2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benim ikiside kız olsaydı Gülce ile Burçe koyacaktım. Kocamı ikna edebilirsemdi tabi Kız isimlerinde sürekli bir burun kıvırmıştı. Şimdi Demir&Defne Allah izin verirse
Ay seninkiler de çok güzel ya ben Demir ismini zaten çok beğeniyordum isimleriyle yaşasınlar
En son kocama Beren-Begüm olsun dedim ben bunu bi düşüncem dedi. Bir haftadır düşünüyor yanina abuk subuk bir sey ekleyecek kesin

Benim 859'du. Yüksek görürse ilaç verir düşürür zaten. Stres yapmayın bunlar düzenlenebilen şeyler çok şükür. Stresle Estradiol daha fazla artar.
Şimdi geldim eve, değer 1300 değil 1700 olacaktı bu arada yanlış yazmışım. Bu değerler çok yüksek üstüne iğne yapmayayım kendi çatlasın yoksa üçü de tutabilir dedi. İğne yapmadı yani, günaşırı çalışma dedi. Sanki kendiliğinden olmayacak gibi bilemiyorum İnş bakalım. Keşke deseydim hocam ikiz istiyorum siz iğne yapın diye

O zaman çalışmalara başlayın bir kısmet neyeyse bakalım. Hayırlısı olsun inşallah tutar.

Yumurtalar kaçar mm olmuş bir sey dedi mi onunla ilgili?

Sonuna kadar pes etmeden devam edeyim o halde çatlamazsa büyüyüp kist oluyor dite duydum İnş öyle bir şey olmaz. Çatlatıcı bitkisel şeyler yok mu ya
Evet kiste cevirme ihtimali var ama yumurtanın kist olası varsa çatlatma iğnesi de etki etmiyor. Benim iğneye rağmen kist olmuştu bi kere.
Bitkisel yumurta oluşmasına yardımcı şeyler var biliyorum da çatlamasına yardımcı hiç duymadım canım

Kist olacağı varsa her şekil olur yani neyse bundan sonra akışına bırakayım bari güzel haberler olursa sizinle paylaşırım. Bu arada iki gün önce takvimde ovulasyon dönemiydi ama bugün hala yumurtam çatlamamıştı. Ben hep o takvimlere göre çalışma yaptım ovulasyon sonrası genelde seyrek oluyordu demek benim geç çatlıyor ondan bu zamana kadar olmadı demek ki

Herkese merhaba bende ikiz annesi olacağım daha kalp atışı duymadık ikiz anneleri kalp atışlarını kaçıncı haftada duydu acaba ben şuan tam 6.haftadayım

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah tamamına erdirsin. Benim 5+3'te keseleri görmüştük.15 gün sonra 7+3'te kalp atışlarını almıştık.

O takvimler ortalama hesap yapıyor canım malesef yüzde 80 90 tutmuyor. Tutan kişi çok çok az.

Allahımm çok yanlış yollarda yürümüşüm
Ben bir yıl takvime göre denedim olmayinca ovülasyon testi aldım. Bi de baksam takvimden bir hafta sonra yumurrluyorum. Normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmam lazım ben 7 8 gün sonra adet oluyorum. Ondan sonra zaten bi terslik var deyip doktora gittim nitekim yumurta tembelliği luteal faz yetmezliği her turlu sey var. Doğal hamile kalcam diye takvimle uğraşsam menapoza girene kadar bekleyecekmişim

Haha bende de aynı durumlar var sanırım inş sonuç alırım

Ne dedi dr unuz sonuca.
Normalde çatlama iğnesi yapacaktı, sonucu görünce çatlama iğnesi yapmayalım kendinden çatlasın, eğer iğne yaparsam çoğul gebelik olabilir dedi. Aman hocam yapın diyemedim ya kendisi çatlamasını bekleyeceğiz günaşırı çalışma dedi bakalım neler olacak

Dr öyle demişse öyle yapın. Ben ilişki sonrası ayağa kalkmama, duş almama ve ayakları havaya kaldırma gibi efsaneleri de yapmıştım. Ve bol bol Meryem suresi okumuştum. Olacağına çok inanmıştım. İnş hayırlı haberleri verirsiniz. Güzel haberler alınca buraya da yazın

Valla ben de bekliyorum en az yarım saat 40 dakika falan, inşallah olur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…