2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Aaaaa şuan çok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum ndn olmuş peki doktor ne dedi . Bı belirtin varmiydi rutin kontreldemi öğrendin
Evet rutin kontrolde güle oynaya gittik. Hiç bi belirttim yoktu. Hala inanamıyorum kabus gibi. Eşim kliniği önünde yığılıp kaldı. Sabahtan beri ağlıyorum. Rabbim kimsenin başına vermesin

Evet rutin kontrolde güle oynaya gittik. Hiç bi belirttim yoktu. Hala inanamıyorum kabus gibi. Eşim kliniği önünde yığılıp kaldı. Sabahtan beri ağlıyorum. Rabbim kimsenin başına vermesin
Çok zor canım rabbim yardımcınız olsun vardır her işte bı hayır sebebini araştırın ama neden olmuş diye ikincide onun tedbirini alırsınız

Bebekleriniz hayırlı olsun arkadaşlar...

Rabbim verdiğini de aldığını da bir hayırda dolayı vermiş ve almıştır..

Var olan da olmayan da bizlerin elinde değil. Bu duygunun yaşandığı yere kadar ki olan süreç bile çok mucizevi ve çok özel. Nereye kadar giderse, gittiği yer için de şükürler olsun..
inşallah Rabbim isteyen herkese en hayırlı şekilde evlatlarını nasip etsin...

Kontrollerini Ankara da yaptiran var mı? Nereye, hangi doktora gidiyorsunuz?

Ben sivasda üniversitege gidiyorum

Arkadaşlar ben de tüp bebek ile hamile kaldım beta artışım iyiydi doktor ikiz olabilir demişti ama 4+5 te gittiğimde tek kese göründü perşembe yine gideceğim aklıma takıldı acaba ikinci görünür mu yoksa tekte kalır mı? Siz iki kese kaçıncı haftada gördünüz?

Merhaba bende kısmet olursa ikiz annesiymişim dün öğrendim 4+3de keseyi görmüştük ama tek görmüştük 5+6da kontrole gittik yani dün birde ne görelim ikizmiş ve kalp atıslarını da duyduk çok şükür Rabbim hayırlısıyla saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşaallah

Canım 4+3de tek 5+6da cift kese gördük ve kalp atıslarını duyduk biz

İnsan ufak çaplı bir şok geçiriyor değil mi :)) neye hazırlanıyorduk aaaa süper oluyor :)

Ben çok istiyordum ikiz çok mutlu oldum. İnşallah sağlıkla doğarlar.. sizin de hayırlı olsun :)

İnsan ufak çaplı bir şok geçiriyor değil mi :)) neye hazırlanıyorduk aaaa süper oluyor :)

Ben çok istiyordum ikiz çok mutlu oldum. İnşallah sağlıkla doğarlar.. sizin de hayırlı olsun :)
Evet valla cokta ufak olmadı hatta bizimki bir süredir olmuyordu olupta ikiz olunca birde Rabbim büyük işte herşey de var bilmedigimiz bir hayır amin inşaallah sağlıkla hayırla gelsinler hepimizinki

Gözün aydın sağlıkla al kucağına:) bakalım ben de perşembe gideceğim senin tüp bebek mi son adet tarihin ne zaman benim 9 temmuzdu 5+5 teyim :)
Amin inşaallah hepimiz alalım yok tüp bebek değil aşılama yaptırmıştık biz ilkti de şükür Rabbime tuttu son adetim 7temmuz canım benimde tam 6hafta bitti iki gün var aramızda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…