2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Uzun oldugun ıcın en fazla 16.kılo alabılırsın dedi
Kuzum ben de 179um uzun kilo için rahat olursun diyorlar yer daha çok kilo alımı da çok sıkıntı olmaz diyorlar. Hayırlısı bakalım.

Bir de beni de her gittiğimde tartıyorlar. Ben de ince elbise hafif spor ayakkabı ile gidiyorum herşeyi eşime veriyorum tartılmadan wcye de gidiyorum ama zaten genel su içtiğim için bayağı çıkıyorum ben wcye :) her an her yerde girebilirim andkdk :)

Gunaydinn guzel anneler☺️ bisey sormak istiyorum cogul gebeliklerde ikili üçlü tarama yapilmiyor detayli usg yapiliyor diye duydum nasil ilerlyor surec? Sanirim taramalar yapilsada risk hangi bebekte bilinemedigi icin amniosentez vs gerekli oluyormuş o da dusuge sebep olabiliyormuş

Gunaydinn guzel anneler☺️ bisey sormak istiyorum cogul gebeliklerde ikili üçlü tarama yapilmiyor detayli usg yapiliyor diye duydum nasil ilerlyor surec? Sanirim taramalar yapilsada risk hangi bebekte bilinemedigi icin amniosentez vs gerekli oluyormuş o da dusuge sebep olabiliyormuş
tek yumurta ikizine gebe isen bir bebekte ne varsa diğerinde de o var demektir.
fetal dna testi yapılıyor çoğul gebeliklerde
bu hem doktorların hem de anne babaların en. güvendiği test
anneden kan alınır yurtdışı labaratuarlara gönderilir
kromozomal hastalıklara bakılır
sonuçlar güvenlidir
bunun yanında yine detaylı usa ye gireriz çoğul gebeler
organ anomalileri var mı yok mu diye

tek yumurta ikizine gebe isen bir bebekte ne varsa diğerinde de o var demektir.
fetal dna testi yapılıyor çoğul gebeliklerde
bu hem doktorların hem de anne babaların en. güvendiği test
anneden kan alınır yurtdışı labaratuarlara gönderilir
kromozomal hastalıklara bakılır
sonuçlar güvenlidir
bunun yanında yine detaylı usa ye gireriz çoğul gebeler
organ anomalileri var mı yok mu diye
Cift yumirta ikizlerine hamileyim peki detayli usg ilk hangi haftada yapiliyor acaba

X