkarmıyordum
Bende bugun bebeklerin oldugu bolgede degisik hassasiyetler, degisik sizilar hissediyorum. Napiyolar da ben bunlari hissediyorum acaba. Var mi benim gibi bebeklerin oldugu yerde hafif agrimsi seyler hisseden?
Birkac gundür aynı şeyleri hissediyorum sanki birisi icerden acıtıyor:) hareketlerini ne zaman hissederim diye sabırsızlıkla bekliyorum canım sende var mı hareket kıpırtı
Erken mi almak gerekiyo ona göre bende alayım şimdiden 21.haftada gideceksin demişti en son ümit hanimBiz 1 ay önceden almıştık Kasım ın ilk haftası gideceğiz kısmetse
Bana da doktorum ikiz gebelikler daha geç hissedilir çünkü bebekler ayrı ayrı küçük olduğu için. Acı sanki rahim büyüdüğü için gibi geliyor banaBen ben ben :) anlamadim noluyor ama acıyor anlık. Ağrı desem değil birşey yok desem değil. Bir garip. Içerden birşey acıtıyor. Ben 2 kere erkek olandan sanki 2 minik tekme hissettim gibi ama doktor 20 21. Hafta şu an erken dedi bilemiyorum
Canm çok teşekkür ederim güzel temennilerin için. Evet gerçekten öyle insanın içine sinmiyor öyle olunca da mutlu olamıyorsun. Bakalım bende iyi bir doktor ve hastane arayışındayım 12.haftada giderim olmadı büyür hem belki cinsiyeti de söylerler o zamana varsa ikiz o zamana artk görülmemesi imkansız gibi olur kocaman oluyorlar. Şuan ikiz tek kelimesi duymak bile canımı sıkıyor 1hafta ben uyuyamadım her türlü duyguyu yaşadım böyle olunca bi yanım sevindi bi yakın üzüldü etkilendim açıkcası. Rabbim hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllahBir doktor içine sinmediyse muhakkak değiştir hiç tereddüt etme ben şahsen etmedim ertesi hafta başka dr a gittim.
2 li tarama 11 ile 14 haftalar arası yapılıyor ve genellikle 12 tercih ediliyor diye biliyorum. Sen 9. Haftadasın ve nasıl olurda görünmez çok garipsedim. Bu arada ben koru hastanesinde takibimi yaptırıyorım. İlk öğrendiğimde devlete gittiğimde keseyi bile görmemişlerdi erken demişlerdi ertesi hafta gittiğimde hem keseleri hemde kalp atışlarını gördüler. Seninde evlatlarının içinde en hayırlısını diliyorum canım
Cenk beyin sekreteri söylüyor ne zaman geleceğinizi, bana 22. haftama verdi mesela. Erken mi almak gerekiyor bilmiyorum doktorum perinatoloğa yönlendirdikten sonra hemen aradım randevu aldımErken mi almak gerekiyo ona göre bende alayım şimdiden 21.haftada gideceksin demişti en son ümit hanim
Bnde 22. Haftada gidicemCenk beyin sekreteri söylüyor ne zaman geleceğinizi, bana 22. haftama verdi mesela. Erken mi almak gerekiyor bilmiyorum doktorum perinatoloğa yönlendirdikten sonra hemen aradım randevu aldım
Anlıyorum canım teşekkürlerBenim 12. Haftada baslamıştı kusmalarim
İnşallah canım yaa çok zorlanıyorum16dan sonra rahatlarsin canim insallah o haftalar oyle oluyor genelde
Amiin inşallahCanm çok teşekkür ederim güzel temennilerin için. Evet gerçekten öyle insanın içine sinmiyor öyle olunca da mutlu olamıyorsun. Bakalım bende iyi bir doktor ve hastane arayışındayım 12.haftada giderim olmadı büyür hem belki cinsiyeti de söylerler o zamana varsa ikiz o zamana artk görülmemesi imkansız gibi olur kocaman oluyorlar. Şuan ikiz tek kelimesi duymak bile canımı sıkıyor 1hafta ben uyuyamadım her türlü duyguyu yaşadım böyle olunca bi yanım sevindi bi yakın üzüldü etkilendim açıkcası. Rabbim hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah
TAMAM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM.Cenk beyin sekreteri söylüyor ne zaman geleceğinizi, bana 22. haftama verdi mesela. Erken mi almak gerekiyor bilmiyorum doktorum perinatoloğa yönlendirdikten sonra hemen aradım randevu aldım