- 27 Haziran 2020
- 11
- 22
- 40
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Özlem sen bebişlerin kalp atışlarını duydun muÇok bilgim yok benimde bı tanıdığım ikiz doğum yaptı o bana ikiz riskli gebelik oluyor normal kadın doguma muayene olma perionatolga muayene ol dedi sıra aldım ona daha gitmedim ama
Allah razı olsun çok SağolunTokerr,bence gayet iyi değerlerin hayırlı olsun
Ne demekAllah razı olsun çok Sağolun
Şuan biri 9+6 biri 10+3 cinsiyetlerini bile ogrendimÖzlem sen bebişlerin kalp atışlarını duydun mu
Onu söylemiyor ya ikiz riskli olduğu için ben kendim tercih ettim mesela bazı seyleri kadın dogumcu goremiyomusBen normal kadın doğum uzmanına gidiyorum.şimdilik perinatolog demedi acaba ilerleyen haftalarda mı diyecek ki?
Ayyy maşallah ya çok erken öğrenmişsin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahŞuan biri 9+6 biri 10+3 cinsiyetlerini bile ogrendim
Maalesef bebeklerimin kalbi durmuş. Bebeklerim beni terk etti8 haftalık tek yumurta ikizlere hamileyim. İnş sağlıcakla kucağıma alabilirim. Kalp atışlarını duydum
Aaaaa şuan çok üzüldümMaalesef bebeklerimin kalbi durmuş. Bebeklerim beni terk ettiçok kötüyüm onları çok zor bulmuştum
Evet rutin kontrolde güle oynaya gittik. Hiç bi belirttim yoktu. Hala inanamıyorum kabus gibi. Eşim kliniği önünde yığılıp kaldı. Sabahtan beri ağlıyorum. Rabbim kimsenin başına vermesinAaaaa şuan çok üzüldümne diyecegimi bilemiyorum ndn olmuş peki doktor ne dedi . Bı belirtin varmiydi rutin kontreldemi öğrendin
Çok zor canım rabbim yardımcınız olsun vardır her işte bı hayır sebebini araştırın ama neden olmuş diye ikincide onun tedbirini alırsınızEvet rutin kontrolde güle oynaya gittik. Hiç bi belirttim yoktu. Hala inanamıyorum kabus gibi. Eşim kliniği önünde yığılıp kaldı. Sabahtan beri ağlıyorum. Rabbim kimsenin başına vermesin
Çok üzüldüm rabbim kimsenin başına vermesin sizlere de sabır versinMaalesef bebeklerimin kalbi durmuş. Bebeklerim beni terk ettiçok kötüyüm onları çok zor bulmuştum
Ben sivasda üniversitege gidiyorumBebekleriniz hayırlı olsun arkadaşlar...
Rabbim verdiğini de aldığını da bir hayırda dolayı vermiş ve almıştır..
Var olan da olmayan da bizlerin elinde değil. Bu duygunun yaşandığı yere kadar ki olan süreç bile çok mucizevi ve çok özel. Nereye kadar giderse, gittiği yer için de şükürler olsun..
inşallah Rabbim isteyen herkese en hayırlı şekilde evlatlarını nasip etsin...
Kontrollerini Ankara da yaptiran var mı? Nereye, hangi doktora gidiyorsunuz?
Canım 4+3de tek 5+6da cift kese gördük ve kalp atıslarını duyduk bizArkadaşlar ben de tüp bebek ile hamile kaldım beta artışım iyiydi doktor ikiz olabilir demişti ama 4+5 te gittiğimde tek kese göründü perşembe yine gideceğim aklıma takıldı acaba ikinci görünür mu yoksa tekte kalır mı? Siz iki kese kaçıncı haftada gördünüz?
İnsan ufak çaplı bir şok geçiriyor değil mi :)) neye hazırlanıyorduk aaaa süper oluyor :)Merhaba bende kısmet olursa ikiz annesiymişim dün öğrendim4+3de keseyi görmüştük ama tek görmüştük 5+6da kontrole gittik yani dün birde ne görelim ikizmiş ve kalp atıslarını da duyduk çok şükür Rabbim hayırlısıyla saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşaallah
Gözün aydın sağlıkla al kucağına:) bakalım ben de perşembe gideceğim senin tüp bebek mi son adet tarihin ne zaman benim 9 temmuzdu 5+5 teyim :)Canım 4+3de tek 5+6da cift kese gördük ve kalp atıslarını duyduk biz
Evet valla cokta ufak olmadı hatta bizimkiİnsan ufak çaplı bir şok geçiriyor değil mi :)) neye hazırlanıyorduk aaaa süper oluyor :)
Ben çok istiyordum ikiz çok mutlu oldum. İnşallah sağlıkla doğarlar.. sizin de hayırlı olsun :)
Amin inşaallah hepimiz alalımGözün aydın sağlıkla al kucağına:) bakalım ben de perşembe gideceğim senin tüp bebek mi son adet tarihin ne zaman benim 9 temmuzdu 5+5 teyim :)