- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.321
Ne zaman söylemek istiyorsan söyleyebilirsin orası sana kalmış. Kesenin dolu olup olmadığı 6.haftadan önce anlaşılmaz. Kalp atışını da 8.hafta gibi duyarsınKızlar merhaba, bana da 3. Gün 3 tane embriyo koydular. 11. Gün değerin 215, 12. Gün yani bugünkü değerim 464. Çok heyecanlıyım, 3. Tedavimdi. İlki negatif, ikinci kimyasaldı. Tüp doktorum değer iyi haftaya salı kan verin ve hemen ultrasona gün vereyim dedi. Bundan sonra ne olacak? Keseyi görünce içinde bebek olup olmadığını görüyor muyum? Ailelere ne zaman söyleyebilirim?
Çok teşekkür ederim. Sizce ikiz olma ihtimali var mı diye sorsam
Sizi takipteydim, doktorumuz aynı kişi. Çok sevindim pozitif sonuç almanıza. Bana da umut oldunuz. İnşallah sağlıkla da kucağınıza alırsınızÇok teşekkürler cevaplar için kızlar
Amin çok teşekkür ederim, gerçekten hiç ümidim yoktu. Hala kalp atışını duyana kadar da inanamıycam sanırımSizi takipteydim, doktorumuz aynı kişi. Çok sevindim pozitif sonuç almanıza. Bana da umut oldunuz. İnşallah sağlıkla da kucağınıza alırsınız
Amin inşallah kese için evet erken yarın kendi doktoruma gidicem kısmetseHayırlısı olsun inşallah gözün aydın
Rabbim gönlüne göre versin. Sende hcg takibi gerekebilir kese görmek için erken daha
İnşallah.. Transfer hazırlığına başladık bakalım. Serum almış mıydınız?Amin çok teşekkür ederim, gerçekten hiç ümidim yoktu. Hala kalp atışını duyana kadar da inanamıycam sanırımDarısı size olsun inşallah
Canım sen ne yaptın doğum oldu muKizlar idrarda protein 768 cikti.tansiyolarimda 14 ile 15 gibi cikiyor doktor yarin ac karnina hazirlikli gel dedi 32+3 de muhtamelen doğum olacak belde uyusturup yapacakmis sonrada uyuturum dikis atilirken.dedi cunku ben.cok paniğim tansiyonum cikar diye heralde bayiltacak ac derken sizce su da icilmiyormu anestezide
Evet 2. Transferimde aldım, son transferimde vermedi. Sanırım çok sık alınmıyor. Çünkü 2 transfer arası 1 aydı benim.İnşallah.. Transfer hazırlığına başladık bakalım. Serum almış mıydınız?
Benimde 16. gün değerim 7713 çıkmıştı ikiz gebelik çok şükür seninde ikiz büyük ihtimal hayırlı olsunVerdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederimRabbim gönlünüze göre versin
Canım süreç hakkında pek cahilim ama yazdıklarından yola çıkarak hayırlı olsun diyorum gözün Aydın hem biri kız biri erkek şarkı sözü gibiKızlaaar pozitif haberler ilen geldim
Bebeler eşit gitmeye karar vermişler hatta kız depar atıp oğlanı 7 gr sollamış önce o küccüktü. Anasına çekmiş bu hafta anladık.
2 hafta sonra detaylıya giricem inşallah hayırlısıyla alnımızın akıyla ondanda çıkmak nasip olsunDetaylıda yine ikiz diye öpülücez. Bu durumda gelin saçı, damat traşına dönmüş anladık
Doğumda başarılar diliyorum hepimize
Canım süreç hakkında pek cahilim ama yazdıklarından yola çıkarak hayırlı olsun diyorum gözün Aydın hem biri kız biri erkek şarkı sözü gibisağlıkla kavuşun inşallah. Ah o masraflar
Canım Allah razı olsun. Yarın veremeyeceğim kan cumartesine kaldı yani 17. Güne bakalım ne olacak. Şunları burada duymak içimi rahatlattı. Tüp bebek sürecinde biri olarak bu değerler gözümü korkutmuştu çift transfer olduğu için ikiz olur belki diyordum dedim daha fazla olmasın şimdi sağlıkla ilerlemez diye korktum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizeBenimde 16. gün değerim 7713 çıkmıştı ikiz gebelik çok şükür seninde ikiz büyük ihtimal hayırlı olsun
Amiin canımTeşekkür ederim inşallah sizde yaşayacaksınız benden öncekiler beni anlıyor bizde siz dediğinizde anlayacağız hepsi yavaş yavaş tecrübe edinerek öğreniliyor merak etme
Evet ondandır. Peki o serumu nerde taktırdınız?Evet 2. Transferimde aldım, son transferimde vermedi. Sanırım çok sık alınmıyor. Çünkü 2 transfer arası 1 aydı benim.
Ben ikizden de korkuyordum valla ama öğrenince hiçbirinden vazgeçemiyor insanCanım Allah razı olsun. Yarın veremeyeceğim kan cumartesine kaldı yani 17. Güne bakalım ne olacak. Şunları burada duymak içimi rahatlattı. Tüp bebek sürecinde biri olarak bu değerler gözümü korkutmuştu çift transfer olduğu için ikiz olur belki diyordum dedim daha fazla olmasın şimdi sağlıkla ilerlemez diye korktum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize
Yok ikizde zor ama çift transferi kabul edince hadi dedim ihtimal dahilinde. Transfer olurken bile doktora ben korkuyorum dedim ikiz gebelikten o da %15 ihtimali var dedi olursa da hayırlı olsun diyeceksin dedi hattaBen ikizden de korkuyordum valla ama öğrenince hiçbirinden vazgeçemiyor insan
Yok ikizde zor ama çift transferi kabul edince hadi dedim ihtimal dahilinde. Transfer olurken bile doktora ben korkuyorum dedim ikiz gebelikten o da %15 ihtimali var dedi olursa da hayırlı olsun diyeceksin dedi hatta
Ben ikizden de korkuyordum valla ama öğrenince hiçbirinden vazgeçemiyor insan