- 18 Mart 2013
- 621
- 1.047
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.261
Hayırlı olsun ben 6+4 de duymuştumHerkese merhaba bende ikiz annesi olacağım daha kalp atışı duymadık ikiz anneleri kalp atışlarını kaçıncı haftada duydu acaba ben şuan tam 6.haftadayım
İnşallah ben de sagsalim atlatirim teşekkürlerAynen. Ben de sizin gibi olmuştum 12.haftaya kadar da sürdü. Hatta deli gibi kasık ağrılaryla. Sonra geçti ama hala progestan kullanıyorum. Sanırım 28.haftaya kadar da kullanacam önlem amaçlı. Ayakta fazla durmayın siz yine de.
Hayirli olsun saglicakla kucagina al inşallahh.. 6.haftada az duyuldu 7.haftada net duydukHerkese merhaba bende ikiz annesi olacağım daha kalp atışı duymadık ikiz anneleri kalp atışlarını kaçıncı haftada duydu acaba ben şuan tam 6.haftadayım
Evet o benim malesef. Çok şükür kızlarımın biri kucağımda kavuştuk Rabbim sağlıkla nasip etsin herkeseİyi düşünelim güzel olsun inşallah ...küveze 36. Haftada bile giren olabiliyor bunu düşünme bak çok şükür 32ye kadar geldin.. 28 haftalık doğum yapan arkadaş vardı burada..ama şimdi evinde ..Sen bol su iç burda 32. Haftadan sancı ağrıyla 35 . Haftaya kadar ilerleyen arkadaş ta var.. nasip işte rabbim şifa versin inşallah
Haklısınız teşekkür ederim cevap için. Ohss nedir acaba?Östrojen hormonu gibi birşey .çok uyarılma olunca ilaçlarla artıyor yumurta geliştiği için .benim tüp bebekte 10 binlerdeydi değer ohss ihtimali var diye 2 ay sonra dondurulmuş transfer edildi . Senin ki çok yüksek değil düşünme bence o değeri falan belli Bi aralığı da yok zaten .doktor gerekeni söylemiş çok araştırınca internetten olumsuz şeuler okuyup insanın morali bozuluyor .
Tam olarak bilmiyorum vücut su topluyor sanırım .doktorum yoğun bakımlık bile olabilirsin tehlikeli demişti . Zaten o ay transfer de yapılmadığı için çok araştırmadım 2 ay sonra dondurulmuş yapıldıHaklısınız teşekkür ederim cevap için. Ohss nedir acaba?
Anladımm çok geçmiş olsun bebeğini sağlıkla al kucağına inşallahTam olarak bilmiyorum vücut su topluyor sanırım .doktorum yoğun bakımlık bile olabilirsin tehlikeli demişti . Zaten o ay transfer de yapılmadığı için çok araştırmadım 2 ay sonra dondurulmuş yapıldı
Suan kac haftaliksiniz ve neden 32. Hafta da dogumKizlar idrarda protein 768 cikti.tansiyolarimda 14 ile 15 gibi cikiyor doktor yarin ac karnina hazirlikli gel dedi 32+3 de muhtamelen doğum olacak belde uyusturup yapacakmis sonrada uyuturum dikis atilirken.dedi cunku ben.cok paniğim tansiyonum cikar diye heralde bayiltacak ac derken sizce su da icilmiyormu anestezide
Saolasin kuzum yok bi arkdasimin hediyesi❣
Saolasin kuzum yok bi arkdasimin hediyesi❣
Cok saol kuzumO kadar istedin kavuştunHadi bakalım iyi olmuş
Nasil gidiyorrO kadar istedin kavuştunHadi bakalım iyi olmuş
Preeklampsi var bacım muhtemelen protein çıkmış idrarda tansiyon da yüksekSuan kac haftaliksiniz ve neden 32. Hafta da dogum
Nasil gidiyorr
Gelinin alttan depikliyo kiz kardesini butun gucuyle ana bende burdayam diyorVallaha yarın bakıcaz nasıl gittiğine. İçimde kıpırdanan bişiler var hissettiriyorlar bolca ama görmeden inanamıyorum hala
Göbek kocaman oldu ben daha hamile olduğuma inanmış değilim. Böyle giderse doğumda da bunlar benim mi diye sorcam
Sen nasıl oldun. Gelinimle kız kardeşi nasıllar
Anladim kuzum sen dr gittin snirim durumundan onu anldim.ne dedi dr. Tatli pide yasaklanmis sölee baa kac kg aldnPreeklampsi var bacım muhtemelen protein çıkmış idrarda tansiyon da yüksek
Gelinin alttan depikliyo kiz kardesini butun gucuyle ana bende burdayam diyor