- 26 Ocak 2017
- 307
- 285
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Canım benim kanamam oldu diye pazartesi gittim ama saha kalp atışları yoktu. Pazartesi gel dedi yani 26 sında gidicem inşallah duyarım. Sen ne zaman gideceksin canımİnşallah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sen nezamn gidiceksin kalp atışı duymaya
Tüp bebek canım. 28 eylül de transfer olmuştum. İşte 5+6 oldum ama erken gibi geldi. Kanamam da oldu inşallah bidaha olmaz. Senin durum ne?Canım tüp bebek mi seninde ne zmn transfer oldun 5. Haftada başlıyormuş normaldir bence
İnşallah canım kaçıncı haftada duymuştunuz siz?İnsallah minis minis kalplerini de duyarsiniz haftaya
pruloton vs yok galiba sende demi canım?Sabah 1, aksam 1 fitil olarak devam. Agizdan almak istemiyorum zaten, etkiliyo beni. Ilaclara aynen devam dedi cumartesi. Bakalim ne zamana kadar devam etcek
Canım ben haftaya cumartesi gidicem kan sulandırıcı kullanıyormısun kanaman devam ediyor mu neden oluyormuş inşallah geçerCanım benim kanamam oldu diye pazartesi gittim ama saha kalp atışları yoktu. Pazartesi gel dedi yani 26 sında gidicem inşallah duyarım. Sen ne zaman gideceksin canım
Tüp bebek canım. 28 eylül de transfer olmuştum. İşte 5+6 oldum ama erken gibi geldi. Kanamam da oldu inşallah bidaha olmaz. Senin durum ne?
6.haftada canim yeni baslamis daha demisti senin haftaya duyulur yaniİnşallah canım kaçıncı haftada duymuştunuz siz?
Sadece coraspirin kullanıyordum ama doktor kanama olunca kestirdi direk. Şuan estrofem, prolutex ve progestan ağızdan kullanıyorum. Nedeni düşük riski Allah hepimize yardım etsin canım. Sen kaç haftalıktınCanım ben haftaya cumartesi gidicem kan sulandırıcı kullanıyormısun kanaman devam ediyor mu neden oluyormuş inşallah geçer
İnşallah canımm ne zaman bitti bulantıların peki6.haftada canim yeni baslamis daha demisti senin haftaya duyulur yani
16dan sonra epey rahatladim canim ara ara oluyor tabi ama olsun o kadarİnşallah canımm ne zaman bitti bulantıların peki
Mutlaka edeceğim canım. O kadar iyi anlıyorum ki sizi ben de benzer topiclere az bakmadım. Hep umut aradım. İkiz topiclerine baktığımı farkediyordum. Sonra bi tane oldu da iki tane kaldı dedim. Çok şükür ikizlerim oldu. Bi de abimiz var. Allah'ım bu yolda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın. O kucağınız dolu günleri sizler de göreceksiniz Allah'ımın izniyle. Zaman gerçekten herşeyin ilacı oluyormuş.İnşallah canım yavrularını sevdikçe dua et bize.Bizlerde kavusalim ikizcanlarimiza sagsalim vakti zamanında.
Proluton da devam. Haftada 1 tam doz oluyo suan.pruloton vs yok galiba sende demi canım?
Katistirdim demekkioy masallah 2 prenses annesi ben de oyle hissediyorum kiz gibi saklanan
Aynen canım bnmde öyle.Proluton da devam. Haftada 1 tam doz oluyo suan.
Canm o test ne acabaYok canım Esra'nın erkek ikisi.benim kızlarım olacak teyzesi.Seninde saklaniyosa kesin kızdır benimkiler hep saklandı verifi testinde çıktı kromozomlarindan kız olduklari.
MerhabaArkadaşlar merhaba, bende ıkizlere hamileyim. Nasıl hissediyorsunuz? Benim arada sizi şeklinde ağrı oluyor. Çok okudum, sordum normalmiş. Sadece daha halsiz hissediyorum. Nefes nefese kalıyorum sürekli. Allah hepimize sağlıklı mutlu doğumlar nasip etsin inşallah
O endiselerin normal canim o korku ben de oldu ama pit pit duyunca gececek insallah icini ferah tutKızlar salı günü 2 kese gördük. kalp atışı için haftaya cumartesi çağırdı doktorum ama çok huzursuzum düşünmekten alamıyorum kendimi kalp atışı duyacakmıyız boş gebelik değildir inşallah diye sürekli bunları düşünüyorum 4. Denemem tüp bebekte boş gebelik yaşayan var mı
İnşallah canım inşallahO endiselerin normal canim o korku ben de oldu ama pit pit duyunca gececek insallah icini ferah tut
Ayy bende öyle iki bebek iki kalp atışı herşey var yinede haftaya gel kesinleşsin dedi bizde stres olduk tekse hepsini gördü ikiz ise nie gelin diyor 1hafta sonra diye diye 1hafta kafayı yedim galibaKızlar salı günü 2 kese gördük. kalp atışı için haftaya cumartesi çağırdı doktorum ama çok huzursuzum düşünmekten alamıyorum kendimi kalp atışı duyacakmıyız boş gebelik değildir inşallah diye sürekli bunları düşünüyorum 4. Denemem tüp bebekte boş gebelik yaşayan var mı
Felak nas fatiha ayetel kursi ozellikle okudum canim. Ya mubdi zikrini cek bol bol aslinda aklina gelen tum dua ve zikirleri oku bol bol canim elini karnina koy okuİnşallah canım inşallahBu süreçte hangi duaları okudun ben sürekli dua ediyorum ama yine de endişelerim geçmiyor