- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #8.541
Ben bunu aldım canım silikon göğüs ucu değil de göğüs kalkanı bu. Bilmiyorum ki ama göğüs ucun varsa bence ihtiyaç duymazsın silikon uca. Göğüs ucunu uyarma konusunu ben de duymuştum ama Allah korusun erken doğum ihtimali de olduğu için 30.haftadan sonrasına bırakmak istemedim açıkçası nemlendirme işini. Pamuğa jel sürüp koymak mantikliymis öyle yapayım ben de en azından 27 28.haftaya kadar benimkiler o kadar kuru ki çatlamalar başlamış.Ayy çok korkuyorum ben,şu an bile üzerimi giyerken acıyor.Ben de her duştan sonra jel sürüyorum şimdilik ama kaç video izlediysem sakın göğüs uçlarınızı uyarmayın 30. haftadan sonra sürün hatta sürmeyin üzerine bikerecik dokundurun yoksa erken doğuma sebep olursunuz diyorlardı ben de artık peçeteye jel sürüp üstüne koyuyorum.Silikon göğüs ucunu herkes kullanabiliyor mu yani benim göğüs ucu var ama daha önce birisi göğüs ucum yok silikon göğüs ucu aldım demişti?
En son doğumdan sonra konuşmuştum ben de iyiyiz demişti. Sonra hiç yazmadı zatenKızlar Yeşim yok buralarda doğumdan sonra yazmadı pek fazla ya da ben mi kaçırdım acaba diye merak ettim . Bilgisi olan varmı
Ben 12.aydan beridir nemlendiriyorum göğsümü, ucunu. 30. Haftada aynen devam etsem sıkıntı olur mu ki? Yoksa o zaman sadece nemlı pamuk mu koyayım.Ben bunu aldım canım silikon göğüs ucu değil de göğüs kalkanı bu. Bilmiyorum ki ama göğüs ucun varsa bence ihtiyaç duymazsın silikon uca. Göğüs ucunu uyarma konusunu ben de duymuştum ama Allah korusun erken doğum ihtimali de olduğu için 30.haftadan sonrasına bırakmak istemedim açıkçası nemlendirme işini. Pamuğa jel sürüp koymak mantikliymis öyle yapayım ben de en azından 27 28.haftaya kadar benimkiler o kadar kuru ki çatlamalar başlamış.
Bence devam et bırakma zaten önemli olan doğum öncesinden başlamak nemlendirmeye. Doğumdan sonraya kalırsa yara olma ihtimali daha yüksek diyorlarBen 12.aydan beridir nemlendiriyorum göğsümü, ucunu. 30. Haftada aynen devam etsem sıkıntı olur mu ki? Yoksa o zaman sadece nemlı pamuk mu koyayım.
Düzenlı kullanıyorum bol bol bakalım nasıl olcak? Bide sen dık yürüyebiliyor musun :) ben pek yürüyemıyorumda :)))Bence devam et bırakma zaten önemli olan doğum öncesinden başlamak nemlendirmeye. Doğumdan sonraya kalırsa yara olma ihtimali daha yüksek diyorlar
Yürüyorum kız sen niye yürüyemiyorsun ağrı mi giriyor?Düzenlı kullanıyorum bol bol bakalım nasıl olcak? Bide sen dık yürüyebiliyor musun :) ben pek yürüyemıyorumda :)))
Etim geriliyor ve agrıyor :))Yürüyorum kız sen niye yürüyemiyorsun ağrı mi giriyor?
Erken başlamış ağrılar ikiz olunca her sey erken oluyor gerçiEtim geriliyor ve agrıyor :))
Biri 2280 biri 2870Kiloları nasıldı?
Kuzum kaçıncı haftada başlamak lazım ben hiçbişey bilmiyorum ya :))Bence devam et bırakma zaten önemli olan doğum öncesinden başlamak nemlendirmeye. Doğumdan sonraya kalırsa yara olma ihtimali daha yüksek diyorlar
Maşallah çok iyiymiş kiloları sizin boyunuz kaç acaba birde kaç kilo aldınız toplamdaBiri 2280 biri 2870
168boyum en son 17–18–19kilolarda gidip geldim son haftada şuan nekadar verdim bilmiyom ama tartılma dım hiçMaşallah çok iyiymiş kiloları sizin boyunuz kaç acaba birde kaç kilo aldınız toplamda
Uzun boylu olmak avantajlı mı? Benim boyum 178 kilom şuan hala 68.3 hiç almadım henüz. Çok almayayım son 3 ay alayım daha çok kalsınlar istiyorum.aldığımız Kiloyla çok alakası var mı bilmiyorum ama ne kadar geç ağırlaşırsam o kadar iyi tolere ederim gibi geliyorZ o yüzden abır cubur yemiyorum. Protein ve sakata ağırlıklı besleniyorum. Bir dün abarttım.Maşallah çok iyiymiş kiloları sizin boyunuz kaç acaba birde kaç kilo aldınız toplamda
Maşallah baya uzun boyluymuşsunuz bende tam tersi 1.55 minyonum bence uzun boylu olmak ikiz gebelikte avantajlı olur diye düşünüyorum kilo açısından dağılımı kolay olur ve bebekleri taşıma açısından bende şimdiden çok dikkat etmeye başladım kilo almak istemiyorum başlarda bende abur cuburu kestim çikolata tatlı da yemiyorumUzun boylu olmak avantajlı mı? Benim boyum 178 kilom şuan hala 68.3 hiç almadım henüz. Çok almayayım son 3 ay alayım daha çok kalsınlar istiyorum.aldığımız Kiloyla çok alakası var mı bilmiyorum ama ne kadar geç ağırlaşırsam o kadar iyi tolere ederim gibi geliyorZ o yüzden abır cubur yemiyorum. Protein ve sakata ağırlıklı besleniyorum. Bir dün abarttım.
Fazla kilo almamışsınız çok ideal bebek kilolarınıza göre.168boyum en son 17–18–19kilolarda gidip geldim son haftada şuan nekadar verdim bilmiyom ama tartılma dım hiç
Bilmiyorum ki kesin şu haftada başlayın dememisler ben de başladım bu haftaKuzum kaçıncı haftada başlamak lazım ben hiçbişey bilmiyorum ya :))
Nemlendirme konusundan kimse bahsetmedi bana
Tek besik kisa sure kullanirsin canim hareketlenmeye baslayinca uyandirirlar birbirlerini. Benim tavsiyem 2 tane park yatak alman ilk aylar birlikte yatarlar sonra ayirirsinHerkese selam kızlar bir sorum olacak özellikle doğum yapmış annelere . İkizlere nasıl beşik aldınız . Ben çok kararsızım tek beşik mi alsam (park olanlardan) yoksa ayrı ayrı mı alsam bilemiyorum . Tek alsam biraz büyüdüklerinde birbirlerini uyandırırlar mı ?Sallanan portatif beşik alsam 2 tane daha iyi mi olur acaba . Kullananlardan yardım ve tavsiye istiyorum .
Cok sukur kuzum darisi hepinize herkese insallah bebekler klasik gaz kaka uyku sorunlari cok sukur iyiler teyzesiMaşallah kırıkları çıkmış kuzuların nasilsin bebeler nasıl?
Ay hadi hayirli olsun canim cok sevindim gozun aydinSelamun aleykum kızlar perşembeden beri giremiyorum cünkü kontrol için gittim ve doğum yaptım kızlarımla evdeyim cok şükür cumartesi hastaneden cıktık suan adapte olmaya calısıyoruz bakalım. Sezaryen zormuş biraz
Amin canim darisi sana ve hepinize insallah. Vucut tipi elbette etkiliyor ama 20.haftadan sonra hamile gobegi oldugu net belli oluyorAmin inşallah siz doğum yaptınız sanırım allah analı babalı büyütsün inşallah. İkiz gebeliklerde göbek kaçıncı haftadan sonra belirgin olarak çıkıyor sizlerde nasıl oldu
Benim de ilk seferde birinin kalp atisi cok derinden duyulmustu canimSelamlar herkese, Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Biz de pazartesi kalp atışı için gittik. 7+3 haftalık gözüküyor. Bebeklerimden biri bir haftada geriden geliyor. o yüzden onun kalp atışını çok derinden duyduk. Umarım o da gelişimine devam eder. Bu şekilde olan var mıydı aranızda?
Bu arada doktorum estrofem'i kesti. sabah öğlen akşam progestan fitil ve coraspin devam. Ek olarak multivitamin vinalac verdi.
Cok sukur kuzu biz de iyiyizŞükür canım iyiyiz büyüyoruzsiz nasılsınız
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin sağ salim kucağına almak nasip olsunMerhaba ben de bugun ikizlere hamile oldugumu ogrendim 5 haftalik hamileyim haftaya kalp atimlarini duyacagiz inşallah