2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşallah ben de sagsalim atlatirim teşekkürler

Herkese merhaba bende ikiz annesi olacağım daha kalp atışı duymadık ikiz anneleri kalp atışlarını kaçıncı haftada duydu acaba ben şuan tam 6.haftadayım
Hayirli olsun saglicakla kucagina al inşallahh.. 6.haftada az duyuldu 7.haftada net duyduk

Evet o benim malesef. Çok şükür kızlarımın biri kucağımda kavuştuk Rabbim sağlıkla nasip etsin herkese

Haklısınız teşekkür ederim cevap için. Ohss nedir acaba?

Haklısınız teşekkür ederim cevap için. Ohss nedir acaba?
Tam olarak bilmiyorum vücut su topluyor sanırım .doktorum yoğun bakımlık bile olabilirsin tehlikeli demişti . Zaten o ay transfer de yapılmadığı için çok araştırmadım 2 ay sonra dondurulmuş yapıldı

Hepinize merhaba öncelikle umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız ben size birşey danışmak istiyorum. Ben tüp bebek yaptım 2 embriyo transfer edildi. Geçen hafta (5+5) 2 keseyi de gördük fakat biri diğerinden baya küçüktü. Doktor muhtemelen kendi kendine yok olur haftaya görmeyiz dedi. Bugün tekrar kontrolüm vardı (6+5) ikinci keseyi yine gördük hatta içinde bebişte var ama çok küçük. 1.kesemin kalp atışını duyduk
Doktor yine 2. kese için ümitsiz konuştu muhtemelen kaybolur dedi. Ama geçen haftaya göre 2. Kese az da olsa büyümüştü. Aralarında fark olupta 1. keseye yetişen var mı aranızda çok merak ediyorum

Anladımm çok geçmiş olsun bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah

Suan kac haftaliksiniz ve neden 32. Hafta da dogum

Vallaha yarın bakıcaz nasıl gittiğine. İçimde kıpırdanan bişiler var hissettiriyorlar bolca ama görmeden inanamıyorum hala
Göbek kocaman oldu ben daha hamile olduğuma inanmış değilim. Böyle giderse doğumda da bunlar benim mi diye sorcam

Sen nasıl oldun. Gelinimle kız kardeşi nasıllar

Gelinin alttan depikliyo kiz kardesini butun gucuyle ana bende burdayam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…