2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Felak nas fatiha ayetel kursi ozellikle okudum canim. Ya mubdi zikrini cek bol bol aslinda aklina gelen tum dua ve zikirleri oku bol bol canim elini karnina koy oku
Tmm canım ben de sürekli dua ediyorum zaman geçmiyor bide bütün aileye söyledik erkenden

Siz boyle yazinca kalp atisini duymak icin oraya yattigim gunu hatirladim. Hem korku hem sevinc hepsi bir arada. Allah size de bu mutlulugu yasatmayi nasip etsin. Insan kalpatisi duyunca her sey bitecekmis saniyor ama her hafta baska tedirginlikler. Sag salim kucaklarimiza almak nasip olsun insallah

Amin inşallah inanırım 9 ay boyunca tedirginlik bu yüZden cennet anaların ayaklarının altında

Bebek geç görülebiliyo korkma 6+3 te ilk bebeğim,8+3 te ikinci bebeğim göründü.İçini ferah tut stres yapma korkular hepimizde var bazen bebeklerime ne kadar çok haksızlık ettiğimi düşünüyorum yok yere onları da strese sokarak.

Haklısın canım inşllah güzel olacak herşey sanırım tüp bebek anneleri hep böyle

Ne zorlukları oldu canım nasılsın? Hadi bakalım şimdiden hayırlısı olsun

Arkadaşlar merhaba bana yazanlar olmuş tek tek alintilayamadim.geriye dönüp. Yeni ikiz olduğunu öğrenen anneler olmuş:) çok tatlısınız. Ilk haftalar kalp atışı duyulduğunda 1 hafta sonra tekrar çağırıyor doktor çünkü genelde ikisi aynı anda gitmiyor. Ben ilk kontrolde kalp atışını ikisinde de duyduk ama yine de biri zayıftı doktor emin olmak için çağırdı. Ama maalesef ondan önce gittiğimiz düşer bu dedi ağla ağla için cıktı benim. O yüzden üzülmeyin benimkiler hala 3 4 gün önce gidiyorlar düşer dediği bebek Allahima şükürler olsun öncekini geçti :)

Bol bol dua edin. KEnzül arş okuyun hep diyorum. Duyduğum en güzel dualardan hem türkçe hem arapça okuyun çok güzel çok.

Ben birde bu aralar sesli dua okuyorum. Duyarlarmış artık beni :) iyi geliyor. Rabbimin izniyle sağ salim alalım kucağımıza.

Benim bu haftada en çok çektiğim şey sırt ağrısı oldu. Bilginiz olsun heryerde bel boşluğuna gelecek bir adet yastigim var :)

Birde sorayim bu odaları falan eşyaları ne zaman almayı düşünüyorsunuz? Erken diyorlar ama artık dışarda 1 saat bile kalamıyorum ben. Yürürken nefes nefes kalıyorum aynı pozisyonda uzun süre oturamıyorum. Napayım bilemedim.

Canim valla elim durmuyo ufak tefek alıyorum emzik alt açma battaniye vs.Rabbime emanet yavrularımız.Nasipten öte yol yok Allah'ım kullandırmak nasip etsin.

Bende ufaktan ufaktan almaya başladım sadece beşik bebek arabasını falan doguma yakın alıcam internetten sipariş vericem çünkü.

Canim valla elim durmuyo ufak tefek alıyorum emzik alt açma battaniye vs.Rabbime emanet yavrularımız.Nasipten öte yol yok Allah'ım kullandırmak nasip etsin.

Bende ufaktan ufaktan almaya başladım sadece beşik bebek arabasını falan doguma yakın alıcam internetten sipariş vericem çünkü.

Kızlar ben hastane çıkısları satıyorum bebek ürünleri satıyorum bakmak isterseniz vereyim sayfamı nakışlı baskılı isme özel setler var mevlidsetleri felan çoğu sey var yardımcı olurum hepinize

Sayfanın ismi nedir canım?

Canm merhabalar
Bende geçen hafta öğrendim yarın için bi daha, çağırdı 1hafta yı zor ettim çok zor oldu beklemek dediğin gibi emin konusmadı doktor rüyalarım tek mi ikiz mi die geçti 1hafta 1yıl oldu resmen hayırlsıyls gideceğim yarın İnşaAllah güzel sonuçları alır yazarım Allahın izniyle hem kalp atısı hem bebekleri gördü ama yine de emin olmamıstı

Ben 16.haftadayim ve dedigin gibi oluyorum aksamlari. Gobegim catlayacak gibi. Midem sisiyor sanki. Daraliyorim. Kendimce erken daha diyorum. Sonraki haftalr nasil olacak simdi boyleysek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…