- 19 Ocak 2017
- 6.965
- 20.189
- 37
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.201
Anam biri rahmime tepik salliyor
Onu benim oğlana kertek Çok severim dişli kızları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam biri rahmime tepik salliyor
Yollym bacimaValla beni acılıda kesiyor. Şalgam olsun çamurdan olsun.
Demeee demeee sivri için can alırım. Buralarda doğru düzgün acı biber yok. Bu uşaklar acı sevmiyi.
Kizz daha anasinin karnindayken bir sürü talip cikti baba kriz geciriyo anaya bakiyolar güzel babaya bakiyorlar yakisikli bunlar kesin guzel olur diye hemen goz koyuyolr çok mütavaziyim asla.kndimi ovmeyi sevmemOnu benim oğlana kertek Çok severim dişli kızları
Kizzzx allh seni me etmyeee yahuuuBirbirimizin canını çektirip duruyoruz Allah bizi ne etmesin geçen sabah 4te ağzına mide asidim geldi boğazıma kaçtı uykumda tıkandım az daha mide yanmasından öleyazdim ben
Birbirimizin canını çektirip duruyoruz Allah bizi ne etmesin geçen sabah 4te ağzına mide asidim geldi boğazıma kaçtı uykumda tıkandım az daha mide yanmasından öleyazdim ben
Yollym bacima
Bu mohteşem havadisi ben vereyim sana isindii isindii hatta yaniyooorrrKız aman daha erken değilmiydi. 1 hafta sonra bende mide asidim de boğulur muyum ki
Allah razı olsun bacım düşünmen yeter. Anam benim için baççede yetiştiriyor gelirken getirecek. Dört gözle Akdeniz bölgesinin ısınmasını bekliyordum
Kizz daha anasinin karnindayken bir sürü talip cikti baba kriz geciriyo anaya bakiyolar güzel babaya bakiyorlar yakisikli bunlar kesin guzel olur diye hemen goz koyuyolr çok mütavaziyim asla.kndimi ovmeyi sevmem
tsk ederim kuzumm allh razi olsunn bebelerin isimleri nasil sizce profilimde yaziyo bakin bakim NoskingBak ben görmeden aldım. Tam bir görmücü usulü.
Bu arada insan kendini beğenip, sevmeli zaten bacım Destekliyorum seni
tsk ederim kuzumm allh razi olsunn bebelerin isimleri nasil sizce profilimde yaziyo bakin bakim Nosking
Demiii yaa olsun kiz hadi cok istedinBen beğendim Zeynep benim olsun Anamın adı Ecrinide çok severim Allah isimleriyle, sizlerle yaşatsın İki isimli olmalarını destekliyorum ama ben koyamıyorum kocam istemiyor Çocuklar büyüdüğünde arkadaşlarına kendi seçtiklerini söyletiyorlar çok hoş oluyor
Benim 12.haftada başladı mide yanmalarim. Ara ara zirve yapıyor su içsem midem yanıyor. Sonra geçiyor birkaç gün arka planda hafiften yanıyor ama artık onu mide yanmasından saymıyorum bile.Kız aman daha erken değilmiydi. 1 hafta sonra bende mide asidim de boğulur muyum ki
Allah razı olsun bacım düşünmen yeter. Anam benim için baççede yetiştiriyor gelirken getirecek. Dört gözle Akdeniz bölgesinin ısınmasını bekliyordum
Ben en başta fikrimi söylemiştim zaten ikisine de bayıldım bizim buralarda Zeynep Nisa çok yaygın ama ayrı ayrı daha güzel bencetsk ederim kuzumm allh razi olsunn bebelerin isimleri nasil sizce profilimde yaziyo bakin bakim Nosking
Sonuç çıkmış e2 bakmışlar, 1300 çıkmış. Doktora göstericem şimdi bekliyorum. Çok yüksek geldi sanki normal mi acabaO tahlili ben de bilemedim. Benim biri solda 2 si sağdaydı galiba. 18 mm 20 ve 21mm gibi bir şeylerdi. Çatlatma iğnesini akşamüstü olmuştum ertesi sabah 5te deli gibi ağrı vardı kasıklarımda. Dr un dediği günleri değerlendirdik. Çok şükür oldu. Ama Dr unuzu dinleyin mutlaka
Benim 12.haftada başladı mide yanmalarim. Ara ara zirve yapıyor su içsem midem yanıyor. Sonra geçiyor birkaç gün arka planda hafiften yanıyor ama artık onu mide yanmasından saymıyorum bile.
Geçen arkadaşa diyorum gaviscon kesmiyor diye 2 kapak iç dedi. Şişeyi direkt kafama diktigimden haberi yok
Yastığı yükseltmek lazım orda benim de hatam var başın yüksekte olursa bogulmazsin aslında
Bende zeynep nisa dedim de babamz ecrin nisa dedi kirmayimdeidmBen en başta fikrimi söylemiştim zaten ikisine de bayıldım bizim buralarda Zeynep Nisa çok yaygın ama ayrı ayrı daha güzel bence
Sonuç çıkmış e2 bakmışlar, 1300 çıkmış. Doktora göstericem şimdi bekliyorum. Çok yüksek geldi sanki normal mi acaba
Ben de yüksek yastıkta yayamıyorum ama boğulup ölmekten iyidir düşüncesiyle yüksektim yastigimiSenin çok erkenden başlamış kuzum ya kıyamam. Ben daha o zamanlar bulantıyla uğraşıyorum. Level geçemedim. Gerçi hala 1 tane prilam alıyorum. Tam keseyim artık diyip almadığım gün bingo
Mide yanmasından toptan falso olur herhalde çünkü ben alçak yastıkta yatabilirim. Sen yüksekte yatabiliyosan şu ortapedikler iyi olur herhalde en azından geçen gece gibi boğulma tehlikesi yaşamazsın
Bu arada bir denesene şalgamı tek dikişte. Ben sordum doktor içebilirsiniz şalgam demişti gebelikte Hatta itiraf ediyorum ilk içebileceğim içecekler listesinde onu sormuştum
Biz hala hicbir isim beğenemedik inşallah doğuma kadar buluruz bi isimBende zeynep nisa dedim de babamz ecrin nisa dedi kirmayimdeidm
Biz hala hicbir isim beğenemedik inşallah doğuma kadar buluruz bi isim