- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.797
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Tmm canım ben de sürekli dua ediyorum zaman geçmiyor bide bütün aileye söyledik erkendenFelak nas fatiha ayetel kursi ozellikle okudum canim. Ya mubdi zikrini cek bol bol aslinda aklina gelen tum dua ve zikirleri oku bol bol canim elini karnina koy oku
Siz boyle yazinca kalp atisini duymak icin oraya yattigim gunu hatirladim. Hem korku hem sevinc hepsi bir arada. Allah size de bu mutlulugu yasatmayi nasip etsin. Insan kalpatisi duyunca her sey bitecekmis saniyor ama her hafta baska tedirginlikler. Sag salim kucaklarimiza almak nasip olsun insallahKızlar salı günü 2 kese gördük. kalp atışı için haftaya cumartesi çağırdı doktorum ama çok huzursuzum düşünmekten alamıyorum kendimi kalp atışı duyacakmıyız boş gebelik değildir inşallah diye sürekli bunları düşünüyorum 4. Denemem tüp bebekte boş gebelik yaşayan var mı
Amin inşallahSiz boyle yazinca kalp atisini duymak icin oraya yattigim gunu hatirladim. Hem korku hem sevinc hepsi bir arada. Allah size de bu mutlulugu yasatmayi nasip etsin. Insan kalpatisi duyunca her sey bitecekmis saniyor ama her hafta baska tedirginlikler. Sag salim kucaklarimiza almak nasip olsun insallah
İcini ferah tut canimTmm canım ben de sürekli dua ediyorum zaman geçmiyor bide bütün aileye söyledik erkenden
Bebek geç görülebiliyo korkma 6+3 te ilk bebeğim,8+3 te ikinci bebeğim göründü.İçini ferah tut stres yapma korkular hepimizde var bazen bebeklerime ne kadar çok haksızlık ettiğimi düşünüyorum yok yere onları da strese sokarak.Kızlar salı günü 2 kese gördük. kalp atışı için haftaya cumartesi çağırdı doktorum ama çok huzursuzum düşünmekten alamıyorum kendimi kalp atışı duyacakmıyız boş gebelik değildir inşallah diye sürekli bunları düşünüyorum 4. Denemem tüp bebekte boş gebelik yaşayan var mı
Haklısın canım inşllah güzel olacak herşey sanırım tüp bebek anneleri hep böyleBebek geç görülebiliyo korkma 6+3 te ilk bebeğim,8+3 te ikinci bebeğim göründü.İçini ferah tut stres yapma korkular hepimizde var bazen bebeklerime ne kadar çok haksızlık ettiğimi düşünüyorum yok yere onları da strese sokarak.
Ne zorlukları oldu canım nasılsın? Hadi bakalım şimdiden hayırlısı olsunCanm o test ne acabaikizlerde böyle testler mi uygulanıyor. Kızlar Ankarada olanlar varmı hangi hastanelere ve doktora, gidiyorsunuz? Bende yarın kontrole gideceğim İnşaAllah 1 hafta çok zor doldu ikizliğimiz netleşecek 8+3 oluyorum yarın
Canim valla elim durmuyo ufak tefek alıyorum emzik alt açma battaniye vs.Rabbime emanet yavrularımız.Nasipten öte yol yok Allah'ım kullandırmak nasip etsin.Arkadaşlar merhaba bana yazanlar olmuş tek tek alintilayamadim.geriye dönüp. Yeni ikiz olduğunu öğrenen anneler olmuş:) çok tatlısınız. Ilk haftalar kalp atışı duyulduğunda 1 hafta sonra tekrar çağırıyor doktor çünkü genelde ikisi aynı anda gitmiyor. Ben ilk kontrolde kalp atışını ikisinde de duyduk ama yine de biri zayıftı doktor emin olmak için çağırdı. Ama maalesef ondan önce gittiğimiz düşer bu dedi ağla ağla için cıktı benim. O yüzden üzülmeyin benimkiler hala 3 4 gün önce gidiyorlar düşer dediği bebek Allahima şükürler olsun öncekini geçti :)
Bol bol dua edin. KEnzül arş okuyun hep diyorum. Duyduğum en güzel dualardan hem türkçe hem arapça okuyun çok güzel çok.
Ben birde bu aralar sesli dua okuyorum. Duyarlarmış artık beni :) iyi geliyor. Rabbimin izniyle sağ salim alalım kucağımıza.
Benim bu haftada en çok çektiğim şey sırt ağrısı oldu. Bilginiz olsun heryerde bel boşluğuna gelecek bir adet yastigim var :)
Birde sorayim bu odaları falan eşyaları ne zaman almayı düşünüyorsunuz? Erken diyorlar ama artık dışarda 1 saat bile kalamıyorum ben. Yürürken nefes nefes kalıyorum aynı pozisyonda uzun süre oturamıyorum. Napayım bilemedim.
Bende ufaktan ufaktan almaya başladım sadece beşik bebek arabasını falan doguma yakın alıcam internetten sipariş vericem çünkü.Arkadaşlar merhaba bana yazanlar olmuş tek tek alintilayamadim.geriye dönüp. Yeni ikiz olduğunu öğrenen anneler olmuş:) çok tatlısınız. Ilk haftalar kalp atışı duyulduğunda 1 hafta sonra tekrar çağırıyor doktor çünkü genelde ikisi aynı anda gitmiyor. Ben ilk kontrolde kalp atışını ikisinde de duyduk ama yine de biri zayıftı doktor emin olmak için çağırdı. Ama maalesef ondan önce gittiğimiz düşer bu dedi ağla ağla için cıktı benim. O yüzden üzülmeyin benimkiler hala 3 4 gün önce gidiyorlar düşer dediği bebek Allahima şükürler olsun öncekini geçti :)
Bol bol dua edin. KEnzül arş okuyun hep diyorum. Duyduğum en güzel dualardan hem türkçe hem arapça okuyun çok güzel çok.
Ben birde bu aralar sesli dua okuyorum. Duyarlarmış artık beni :) iyi geliyor. Rabbimin izniyle sağ salim alalım kucağımıza.
Benim bu haftada en çok çektiğim şey sırt ağrısı oldu. Bilginiz olsun heryerde bel boşluğuna gelecek bir adet yastigim var :)
Birde sorayim bu odaları falan eşyaları ne zaman almayı düşünüyorsunuz? Erken diyorlar ama artık dışarda 1 saat bile kalamıyorum ben. Yürürken nefes nefes kalıyorum aynı pozisyonda uzun süre oturamıyorum. Napayım bilemedim.
Canim valla elim durmuyo ufak tefek alıyorum emzik alt açma battaniye vs.Rabbime emanet yavrularımız.Nasipten öte yol yok Allah'ım kullandırmak nasip etsin.
Bende ufaktan ufaktan almaya başladım sadece beşik bebek arabasını falan doguma yakın alıcam internetten sipariş vericem çünkü.
Sayfanın ismi nedir canım?Kızlar ben hastane çıkısları satıyorum bebek ürünleri satıyorum bakmak isterseniz vereyim sayfamı nakışlı baskılı isme özel setler var mevlidsetleri felan çoğu sey var yardımcı olurum hepinize
Canim sen detayliya girdin mi?Bende ufaktan ufaktan almaya başladım sadece beşik bebek arabasını falan doguma yakın alıcam internetten sipariş vericem çünkü.
Arkadaşlar merhaba bana yazanlar olmuş tek tek alintilayamadim.geriye dönüp. Yeni ikiz olduğunu öğrenen anneler olmuş:) çok tatlısınız. Ilk haftalar kalp atışı duyulduğunda 1 hafta sonra tekrar çağırıyor doktor çünkü genelde ikisi aynı anda gitmiyor. Ben ilk kontrolde kalp atışını ikisinde de duyduk ama yine de biri zayıftı doktor emin olmak için çağırdı. Ama maalesef ondan önce gittiğimiz düşer bu dedi ağla ağla için cıktı benim. O yüzden üzülmeyin benimkiler hala 3 4 gün önce gidiyorlar düşer dediği bebek Allahima şükürler olsun öncekini geçti :)
Canm bebekelbisesi_mevluthediyeligi instada. Profil resmi pembe bi elbiseSayfanın ismi nedir canım?
Canm merhabalarNe zorlukları oldu canım nasılsın? Hadi bakalım şimdiden hayırlısı olsun
Ben 16.haftadayim ve dedigin gibi oluyorum aksamlari. Gobegim catlayacak gibi. Midem sisiyor sanki. Daraliyorim. Kendimce erken daha diyorum. Sonraki haftalr nasil olacak simdi boyleysek.Merhaba arkadaşlar ben de 20.haftamdayım.18.haftadan itibaren göbek kısmı inanılmaz büyüdü. Toplamda 4 kilo almışım 64kg oldum. Su içmeye çok önem veriyorum ama 2lt yakın içincede akşamları patlayacak gibi hissediyorum. İlk başlarda karnım sertleşince ben de korkmuştum rahim uzunluğu mu kısaldı diye ancak çok şülür onda sıkıntı yok en son 36mm.Önlem amaçlı her gece yatarken progestan fitil alıyorum bir de haftalık proluton iğne oluyorum. Benim haftalarımda olan pek arkadaş yok sanırım ama varsa çok merak ediyorum göbek gerilimi siz de aynı mı?
Yok 22.haftamda giricemCanim sen detayliya girdin mi?
Benimde öyleydi hindistancevizi yagı ile masaj yapıyorum göbegime çok çok faydasını gördümBen 16.haftadayim ve dedigin gibi oluyorum aksamlari. Gobegim catlayacak gibi. Midem sisiyor sanki. Daraliyorim. Kendimce erken daha diyorum. Sonraki haftalr nasil olacak simdi boyleysek.
Hayırlısıyla sagsalim onu da atlatsaydik...Yok 22.haftamda giricem