-
- Konu Sahibi incikartanesi
Benim de biri kesin erkek dedi. Digerini tam göremedi erkege benzetti ama yanilabilirim dedi. Yarin kontrol var bakalim gosterecekler mi?İnsallahbiri kesin erkek ama digeri sakliyor dedi tam emin olamadi senin iki erkekti demi
Ben protestan devam ediyorim ama fitil olarak kullaniyorum. Agizdan alınca beni de cok etkiliyor sarhos gibi oluyorum. Haftalik pruluton da devam ediyorum.Sabah 1, aksam 1 fitil olarak devam. Agizdan almak istemiyorum zaten, etkiliyo beni. Ilaclara aynen devam dedi cumartesi. Bakalim ne zamana kadar devam etcek
Benim riskli durumlarim.var e bi de ikiz olunca 15 gune bir gidiyorum.Kızlar kaç haftaya bir kontrole gidiyorsunuz?
Normalde 3haftada bir mi gidicez, acaba sıkıntı yoksa, ikiz oldugu için 1ay olmuyor die biliyorum bendeBenim riskli durumlarim.var e bi de ikiz olunca 15 gune bir gidiyorum.
Canımm selamm :) benım kese ve bebekler de gorunuyordu. kucuk noktalar halindeEvet canım heycanla bekliyorum o anı zaman nasıl geçicek bilmiyorum sen kese görmeye gittiğinde doktor ne dedi bana sadece 2 tane kese 5mm dedi başka verilecek bilgi yok sanırım yeni olduğu için
Beni doktorum ayda bir çağırıyor. Herhangi bir problem yoksa sık sık gitmenin bir anlamı olmuyor bence. İlerleyen süreçte kontroller zaten sıklaşacak.Normalde 3haftada bir mi gidicez, acaba sıkıntı yoksa, ikiz oldugu için 1ay olmuyor die biliyorum bende
3 haftada 1 çağırıyo canım.Kızlar kaç haftaya bir kontrole gidiyorsunuz?
Evet muhtemelen ikiz 7.gün 149 idi benim.6+3 te hem kalp atışı hem kese görmeye çağırmıştı doktorum.Merhaba kızlar inşallah bebeklerinizi sağlıklı kucağınıza alırsınızTüp bebek yaptırdım transferin 7.günü değerim 277, 9.günü değerim 866 çıktı. Acaba ikiz olabilirmi? En erken keseyi ne zaman gördünüz? Bugün 4+0 olduk. 4+5de keseyi göre bilirmiyiz acaba?
Transferin kaçıncı günü keseleri gördünü acaba?Ben 28 eylül de transfer oldum. 2 embriyo koyuldu 4. Denemem. 8. Gün 267 çıktı 10. Gün 607 14. Gün 5600 ve en sonra 16. Gün 15000 den fazla çıktı. Çok çabuk yükselince doktora erken gittim bide leke gelince tabi. Keseleri gördü ama daha bebek oluşumu yok bakalım canım hepimiz için hayırlısı olsun ne desek boş
18-19 gün sonraydı sanırım canım ama ondan önce oluşmuşta olabilir ben kanama olduğu için gittim belki önceden oluşmuşturTransferin kaçıncı günü keseleri gördünü acaba?
Hayirli olsun canim muhtemelen ikizMerhaba kızlar inşallah bebeklerinizi sağlıklı kucağınıza alırsınızTüp bebek yaptırdım transferin 7.günü değerim 277, 9.günü değerim 866 çıktı. Acaba ikiz olabilirmi? En erken keseyi ne zaman gördünüz? Bugün 4+0 olduk. 4+5de keseyi göre bilirmiyiz acaba?
Doğru düzgün bulantım olmadı sayılı 3/5 kere.sadece tiksinmelerim oldu.13.hafta itibariyle hamile değil gibiydim belirtim kalmamıştı göğüsler hariç.Sadece ilk 3 ay hep uyukladım uykuya doyamadım işe sürünerek geliyodum.Kızlar mide bulantılarınız ne zaman başladı ne zaman bitti
Benim tam olarak bulantım olmadı ama ağzıma kötü tat geldi. 6.haftada başladı 20.haftamdayım hala ara ara o tatı hissediyorum. 14.haftamda sadece bir kez kustum. Ama sevdiğim tüm yemeklerden tiksindim. Sadece tost yiyebildim bir süre. Şimdi her şeyi yiyorum. İştahım da yeni açılmaya başladı. Bir de ikiz çocukta insanların bulantı ve kusmayı daha yoğun yaşadığına inananlar var bence hiç ilgisi yok bünyeye den bünyeye değişiyor.Kızlar mide bulantılarınız ne zaman başladı ne zaman bitti
Canım kaybolan ikiz sendromu var.Eğerki sağlıksızsa vücud onu kamofle ediyomuş benim doktorum ondan bahsetmişti bize.Şükür ki öyle bişey olmadı.Araştır sende ben çok okumuştum nette.Güzel temennilerin senin içinde geçerli inşallah sağsalim hepimiz kavuşalım yavrularmıza.Kızlar Dr a gittim bu sefer de tek dedi. Neye inansam bilemedim hem üzüldüm bi yandan sevindim bakabilir miyim diye çok düşünüyordum ikizlere tek başıma ne kadar yetebilirdimki bilmiyorumannem vefat etti kız kardeşim yok kim bakacaktı bu sefer bana oğlımda annem baktı bunda eşim kalacak ama 2ye yetemezdim belki de maddi ve manevi zor. Hayırlısı olsun inşaAllah diyorum doktor da tek deyince hayırlısı olsun hocam dedim. Ama yine de doktordan mutlu olamadım hastane değiştireceğim bi kaç hafta sonra gidicem bakalım yakınımda koru ve lokman Hekim hastaneleri war. Hayılırsı olsun sağlıcakla kucaklarınıza alın İnşaAllah ikizleri bende tekizimi sizleri tanımak güzeldi. Ben bi kez daha şansımı deneyeceğim bi kaç haftaya belki yine emin olamadı bu doktor belki de göremedi diyeceğim hayırlısı
Amin İnşaAllah canm sağolasın. Dediğin gibi bakayım bi ona doktor bana da ona benzer bişey söyledi başlarda gözüküp sonra kaybolabiliyormıs. İnşaAllah sağlıksız olacağına tek sağlıklı doğsun en önemlisi o. Buda minnos kuzum. İnşaAllah kızdır diyorum sağlıklıca ne gelirse kabulümüz tabiCanım kaybolan ikiz sendromu var.Eğerki sağlıksızsa vücud onu kamofle ediyomuş benim doktorum ondan bahsetmişti bize.Şükür ki öyle bişey olmadı.Araştır sende ben çok okumuştum nette.Güzel temennilerin senin içinde geçerli inşallah sağsalim hepimiz kavuşalım yavrularmıza.
ilk çocuğun muydu ikinci mi?sağlıklı olsunda kız erkek farketmez canım.Amin İnşaAllah canm sağolasın. Dediğin gibi bakayım bi ona doktor bana da ona benzer bişey söyledi başlarda gözüküp sonra kaybolabiliyormıs. İnşaAllah sağlıksız olacağına tek sağlıklı doğsun en önemlisi o. Buda minnos kuzum. İnşaAllah kızdır diyorum sağlıklıca ne gelirse kabulümüz tabi