2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Galaxyeliz61 M Mlekee merhaba. bişey sorcaktım size. Dikkat ettiğim kadar benden önde olan sizlersiniz. Şuan 28+4 teyim. Yaklaşık Bir haftadır ara ara göğsüm sıkışıyo. Nefes alamıyo gibi oluyorum. Oturunca da geçmiyo. Bebek sıkıştırıyodur diye tahmin ediyorum ama sizde de bu tarz şeyler olmuş muydu ?

Merhaba canım maalesefki ben bu durumu ençok yaşayanlardanım...Ama astımım var buda etken ... Bu durum ileriki haftalarda bebek aşağıya indikçe ortadan kalkabilir...

Merhaba kızlar, herkesin süreci sağlıkla ilerlesin. Tüp bebek ile çift embriyo transferim oldu. Bugün 14.gün beta hcg 3512 gibi bir rakam çıktı. Çok korktum sizlerin değerleri nasıldı acaba
Canm benim de 14. Gun degerim 5525ti iki bebek iki kese var kendini ikize hazirla ikiz cikma ihtimali yuksek tabi sadece degere bakip bisey denemez ama tahmin

15.gunde keseleri gormuştuk buarada. Amiin inşallah şuan hastanede yatiyorum kanama alanim var dua edermisin
Yaaa görünüyor mu o kadar erken. Ederim tabii canım Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin geçecek inşallah hepsi. Şu an ne kadar oldu kaç haftalıklar?

Yaaa görünüyor mu o kadar erken. Ederim tabii canım Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin geçecek inşallah hepsi. Şu an ne kadar oldu kaç haftalıklar?
Ben de beklemiyordum ama gorunduler amiin inşallahh bugun tam 8+0 olduk su 1ayi atlatirsak sagsalim rahatliycaz inşallah

Amiin amiin inşallahh senin kontrolun ne zaman kese için
Vallahi daha ikinci testi istedi doktor normalde bugüne idi ama cumartesi ver dedi. Yarın onu vereceğim inşallah sağlıklı artıyordur Sanırım tüp bebek doktorları böyle ağırdan alıyormuş başka doktorda bakmadım henüz. Kararsız kaldım

Bazi doktorlar oyle evet ama aslinda gec gitmek daha iyi sanirim atim icin 11gun bekledim ben stres yapmiştim baya gec gidersen atimlar kese arasi da fazla olmaz daha iyi olur

Bazi doktorlar oyle evet ama aslinda gec gitmek daha iyi sanirim atim icin 11gun bekledim ben stres yapmiştim baya gec gidersen atimlar kese arasi da fazla olmaz daha iyi olur
İkisine bir bile çağırabilir doktorum ömrümüz beklemekle geçiyor zaten. Sağlıkla olsun da inşallah Bakalım yarın belli olur sanki

Ben de çarpıntıdan dolayı oluyordu nefes alamama o da kan hapını günde 2 alınca geçti hemoglobin düşmüş ama sıkıştırma tarzı olmadı

Galaxyeliz61 büzgün kontrolüm vardı bebeklerin biri bir hafta önde biri bir hafta gerideymiş . Kiloları tam ölçemedi küçük olan yan duruyormuş . Son haftalarda hiç net kilosunu öğrenemedim de senin doktorun ölçüyor mu .çok önemli değil artık dedi ama

Merhaba canım maalesefki ben bu durumu ençok yaşayanlardanım...Ama astımım var buda etken ... Bu durum ileriki haftalarda bebek aşağıya indikçe ortadan kalkabilir...
Allah yardımcın olsun. Bende astım yok ama yine bi merak ettim. Teşekkür ederiö.
Ben de çarpıntıdan dolayı oluyordu nefes alamama o da kan hapını günde 2 alınca geçti hemoglobin düşmüş ama sıkıştırma tarzı olmadı
Çarpıntı benimde var. Normal nabzımı da 110 dan aşağı görmüyorum nerdeyse. Hemoglobin ve demirim de düşük muhtemelen o yüzden nefes darlığı oluyo o zaman. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…