- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.281
Sorma ballıııı yaralıyımAnladim kuzum sen dr gittin snirim durumundan onu anldim.ne dedi dr. Tatli pide yasaklanmis sölee baa kac kg aldn
Vallaha yarın bakıcaz nasıl gittiğine. İçimde kıpırdanan bişiler var hissettiriyorlar bolca ama görmeden inanamıyorum hala
Göbek kocaman oldu ben daha hamile olduğuma inanmış değilim. Böyle giderse doğumda da bunlar benim mi diye sorcam
Sen nasıl oldun. Gelinimle kız kardeşi nasıllar
Abisine ikisinidr gösterecez hangisi zeynep olsun diye abi karar verecekOndan gelinim zatenHangisi Zeynep hangisi Ecrin görünce mi karar vereceksin yoksa alttaki üstteki diye karar verdin mi Aklımda hep aynı cinsiyet olursa bu vardı Bende bi çeşidim işte
Sorma ballıııı yaralıyım
Ekmek yeme dedi senede bir kere ekmek yiyorum o da ramazanda15 kilo aldım en başından beri şimdiden sonra daha hızlı kilo alacaksın kendine gel dedi resmen
YaaaaSorma ballıııı yaralıyım
Ekmek yeme dedi senede bir kere ekmek yiyorum o da ramazanda15 kilo aldım en başından beri şimdiden sonra daha hızlı kilo alacaksın kendine gel dedi resmen
Mübarek mide midelikten cikti noskingin elindenNosking bacım naptın senKaç kiloyla başlamıştında kızdı sana.
Transfere 57 kilo gittim şu an 72 kiloyumNosking bacım naptın senKaç kiloyla başlamıştında kızdı sana.
Napsınlar teyzesi yatıyorlar oynaşıyorlar yine popişler bize dönukYaaaa
Aman dikkat et balim kizlarimin kankalari nasillarmiss
Gr ne kadar olmus kizNapsınlar teyzesi yatıyorlar oynaşıyorlar yine popişler bize dönuk
Transfere 57 kilo gittim şu an 72 kiloyum
Muz süt bal pekmez tahin cerez bol bol ye ☺E çokta değilmişsin neyen bu kadar kızdı. Ayıp de onaAma ekmek yeme zaten ya yerine bulgur ye bebelere yarasın
Şükür canım iyiyiz büyüyoruz
Masallah minigi op benim icinŞükür canım iyiyiz büyüyoruzsenin kuzular nasıl toparlamıştırlar
Masallah minigi op benim icincok sukur kuzu toparladilar buyuyolar gun gun
Çok şükür kızlar...Şükür canım iyiyiz büyüyoruzsenin kuzular nasıl toparlamıştırlar
Maşallah canım neden korktun ki? Değerin çok çok iyi çift kese göreceksin muhtemelenMerhaba kızlar, herkesin süreci sağlıkla ilerlesin. Tüp bebek ile çift embriyo transferim oldu. Bugün 14.gün beta hcg 3512 gibi bir rakam çıktı. Çok korktum sizlerin değerleri nasıldı acaba
Ya daha fazla ise diye çok korkuyorum. Bölünme varsa eğer sağlıkla ilerlemesi zorMaşallah canım neden korktun ki? Değerin çok çok iyi çift kese göreceksin muhtemelen
Benim 14.gün değerim 3600 küsürdü çift kese vardı. Sen içini ferah tut önce en önemli zamanlardasin. Bölünme olup olmadığı 7.haftadan önce anlaşılmaz hem o zamana kadar hep stres mi yapacaksın? Tutmuş ikisi de ne güzel maşallahYa daha fazla ise diye çok korkuyorum. Bölünme varsa eğer sağlıkla ilerlemesi zorondan kendimi yiyip bitirdim. Doktorum bekleyip göreceğiz diyor bilemiyorum.