2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kizlar bende ikizlere hamileyim cuma gunu kalp atislarini duyduk ayni gun akşam pembe lekelenmem oldu tekrar doktora gittim kanama alani olusmus dediler o gunden beri hic lekelenmem olmadi bugun kontrole gittim alan kuculmuş dedi doktorum boyle bi durum yasayan var mi korkiyorum bisey olacak diye 7+3um

Benımde 8. Haftada oldu. 2 hafta sürdü. Sonra kendılıgınden geçti. Lekede kanama alanı da. Allah kucagına alacagın günleride göstersin. Hayırlı olsun

Kizlar idrarda protein 768 cikti.tansiyolarimda 14 ile 15 gibi cikiyor doktor yarin ac karnina hazirlikli gel dedi 32+3 de muhtamelen doğum olacak belde uyusturup yapacakmis sonrada uyuturum dikis atilirken.dedi cunku ben.cok paniğim tansiyonum cikar diye heralde bayiltacak ac derken sizce su da icilmiyormu anestezide

İcilmiyor rabbim kolaylik versin inşallah cok susarsan 1-2yudum icebilirsin

Ben daha once ameliyat gecirdim su dahi icme demisti doktor gece 12den sonra sabah 10dada ameliyatim oldu

Hayırlı olsun. Allah kolay gebelik sağlıklı bebişler nasip etsin Kanama konusunda çoğumuzun kanaması oldu yatış veriliyor genelde birde progestan hem iğne hem fitil geçiyor.

Hayırlı olsun. Allah kolay gebelik sağlıklı bebişler nasip etsin Kanama konusunda çoğumuzun kanaması oldu yatış veriliyor genelde birde progestan hem iğne hem fitil geçiyor.
Tup bebek oldugu icin basindan beri igne ve fitil kullaniyordum simdi devam ediyorum hala beklemekten baska care yok sanirim cok tesekkurler amiin inşallahh

Tup bebek oldugu icin basindan beri igne ve fitil kullaniyordum simdi devam ediyorum hala beklemekten baska care yok sanirim cok tesekkurler amiin inşallahh

Çoğumuz tüp bebeğiz Stres yapma yeter. Sürekli doktorlarımız takipte olduğundan sıkıntı olmuyor çok şükür

Kanama alanı küçülmüşse iyi bir şey bu. Sonrasında da geçiyor. Yorulmayın fazla.

Kızlar selam benşm aklıma takıldı bu estradiol yani e2 hormonu ne oluyor bilen var mı? Adetin 3. Günü 42 çıkmış bugün 1700 küsür döngünün 13. Günü. Doktor normalde çatlama iğnesi yapacaktı değerlerini görünce yapmadı ama kötü bir şey de demedi. Ama benim aklıma takıldı internette doğru düzgün bir referans aralığı yok. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Kendiliğinden geçiyor canım hemen hemen hepimizde oldu. Kanama alanı kese dışındaysa korkma

Yok canım oruçlu gibi gidiyorsun hastaneye sakız bile çiğneyemiyorsun. Rabbim yardımcın olsun inşallah dualarım seninle. Guz3l haberlerini bekliyoruz

Rapor verdi doktor evde yemek disinda bir iş yapmiyorum uzaniyorum genelde
Aynen. Ben de sizin gibi olmuştum 12.haftaya kadar da sürdü. Hatta deli gibi kasık ağrılaryla. Sonra geçti ama hala progestan kullanıyorum. Sanırım 28.haftaya kadar da kullanacam önlem amaçlı. Ayakta fazla durmayın siz yine de.

Östrojen hormonu gibi birşey .çok uyarılma olunca ilaçlarla artıyor yumurta geliştiği için .benim tüp bebekte 10 binlerdeydi değer ohss ihtimali var diye 2 ay sonra dondurulmuş transfer edildi . Senin ki çok yüksek değil düşünme bence o değeri falan belli Bi aralığı da yok zaten .doktor gerekeni söylemiş çok araştırınca internetten olumsuz şeuler okuyup insanın morali bozuluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…