-
- Konu Sahibi incikartanesi
Ay evet yaşıt olacaklar inşallah:) bakalım heyecanla bekliyorum yazarım buraya sonucuAmin inşaallah hepimiz alalımyok tüp bebek değil aşılama yaptırmıştık biz ilkti de şükür Rabbime tuttu son adetim 7temmuz canım benimde tam 6hafta bitti iki gün var aramızda
TamAm canım hayırlısı olsun inşaallahAy evet yaşıt olacaklar inşallah:) bakalım heyecanla bekliyorum yazarım buraya sonucu
Merhaba canım sende çok zorlandın mı peki bulantı kusma falan ben cok sıkıntı yasıyorum ya ikiz olduğu için dedi doktorum ilaç kullanmaya başladım okadar fenaherkese merhaba, ben de gecen hafta 11+6da ikili test icin dr.uma gittigimde ogrendim tek yumurta ikizi tasidigimi,oncesinde hep tek bebek gorunuyordu. benim ikinci gebeligim, 5 yasinda bir kizim var,iki gebeligim de dogal yolla oldu. simdi 12+6dayiz.tek kese iki zar varmis, bircok da risk varmis. henuz beni takip edecek bir kadin dogum veya bir perinatoloji uzmani bulamadim ama moralimi bozmuyorum:))
Bendede biraz korku var acıkcası ikiz direk riskli gruba giriyormus insan ister istemez simdiden dogumu da düşünüyor sonrası nasıl olacak yetebilecekmiyim bakabilecekmiyim bisürü sey geliyor aklıma. Banada dün prilam verdi doktor serumdan sonra aldım aksam bugün kalkınca biraz birşeyler yiyebildim çok şükür bakalım aksamdan iki tane alınıyo ya o yeterli gelirse gündüz almıcam. İnşaallah cabuk gecer senin 13hafta olmus artık gecer belkievet, ilk gebeligime hic benzemiyor, ben birseyler yolunda gitmiyor sanki diye dusunuyordum, cok fazla bulanti cok fazla yorgunluk, yataktan cikamiyordum. ikili test icin gittigimde gorundu ikizi. buyuk surpriz oldu, ama sevincin hemen sonrasi korkular basladi. simdi biraz daha toparladim kendimi ama o bulantilar gecmedi hala, midem agzimda dolasiyorum ozellikle birseyler yedikce. prilam vermisti bana da dr.,gunde 3 tane aliyordum, ne fayda ama, biraktim en sonunda. 2 haftaya gecer o bulantilar diyorlar umarim gecer.
Ben Kayseri'de almıştım perinatolojiye randevu 400 TL idi muayene ücreti . Eşim sıcak bakmadı oyuzden normal kadın dogumcuda devam ediyorum benim cok nadir bulantım oluyo sadece canım hiç yemek yemek istemiyorevet, doktorlar da hemen perinatolojiye yonlendiriyorlar. riski fazla, sakin kalabilmek zor ama guzel hikayeler de var, dilerim biz de onlar gibi guzel haberlerimizi paylasiriz. bulantilar biraz daha hafifliyor 12.hafta civari ama daha tamamen gecmedi bende, sukur ki artik midemi tutacak kadar yiyebiliyorum. kadin dogum mu yapiyor sizin takibinizi? aslinda daha zamaniniz var ama devlette ense kalinligi olcumlerini yaptiracaksaniz 9.hafta civari perinatoloji randevusu kovalamaya baslayin, en erken 2 hafta sonrasina veriliyormus randevular. ben bulamadim mesela, ozelde yaptirdik.
Ben özelde kadın doğuma gidiyorum simdilik ama birde fakültede randevu bakmaya başlayacağım fakültede sadece risklilere bakıyorlarmıs zaten herhalde benide alırlar diye düşünüyorum simdilik perinatolojiye gitmemle ilgili bişey demedi doktorumda ama ilerde gerekirmi nolur bilmiyorum onuda burda öğrendim açıkçasıevet, doktorlar da hemen perinatolojiye yonlendiriyorlar. riski fazla, sakin kalabilmek zor ama guzel hikayeler de var, dilerim biz de onlar gibi guzel haberlerimizi paylasiriz. bulantilar biraz daha hafifliyor 12.hafta civari ama daha tamamen gecmedi bende, sukur ki artik midemi tutacak kadar yiyebiliyorum. kadin dogum mu yapiyor sizin takibinizi? aslinda daha zamaniniz var ama devlette ense kalinligi olcumlerini yaptiracaksaniz 9.hafta civari perinatoloji randevusu kovalamaya baslayin, en erken 2 hafta sonrasina veriliyormus randevular. ben bulamadim mesela, ozelde yaptirdik.
Amin inşaallah canım.ah hepimizin derdi aynı inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla atlatırız bu durumuMerhaba hanımlar bende şuan 7 haftalık ikizlere geneyim.Allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insallah.1 haftadır hiçbirşey yiyemiyorum hep mide bulandım var umarım geçer kısa zamanda
Gözün aydın canım kalp atıslarını da duydun muKızlar doktordan geldim şimdi iki kese gözüktüBakalım inşallah devam eder sağlıkla Rabbim kucağımıza versin inşallah
Teşekkür ederim birinin kalp atışı görünüyor dedi dinletmek için erken dedi biri daha küçük dedi devam etmeyebilir dedi bakalım dedi iki hafta sonra tekrar gideceğim hayırlısı olsun ikisi de kabulüm:)Gözün aydın canım kalp atıslarını da duydun mu
Doğal yolla mi oldu ikizlerin çünkü tedavi ile olsa zaten başından beri progestan kullanıyorsun ama korkma bir sıkıntı olacağını sanmıyorum her şeyin bir çözümü var ama stresin çözümü yok o yüzden olumlu düşün bir sorun olacağını çıkar aklından:) yerlesirken kanatacak azıcık annesi :)Benim suan 7+3 ikizlerim.. ama iki kere lekelenmem oldu. Progestan başladım. Bugünde açık pembe renkli akıntım varvar mı böyle bir durum yasayaniniz...
Benimde olmuştu üç dört gün sürdü hatta parça parça biseyler de geldi doktor rahimde kendilerine yer aciyo dediBenim suan 7+3 ikizlerim.. ama iki kere lekelenmem oldu. Progestan başladım. Bugünde açık pembe renkli akıntım varvar mı böyle bir durum yasayaniniz...
Doğal yolla mi oldu ikizlerin çünkü tedavi ile olsa zaten başından beri progestan kullanıyorsun ama korkma bir sıkıntı olacağını sanmıyorum her şeyin bir çözümü var ama stresin çözümü yok o yüzden olumlu düşün bir sorun olacağını çıkar aklından:) yerlesirken kanatacak azıcık annesi :)
Amin inşaallah canım bende ayın 1inde gidicem inşaallah bakalım neler bekliyor bizi şimdilik prilam ile idare ediyorum ben hayırlısıyla saglıkla atlatırız inşaallahTeşekkür ederim birinin kalp atışı görünüyor dedi dinletmek için erken dedi biri daha küçük dedi devam etmeyebilir dedi bakalım dedi iki hafta sonra tekrar gideceğim hayırlısı olsun ikisi de kabulüm:)