2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ay normaldir inşallah esim korkuttu benide niye böyle diye 😂😂 surda bekliyim arkadaşlar yazar belki
Bence normal çok sık yaşıyorsanız doktorunuza söyleyin ama yatıyorsanız mesela karnınızın yamulması bi tarafa toplanma falan bunları bende yaşıyorum..

Bence normal çok sık yaşıyorsanız doktorunuza söyleyin ama yatıyorsanız mesela karnınızın yamulması bi tarafa toplanma falan bunları bende yaşıyorum..
O tarz yamulma bende de oluyor canım ama karnın sert ve Bi yerde toplanmışsa böyle taş gibi o sancıymış doktorum demişti 29.haftada yaşamıştım ben de yatıp dinlenince fitili de 3 e çıkarınca geçti

O tarz yamulma bende de oluyor canım ama karnın sert ve Bi yerde toplanmışsa böyle taş gibi o sancıymış doktorum demişti 29.haftada yaşamıştım ben de yatıp dinlenince fitili de 3 e çıkarınca geçti
Çok geçmiş olsun canım böyle bişiy ile karşılaşmadım hiç ... ama bende hep bi endişe vardı erken doğum.. şimdi çokşükür bugünleri De gördük diyorum...

Teşekkür ederim cevaplar için kızlar ara ara oluyor sonra geçiyor Perşembe kontrolüm var o zaman soracağım

Kizlar bisey soracagim şuan 8+2yim radyolog usg bakti dun kanama alanim oldugu icin bebekler arasinda 1 hafta fark var dedi kendi doktorum bakti 3-4gun var dedi bu fark cok onemli mi acaba bu haftada? Persembe gunu biri 15mmdi biri 13mmdi . Radyolog kendi olctugunu soylemedi maalesef aciklama bile yapmadi sagolsun 5 karis suratla ekranda gostermedi bile bebekleri

Son düzenleme:
Kizlar bisey soracagim şuan 8+2yim radyolog usg bakti dun kanama alanim oldugu icin bebekler arasinda 1 hafta fark var dedi kendi doktorum bakti 3-4gun var dedi bu fark cok onemli mi acaba bu haftada? Persembe gunu biri 15mmdi biri 13mmdi . Radyolog kendi olctugunu soylemedi maalesef aciklama bile yapmadi sagolsun 5 karis suratla ekranda gostermedi bile bebekleri
Bir haftaya kadar normal sayılıyor, benim de hep 3-4 gün fark var ama hiç endişelenmedim bunla ilgili. O anki pozisyonları, usg cihazının kalitesi doktorun becerisi vs gibi sebeplerle de fark çıkıyor. Zaten ciddi bir fark olursa doktorunuz söyler. Bence hiç endişelenmeyin daha çok küçükler zaten. Hem geriden gelenlerin öne geçtiğini de yazdı burada hep arkadaşlar ☺️ Sağlıkla büyüsünler 🥰

Bir haftaya kadar normal sayılıyor, benim de hep 3-4 gün fark var ama hiç endişelenmedim bunla ilgili. O anki pozisyonları, usg cihazının kalitesi doktorun becerisi vs gibi sebeplerle de fark çıkıyor. Zaten ciddi bir fark olursa doktorunuz söyler. Bence hiç endişelenmeyin daha çok küçükler zaten. Hem geriden gelenlerin öne geçtiğini de yazdı burada hep arkadaşlar ☺️ Sağlıkla büyüsünler 🥰
İcime su serptiniz cok tesekkur ederim umarim aralari hic acilmaz saglikla buyurler evlatlarimiz hepimizin🤲🤲🥰

Çocuklar her kıpırdadığında ağrıyı hissediyorum vajinamda tuhaf bir ağrı bıçakla kesiyorlarmış gibi ve uzandığım zaman çok daha fazla oluyor yürüyünce rahatlıyorum,zaten bayadır aşağıda baskı vardı yaklaşık üç haftadır biri baş aşağıydı.Dün akşamdan bu yana sertleşme de oluyor karnımda ama uzanınca rahatladım şu an.Hastahane acil durum yoksa gelmeyin dedi koronadan dolayı almıyorlar,bu yüzden bekliyorum.Kızlar Ben çok korkuyorum bu hafta doğsalar yaşama şansları olur mu olmaz mı diye düşünmekten
Rabbim ömür verdiyse yaşar her türlü canım şöyle düşün 25 hafta doğup yaşayan da var 40 haftada ölende. Sen yine de kontrolü ihmal etme

X