2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşallah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sen nezamn gidiceksin kalp atışı duymaya
Canım benim kanamam oldu diye pazartesi gittim ama saha kalp atışları yoktu. Pazartesi gel dedi yani 26 sında gidicem inşallah duyarım. Sen ne zaman gideceksin canım

Canım benim kanamam oldu diye pazartesi gittim ama saha kalp atışları yoktu. Pazartesi gel dedi yani 26 sında gidicem inşallah duyarım. Sen ne zaman gideceksin canım
Canım ben haftaya cumartesi gidicem kan sulandırıcı kullanıyormısun kanaman devam ediyor mu neden oluyormuş inşallah geçer

Tüp bebek canım. 28 eylül de transfer olmuştum. İşte 5+6 oldum ama erken gibi geldi. Kanamam da oldu inşallah bidaha olmaz. Senin durum ne?

Benım şimdilik bel ağrısı dışında bi şikayetim yok canım ben de 5 haftaya yeni girdim galiba

Canım ben haftaya cumartesi gidicem kan sulandırıcı kullanıyormısun kanaman devam ediyor mu neden oluyormuş inşallah geçer
Sadece coraspirin kullanıyordum ama doktor kanama olunca kestirdi direk. Şuan estrofem, prolutex ve progestan ağızdan kullanıyorum. Nedeni düşük riski Allah hepimize yardım etsin canım. Sen kaç haftalıktın

İnşallah canım yavrularını sevdikçe dua et bize.Bizlerde kavusalim ikizcanlarimiza sagsalim vakti zamanında.
Mutlaka edeceğim canım. O kadar iyi anlıyorum ki sizi ben de benzer topiclere az bakmadım. Hep umut aradım. İkiz topiclerine baktığımı farkediyordum. Sonra bi tane oldu da iki tane kaldı dedim. Çok şükür ikizlerim oldu. Bi de abimiz var. Allah'ım bu yolda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın. O kucağınız dolu günleri sizler de göreceksiniz Allah'ımın izniyle. Zaman gerçekten herşeyin ilacı oluyormuş.

Yok canım Esra'nın erkek ikisi.benim kızlarım olacak teyzesi.Seninde saklaniyosa kesin kızdır benimkiler hep saklandı verifi testinde çıktı kromozomlarindan kız olduklari.
Canm o test ne acaba ikizlerde böyle testler mi uygulanıyor. Kızlar Ankarada olanlar varmı hangi hastanelere ve doktora, gidiyorsunuz? Bende yarın kontrole gideceğim İnşaAllah 1 hafta çok zor doldu ikizliğimiz netleşecek 8+3 oluyorum yarın

Merhaba hayırlı olsun inşaAllah o sızılar kasıklarda çekilmeler batmalar çok oluyor. Tek gebelikte de oluyor ama ikizlerde uzun sürüyor muhtemelen. Oglum da yeni hamile iken olmustı sonra, hemen geçmişti 8+2yim hala devam ediyor ikiz oldukları için muhtemelen. Rahim büyüdüğü için bu tarz gerilmeler oluyor. Ben basamak çıkınca kötü oluyorum bacaklarım sızlıyor kasıklarım ağrıyor bizde asansör yok ha gayret deyip çıkıyoruz eşim de eger ikiz de taşınalım yapamayız artk burda diyor 4.kat çünki. Bende ikiz gördü ama haftaya tekrar gel netleşsin dedi kalp atışını bebekleri gördük İnşaAllah sıkıntısız geçer. Rabbim bu sevinci verdi elhamdülillah sağlıklıca kıcaklarımıza çifter çifter almayı da nasip etsin İnşaAllah

Kızlar salı günü 2 kese gördük. kalp atışı için haftaya cumartesi çağırdı doktorum ama çok huzursuzum düşünmekten alamıyorum kendimi kalp atışı duyacakmıyız boş gebelik değildir inşallah diye sürekli bunları düşünüyorum 4. Denemem tüp bebekte boş gebelik yaşayan var mı

O endiselerin normal canim o korku ben de oldu ama pit pit duyunca gececek insallah icini ferah tut

Ayy bende öyle iki bebek iki kalp atışı herşey var yinede haftaya gel kesinleşsin dedi bizde stres olduk tekse hepsini gördü ikiz ise nie gelin diyor 1hafta sonra diye diye 1hafta kafayı yedim galiba rüyalarım hep ikiz mi tekmi doktora gidiyorum felan hiç çıkamadım en sonuna geldim yarın gidip netleştircez, İnşaAllah . Sabret ve bekle canım zaten anca kalp atısı gözükür hala küçükler bide doktorlar emin olmak istiyor bende kese var 2 bebek var kalp atısları var ona rağmen yine de haftaya, gel dedi içini ferah, tut dua et İnşaAllah ikizlerin sağlıklıca gelirler

İnşallah canım inşallah Bu süreçte hangi duaları okudun ben sürekli dua ediyorum ama yine de endişelerim geçmiyor
Felak nas fatiha ayetel kursi ozellikle okudum canim. Ya mubdi zikrini cek bol bol aslinda aklina gelen tum dua ve zikirleri oku bol bol canim elini karnina koy oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…