2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar eğer sipariş verir iseniz Kk dan die söyleyin yardımcı olurum İnşaAllah Sayfama bakmayı unutmayın güzel bebek ürünlerimiz var isme özel baskılı hastane çıkısları . ''BEBEKELBİSESİ_MEVLUTHEDİYELİGİ '' sayfamın adı.

Benim de başladı sabahları bulanıyor ama kusma olmadı 6+1 deyim daha. Sürekli ağzıma bişey atıyorum bulanmasın diye.özellikle kraker. ikiz diye mi böyle erken başladı acaba dedim ama demekki farketmiyor

Yaa ne güzel bende bir an önce şu bulantılar geçsin diye dua ediyorum. Bide kanama tabi, geçen hafta kanamam olmuştu çok korkmuştum

Benim bulantim 12. Haftaya kadar devam etti ama çok olmadı. Hatta hiç kusmadım. Beni de doktorum 1 ay ara ile çağırıyordu en son cemkirdim anayım ben sana çocuğumu görmek istiyorum diye :) tamam gel 15 gün sonra dedi. Sorun yoksa görmek istemiyorlar sanırım.

Ben birşeyler almak istiyorum hatta kıyafetleri neredeyse bitirdim ama doktorum illa 20. Haftadan önce birşey alma diyor. Birşey olur diyor Canım sıkılıyor benim. Hocam risk bitiyor mu ki 20 hafta sonra diyorum doğunca bile risk var diyor eee diyorum mesleki tecrübe diyor.

1 perinatolog bir kadın doğum uzmanı tarafından takip ediliyorum 10. Haftada kadın doğum 13. Haftada perinatolog cinsiyetleri söyledi. Ama kadın doğum doktorumun kendi çocuğu 7. Aya kadar kız iken testisleri geç indi diye 7. Ayda erkek olduğu ortaya çıkmış. Cinsiyete de bizim için biri kız biri erkek dedi. Böyle olunca alt açma bezi alamadım. Biraz cici bici olsun kızınki dedim ama sonra elimde patlar diye korkuyorum. Anlayacağınız alışveriş yapmak istiyorum ama cekiniyorum. Şu detaylı da güzel geçse rahatlayacağım.

Merhaba çok ilginç 10. Haftada cinsiyeti nasıl belli oluyor..sanki erken gibi geldi bana..hayırlısı olsun inşallah..

Kesin demedi. Birinin erkek olduğunu düşünüyorum diğerinde birşey yok kız olabilir dedi. 17. Haftada da aynısını söyledi. Her iki doktorda. Ancak kesinlikle hazırlık yapma daha erken ben emin değilim demişti 10. Hafta.

Merhaba bende ankaradayım uzun süredir bakmıyordum şimdi gördüm ama son durumun için de üzüldüm inşallah yanılmıştır. Ama tabi allah gönlüne göre ve hayırlısını versin. Bir sonraki kontrolün ne zaman ?

Bende bugun bebeklerin oldugu bolgede degisik hassasiyetler, degisik sizilar hissediyorum. Napiyolar da ben bunlari hissediyorum acaba. Var mi benim gibi bebeklerin oldugu yerde hafif agrimsi seyler hisseden?

Bende bugun bebeklerin oldugu bolgede degisik hassasiyetler, degisik sizilar hissediyorum. Napiyolar da ben bunlari hissediyorum acaba. Var mi benim gibi bebeklerin oldugu yerde hafif agrimsi seyler hisseden?
Birkac gundür aynı şeyleri hissediyorum sanki birisi icerden acıtıyor:) hareketlerini ne zaman hissederim diye sabırsızlıkla bekliyorum canım sende var mı hareket kıpırtı

Canm merhabalar. Ben tek deyince bişey sormak istemedim o da su zaman gel demedi bi kaç hafta sonra gideceğim muhtemelen. O doktordan emin olamadım birde çok sıkısık gel dedi o kadar gerildim ki bakarken karnım patlamak üzereydi çok baktıktan sonra diğer ikizi görmüştü bana bunda pek bakmadı o yüzden de içime sinmedi ama tek ikiz kız erkek fark etmez sağlıkla gelsin lohusalıgım ilk Bebekteki gibi olmasın da bebeğimle ben sağlıkla herşeyi atlatalım başka da ne deyim bilmiyorum lohusalık psikolojisi hastalıklar insanı en çok yıpratan zaman oluyor o yüzden Allah herşeyin iyisini hayırlısını versin İnşaAllah temennim bu yönde. Ama 2 hafta sonra gittiğimde ikiz çıkarsa da yazarım tabi. Bu arada 2li tarama hangi haftaya denk geliyor onda mi gitsem acaba

Bir doktor içine sinmediyse muhakkak değiştir hiç tereddüt etme ben şahsen etmedim ertesi hafta başka dr a gittim.
2 li tarama 11 ile 14 haftalar arası yapılıyor ve genellikle 12 tercih ediliyor diye biliyorum. Sen 9. Haftadasın ve nasıl olurda görünmez çok garipsedim. Bu arada ben koru hastanesinde takibimi yaptırıyorım. İlk öğrendiğimde devlete gittiğimde keseyi bile görmemişlerdi erken demişlerdi ertesi hafta gittiğimde hem keseleri hemde kalp atışlarını gördüler. Seninde evlatlarının içinde en hayırlısını diliyorum canım

Kızlar yardımcı olun lütfen bugün 5+1 olduk 2 tane kese gördük henüz kalp atışı duymadık. Sabah uyandığımda peçeteye açık renkli kan geldi kasık ağrımda var sonra peçete koyduğumda kahveremgisydi korkuyorum böyle bişey yaşayan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…