2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

O zaman bizim çoğumuz %15'liğiz 😍 Korkucak bişey yok şöyle düşünün arka arkaya olsada aynı olacaktı. Aman kardeşi olsun derdimiz hiç olmayacak. Bir anda herşeyi halledicez biticek. Tek doğum tek acı. Bir daha tedavi iğne ilaç yok en güzeli de o galiba 👍
Aynen %15 🙂🍀 İnşallah canım inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunda elbette isteriz 🥰 zaten yumurta rezervim az benim için sağlıkla ilerlerse böylesi daha iyi bir daha hamileliği yaşamayabilirim çünkü çok az yumurtam oluyor...

Aynen %15 🙂🍀 İnşallah canım inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunda elbette isteriz 🥰 zaten yumurta rezervim az benim için sağlıkla ilerlerse böylesi daha iyi bir daha hamileliği yaşamayabilirim çünkü çok az yumurtam oluyor...

O zaman çok daha iyi. Allah hayırlısını versin bakalım ne olacak sende 👍

Nasılsın canım aklımdasın... 💕💕🌸🌸
Bir bebeğe cvs yapıldı. Ön test sonucu temiz geldi. Down ve trizomiler negatif ama altta yatan kardiyak hastalıklar olabilir diye yakın takibe aldı. Çarşamba kontrole gideceğiz. 2 haftada bir kontrole çağırdı kuzum. Valla ne buraya girdim ne telefondaki programlara ne başka bişeye bakıyorum kıyafet oda falan bakıyordum. Bıraktım tamamen. Bakalım kuzum ağlamıyorum ama ağlamayı kestim şimdilik.

Bir bebeğe cvs yapıldı. Ön test sonucu temiz geldi. Down ve trizomiler negatif ama altta yatan kardiyak hastalıklar olabilir diye yakın takibe aldı. Çarşamba kontrole gideceğiz. 2 haftada bir kontrole çağırdı kuzum. Valla ne buraya girdim ne telefondaki programlara ne başka bişeye bakıyorum kıyafet oda falan bakıyordum. Bıraktım tamamen. Bakalım kuzum ağlamıyorum ama ağlamayı kestim şimdilik.
İnşallah hiç bir sorun çıkmadan evlatlarını sağlıkla kucağına alırsın canım hep iyi hissettim şimdi yazdığını okuyunca inan çok sevindim,herşey güzel olacak🙏🏻🙏🏻

Allahım yardımcınız olsun şifa versin inşallah

Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 canım nasılsın kontrolün ne zaman ?
Canım nasıl olayım farkımız yok bu gece midemden çok ağrı ,yanma çektim... sabah oldu eşime çaktırmıyorum üzülüyor çok ,kasık ağrılarıyla uyandım .. kontrol pazartesi ne dese kabul edicem ağrım var sancım çıkacak kesin ayy alsınlar beni pamuklara sarsınlar ,dün bugün çok acizim inan... Ben hep anlattım sende yaz nasılsın.. umarım sen tadını çıkarıyorsundur...

Canım keyfim yok ... rahatsızım malesef dün bugün kötüydü inan midem ,kasık ağrılarım ... alerjik durumlarım..karıştım resmen

Kıyamam herşey üst üste gelmeye başladı ağırlaşınca. Üstüne havada kapalı insanı son noktaya getirircesine. Dikkat et bakalım inşallah hayırlısı ne olacaksa o olsun. 🤲 Biran önce geçsin hepsi ♥️

Kızlaaar pozitif haberler ilen geldim ♥️

Bebeler eşit gitmeye karar vermişler hatta kız depar atıp oğlanı 7 gr sollamış önce o küccüktü. Anasına çekmiş bu hafta anladık.
2 hafta sonra detaylıya giricem inşallah hayırlısıyla alnımızın akıyla ondanda çıkmak nasip olsun 🤲 Detaylıda yine ikiz diye öpülücez. Bu durumda gelin saçı, damat traşına dönmüş anladık 🤣🤣🤣
Doğumda başarılar diliyorum hepimize 🥰🥰
Ne kadarlık bir fark vardı sizin acaba. Gr ve hafta olarak farkı soruyorum. Benim aralarında 2 hafta fark, geçen hafta da 80 gr fark vardı. Eşitlenmenin olabileceği ihtimalini duyunca mutlu oldum açıkçası

Ne kadarlık bir fark vardı sizin acaba. Gr ve hafta olarak farkı soruyorum. Benim aralarında 2 hafta fark, geçen hafta da 80 gr fark vardı. Eşitlenmenin olabileceği ihtimalini duyunca mutlu oldum açıkçası

Aralarında gün olarak 1-3 gün oluyor her zaman 10 gr vardı fark kız 150 iken erkek 160'dı. Şimdi kız 287 gr erkek 280 gr. 17 gr fazla almış 2 haftada 🤗

Canım nasıl olayım farkımız yok bu gece midemden çok ağrı ,yanma çektim... sabah oldu eşime çaktırmıyorum üzülüyor çok ,kasık ağrılarıyla uyandım .. kontrol pazartesi ne dese kabul edicem ağrım var sancım çıkacak kesin ayy alsınlar beni pamuklara sarsınlar ,dün bugün çok acizim inan... Ben hep anlattım sende yaz nasılsın.. umarım sen tadını çıkarıyorsundur...
Ben de aynı geçen çok kötüydüm bıgün biraz daha iyi an anı tutmuyor . Küveze girmeye gerek kalmadan sağ Salim doğururuz inş

Bende de bel ağrısı çok o da karında sertleşme yapıyo

Kıyamam herşey üst üste gelmeye başladı ağırlaşınca. Üstüne havada kapalı insanı son noktaya getirircesine. Dikkat et bakalım inşallah hayırlısı ne olacaksa o olsun. 🤲 Biran önce geçsin hepsi ♥️
Bende de bel ağrısı çok o da karında sertleşme yapıyo
Sağolun kızlar inşallah hayırlısıyla kucağımıza alıcaz💕💕

X