2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ne zaman söylemek istiyorsan söyleyebilirsin orası sana kalmış. Kesenin dolu olup olmadığı 6.haftadan önce anlaşılmaz. Kalp atışını da 8.hafta gibi duyarsın

Kızlaaar pozitif haberler ilen geldim

Bebeler eşit gitmeye karar vermişler hatta kız depar atıp oğlanı 7 gr sollamış önce o küccüktü. Anasına çekmiş bu hafta anladık.
2 hafta sonra detaylıya giricem inşallah hayırlısıyla alnımızın akıyla ondanda çıkmak nasip olsun Detaylıda yine ikiz diye öpülücez. Bu durumda gelin saçı, damat traşına dönmüş anladık
Doğumda başarılar diliyorum hepimize

Canım sen ne yaptın doğum oldu mu

Canım süreç hakkında pek cahilim ama yazdıklarından yola çıkarak hayırlı olsun diyorum gözün Aydın hem biri kız biri erkek şarkı sözü gibi sağlıkla kavuşun inşallah. Ah o masraflar

Canım süreç hakkında pek cahilim ama yazdıklarından yola çıkarak hayırlı olsun diyorum gözün Aydın hem biri kız biri erkek şarkı sözü gibi sağlıkla kavuşun inşallah. Ah o masraflar

Teşekkür ederim inşallah sizde yaşayacaksınız benden öncekiler beni anlıyor bizde siz dediğinizde anlayacağız hepsi yavaş yavaş tecrübe edinerek öğreniliyor merak etme

Benimde 16. gün değerim 7713 çıkmıştı ikiz gebelik çok şükür seninde ikiz büyük ihtimal hayırlı olsun
Canım Allah razı olsun. Yarın veremeyeceğim kan cumartesine kaldı yani 17. Güne bakalım ne olacak. Şunları burada duymak içimi rahatlattı. Tüp bebek sürecinde biri olarak bu değerler gözümü korkutmuştu çift transfer olduğu için ikiz olur belki diyordum dedim daha fazla olmasın şimdi sağlıkla ilerlemez diye korktum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Ben ikizden de korkuyordum valla ama öğrenince hiçbirinden vazgeçemiyor insan

Yok ikizde zor ama çift transferi kabul edince hadi dedim ihtimal dahilinde. Transfer olurken bile doktora ben korkuyorum dedim ikiz gebelikten o da %15 ihtimali var dedi olursa da hayırlı olsun diyeceksin dedi hatta

O zaman bizim çoğumuz %15'liğiz Korkucak bişey yok şöyle düşünün arka arkaya olsada aynı olacaktı. Aman kardeşi olsun derdimiz hiç olmayacak. Bir anda herşeyi halledicez biticek. Tek doğum tek acı. Bir daha tedavi iğne ilaç yok en güzeli de o galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…