2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ablandan az bucuk deneyim kazanmısındır ne güzel benim hiç öyle yakınım doğum yapmadı napcam bilmiyorum bide hem annem hem kayınvalidem olucak ikisi aynı anda memleket çok uzak yoksa gel git yaparlardı

Senin bulunduğun yerde demek iyi perinatoloğ yok canım yani sen gösterince görmesi filan

Ablandan az bucuk deneyim kazanmısındır ne güzel benim hiç öyle yakınım doğum yapmadı napcam bilmiyorum bide hem annem hem kayınvalidem olucak ikisi aynı anda memleket çok uzak yoksa gel git yaparlardı
Annen ve kayinvaliden anlamıyorsa sıkıntı yok benimkiler kedi köpek gibi:) mecbur ayrı ayrı gelecekler :) tecrübe tabi iyi oluyor ama merak etme canım her şey iç güdüsel rayına oturuyor bir şekilde

Tatlım 70/103 ölçüleri 1 yaşa kadar rahat yatar canım.

Canım yatmıyor. Yeğenim için aldık 4. Ayda sağa sola dönerken gıcırdamaya başladı. Üzerine kilo olarak kaldıramadı gicirdiyordu, birde 6. Ayda çocuk ayağa kalkıp üzerinden düştü. Bebekler için bu tarz korkuluklu şeyler ilk 3 4 ay rahat oluyor sonra içinden çıkmaya çabalayıp düşüyorlar bilginiz olsun.

Yüksekliği ayarlanıyo ama çoğunun.Bende park yatağı sevmiyorum fış fış fışırdıyo sallarken

Yüksekliği ayarlanıyo ama çoğunun.Bende park yatağı sevmiyorum fış fış fışırdıyo sallarken
Canım benim.yegenim üzerine orttugumuz örtü ve oyuncağını üst üüstekoyup o bariyeri aşıp atladı. Şok olduk

Bende park yatak sevmiyorum. Hem de çok kaba. Anne yanına baksaniz? Şu an kafamda o var benim.

Nasıl model canım bahsettigin?

Ya öyle bir risk de var tabi çünkü besikler baya küçük duruyor . Ben seviyorum park yatağı güzel modelleri var ve çok pratik geliyor bana. Anne yani besikler de güzel ama acaba sallanıyor mu onlar

Ya öyle bir risk de var tabi çünkü besikler baya küçük duruyor . Ben seviyorum park yatağı güzel modelleri var ve çok pratik geliyor bana. Anne yani besikler de güzel ama acaba sallanıyor mu onlar
Park beşiğin anne yanı olanı var ben öyle almayı düşünüyorum

Kızlar ben bugün 5+4 üm siz kalp atışı duyduktan sonra doktor kontrollerine hangi aralıklarla gittiniz bilgi verirmisiniz

Normali 2 hafta mı acaba canım
Bebeklere haftasına göre değişir bu durum .ikiz gebelikler biraz daha riskli olduğu için ilk başlarda doktor daha sık görmek istiyor. Ama şu da bir gerçek ki problem yoksa ultrasona sık girmek bebek ve anne için pek iyi değil. Mesela Avrupa ülkelerinde tüm gebelik boyunca 2 kere ultrasona alıyorlar fazlası için özel bir durum olmalı

Cenk beyin sekreteri söylüyor ne zaman geleceğinizi, bana 22. haftama verdi mesela. Erken mi almak gerekiyor bilmiyorum doktorum perinatoloğa yönlendirdikten sonra hemen aradım randevu aldım
Merhaba bugün bı arkadaşım Cenk beyde detayliya girdi yaklasik 2.5 saat kadar sürmüş.
Ayrıca bilgin olsun vajinal rahim uzunluguna bakıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…