2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Herkese günaydın. Çok kötü bir gece geçirdim felaket bir baş ağrısı çekiyorum. Normalde lavanta yağı ile masaj, bol su ve uyku ile geçiyordu ama bu sefer bana mısın demedi. Hatta dayanamayıp parol bile içtim biraz hafifler gibi oldu ama yine arttı. Böyle ağrı çekeniniz var mı? Neler yapıyorsunuz geçmesi için? İlk 3 ay hiç ağrımadı başım ama 2-3 haftadır 2-3 günde bir baş ağrısı çeker oldum 😣😣
Merhaba geçmiş olsun aynı ağrılar bende de var .Öncelikle tansiyon baktınız mı b benim ilk haftalar düşüktü tuzlu ayran kraker derken abartmış olabilirim geçen haftadan beri tansiyonum yüksek seyrediyor tuzu bıraktım ama baş ağrım varken tansiyonuma bakıyorum 13/9 ve 9 olması bende baş ağrısı yapıyor

Benim sinüzitim var bu sene dışarı çıkma yasağı olduğu için hiç denize gidemediğimden boşalmadı da. Üstüne hamile kaldım arttırdı. 2-3 günde bir kaşlarımın üstünü koparıp atmak istiyorum. Bana buhar çekmek iyi geliyor. Sizinde böyle birşey ise deneyin isterseniz.
Benimki daha çok migren tipi ağrı, hamilelikten önce de olurdu o zaman ibuprofen içerdim geçerdi. Şimdi ne yapsam geçmiyor ama yine de buharı da deneyeyim zarar gelmez.

Merhaba geçmiş olsun aynı ağrılar bende de var .Öncelikle tansiyon baktınız mı b benim ilk haftalar düşüktü tuzlu ayran kraker derken abartmış olabilirim geçen haftadan beri tansiyonum yüksek seyrediyor tuzu bıraktım ama baş ağrım varken tansiyonuma bakıyorum 13/9 ve 9 olması bende baş ağrısı yapıyor
Teşekkürler, size de geçmiş olsun. Benim hep 11/7 çıkıyor tansiyonum sürekli ölçüyorum. Artık havalardan mı hormonlardan bilmiyorum ama gerçekten hayat kalitemi çok düşürüyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Canım sende benim gibi güzel haberler alacaksın yarın hissediyorum ,düşünme ben şimdi masaj yapıyorum onlara mesela erken yatmam lazım kımıldamasınlar ıyusunlar diye.. zaten az cık kaldı tadını çıkaralım ...😍💕
Çok şükür iyi geçti kontrol aniden birşey olmazsa inşallah 2 hafta sonra çağırdı

Kemikleri batıyor ama sanki hiç rahat değilim .yatamıyorum oturamıyorum ne yapacagımı şaşırdım .
Aynı şeyleri yaşıyoruz masaj yapıp rica ediyorum lütfen pozisyon değiştirin diye işe yarıyor hareket etsinler şansa başka bir köşe bulurlar belki...💕😍😍😍

Merhaba arkadaşlar tansiyon ve nabzı kontrolü yapıyor musunuz ? benim 10 gündür küçük tansiyonum 85/90 arası çıkyor nabzımda 100/115 arası çarpıntı hissediyorum ..ikiz gebeliğim var tansiyon nabız yükselebilir dediler cuma günü kontrolüm var aynı durumda olan var mı tansiyon özellikle 85/90 gören ?

Merhaba arkadaşlar tansiyon ve nabzı kontrolü yapıyor musunuz ? benim 10 gündür küçük tansiyonum 85/90 arası çıkyor nabzımda 100/115 arası çarpıntı hissediyorum ..ikiz gebeliğim var tansiyon nabız yükselebilir dediler cuma günü kontrolüm var aynı durumda olan var mı tansiyon özellikle 85/90 gören ?
Ben nabızda 96 tansiyon 13 /8.. normal dediler hemşireler

Normal canim 14/8 in ustune cikmadigi surece normal tabiki bilgilendir doktorunu ve bi sure mutlaka takibini yap

Tansiyonunuz normal .çarpıntı olabiliyor bende de vardı Bi ara geçti . Kan değeriniz düşükse de oluyor .kanda hemoglobin Demir baktırabilirsiniz

Normalde nasıl tansiyonunuz onunla mukayese etmek daha sağlıklı olur. Ben 15. Haftamdayım dün doktorum bu haftalarda gebeliğe bağlı yükselmeZ dedi. Çarpıntı bende de var ama benimki tsh düşüklüğünden. Arkadaşların da dediği gibi detaylı kan tahlili yaptırırsanız doktorunuz daha sağlıklı yönlendirir.

Normalde nasıl tansiyonunuz onunla mukayese etmek daha sağlıklı olur. Ben 15. Haftamdayım dün doktorum bu haftalarda gebeliğe bağlı yükselmeZ dedi. Çarpıntı bende de var ama benimki tsh düşüklüğünden. Arkadaşların da dediği gibi detaylı kan tahlili yaptırırsanız doktorunuz daha sağlıklı yönlendirir.
Tansiyonum normalde 11/7 olurdu hep hatta ilk haftalarda tansiyonum düşüyordu hep ..doktorum tuzlu ayran içmemi önermişti bir gün baş ağrısı ya uyandım 14/10 u görünce tuzu kestim şimdi de hep büyük 12/13 küçük 85/90 arası çıkıyor .TSH önceki kontrolümde bakılmıştı 1,04 çıkmıştı normal demişti doktorum.Sizin TSH kaçtı ve düşük olunca tedavisi var mı ilaç vs kullanıyor musunuz ?

Selam arkadaşlar yenı dogan bebeği yıkamak için ne aldınız yanı sabun mu sampuan mı? Bilgim yokta bu konuda. Şampuan sacına mustela düşünüyorum ama vucut bilemedim. Bide vucudu neyle yıkanır liflemi

Tansiyonum normalde 11/7 olurdu hep hatta ilk haftalarda tansiyonum düşüyordu hep ..doktorum tuzlu ayran içmemi önermişti bir gün baş ağrısı ya uyandım 14/10 u görünce tuzu kestim şimdi de hep büyük 12/13 küçük 85/90 arası çıkıyor .TSH önceki kontrolümde bakılmıştı 1,04 çıkmıştı normal demişti doktorum.Sizin TSH kaçtı ve düşük olunca tedavisi var mı ilaç vs kullanıyor musunuz ?
Sizin tsh normalmiş. Benim tsh ım 0.05 çıktı ama buna bağlı t3 ve t4 değerlerim normal çıktığı için ilaç vermedi. Bulantılara çok paralel gider 16-20 arası düzelir dedi. ara ara çarpıntı yapıyor işte ama ilaç vermem bebeğe geçiyor dedi. Ben de sabırla 16. Haftamı bekliyorum bakalım ne olacak.

Sizin tsh normalmiş. Benim tsh ım 0.05 çıktı ama buna bağlı t3 ve t4 değerlerim normal çıktığı için ilaç vermedi. Bulantılara çok paralel gider 16-20 arası düzelir dedi. ara ara çarpıntı yapıyor işte ama ilaç vermem bebeğe geçiyor dedi. Ben de sabırla 16. Haftamı bekliyorum bakalım ne olacak.
Çok geçmiş olsun ..inşallah toparlarsınız 😉

X